|
Bildirim
|
Kronik hastalığı olan ya da bulaştırmaktan korkan okulunu dondursun yapacak bir şey yok online eğitim bok gibi bir sey 1 dönemi kopyayla geçmiş bir nesil gibi saçmalık olamaz egitim de sağlık kadar önemli bir şey.
|
Düşüncen çok sığca peki ya senin vicdanını el verecek mi bir arkadaşının virüs yüzünden ölmesi veya bilinçsiz kişiler tarafından ailenden birine bulaştırılması 1 dönem dondurmak çözüm değil.
|
Ne yani sanki üniversiteler açılmazsa kimse dışarı çıkmayacak su an git toplu taşımaya insanlar nasil dip dibe kimse sallamiyor surada vicdan edebiyatı yapma asiri rahatsiz edici
|
Bence gerçekten işi olmayan insanlar evde poposunun üstüne oturması lazım.Okula gitmesi gereken üniversite öğrencileri okula gitmeli,işe gitmesi gerekenler gitmeli,sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmalı,kafeler sinemalar vb bu tarz yerler kapatılmalı.Sınırlandırmalar geri getirilmeli.Bu yaz sadece işim olduğu için 3 defa evden çıktım.Millet köpük partisinde eğlendi diye okullar daha fazla kapalı kalmamalı artık.
|
Ben çıkmıyorum ve çıkmam kardeşim bırakın artık şu argümanı. Annem kronik hasta, korkudan yürüyüşe bile çıkamıyorum. Şimdi okullar açılırsa mecbur gideceğim. Kendisi kronik hasta olan öğrenciler var, akademisyenlerde bol bol yaşlı insan var, ailesine yayma riski olanlar var, sadece şehirlerarası öğrenci trafiği bile büyük bir risk.
Üniversitenin ilk senesi olacak, çok hevesli ve heyecanlıyım. Virüs bu akşam bitse de yarın sabah okullar erkenden açılsa istiyorum. Ama virüs bitmeden okullar açılsın demek bencilliktir. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|