Şimdi Ara

UZAKTAN EĞİTİM OLMALIDIR ŞARTTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UZAKTAN EĞİTİM OLMALIDIR ŞARTTIRMALUM TABLU 24 AĞUSTOS TARİHLERİNDE VURUYOR ARTIK KİMSENİN İNANDIĞINI SANMIYORUM 1443 VAKA OLDUĞUNA LAKİN BU OKUL AÇILMASINI İSTEYEN ARKADAŞLAR İLK DEFA ÜNİVERSİTEYE GİDECEKLERİ İÇİN Mİ AÇILMASINI İSTİYOR BİLMİYORUM ŞİMDİ BİRİ GELİR O ZAMAN KAFEDE DE OTURMAYIN BE KARDEŞİM DE DOSTUM EMİN OL BİLİNÇLİ OLAN İNSANLAR GEREKSİZ EVDEN ÇIKMIYOR İLK DÖNEMİN ONLİNE OLMASI ŞARTTIR.

• Bence gerçekten işi olmayan insanlar evde poposunun üstüne oturması lazım.Okula gitmesi gereken üniversite öğrencileri okula gitmeli,işe gitmesi gerekenler gitmeli,sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmalı,kafeler sinemalar vb bu tarz yerler kapatılmalı.Sınırlandırmalar geri getirilmeli.Bu yaz sadece işim olduğu için 3 defa evden çıktım.Millet köpük partisinde eğlendi diye okullar daha fazla kapalı kalmamalı artık.
    Ben çıkmıyorum ve çıkmam kardeşim bırakın artık şu argümanı. Annem kronik hasta, korkudan yürüyüşe bile çıkamıyorum. Şimdi okullar açılırsa mecbur gideceğim. Kendisi kronik hasta olan öğrenciler var, akademisyenlerde bol bol yaşlı insan var, ailesine yayma riski olanlar var, sadece şehirlerarası öğrenci trafiği bile büyük bir risk.

Üniversitenin ilk senesi olacak, çok hevesli ve heyecanlıyım. Virüs bu akşam bitse de yarın sabah okullar erkenden açılsa istiyorum. Ama virüs bitmeden okullar açılsın demek bencilliktir.
  • JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    Bence gerçekten işi olmayan insanlar evde poposunun üstüne oturması lazım.Okula gitmesi gereken üniversite öğrencileri okula gitmeli,işe gitmesi gerekenler gitmeli,sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmalı,kafeler sinemalar vb bu tarz yerler kapatılmalı.Sınırlandırmalar geri getirilmeli.Bu yaz sadece işim olduğu için 3 defa evden çıktım.Millet köpük partisinde eğlendi diye okullar daha fazla kapalı kalmamalı artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kronik hastalığı olan ya da bulaştırmaktan korkan okulunu dondursun yapacak bir şey yok online eğitim bok gibi bir sey 1 dönemi kopyayla geçmiş bir nesil gibi saçmalık olamaz egitim de sağlık kadar önemli bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne deseniz haklısınız evet ama malum Türk milleti Aziz Nesinin sözünden yola çıkacaksak yapacak hiçbir şeyimiz kalmıyor.Bende açılmasını istiyorum lakin böyle devam ederse mümkün gözükmüyor.
  • Dün sahile yürüyüş için gittim o kadar kalabalıkta 1 2 tane maske takan vardı takan yok virüsü

• Bu sırada vejetaryen menü önlemi ile okulu açan Bilkent

• FireSwords kullanıcısına yanıt
    Düşüncen çok sığca peki ya senin vicdanını el verecek mi bir arkadaşının virüs yüzünden ölmesi veya bilinçsiz kişiler tarafından ailenden birine bulaştırılması 1 dönem dondurmak çözüm değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JungleHIV

Düşüncen çok sığca peki ya senin vicdanını el verecek mi bir arkadaşının virüs yüzünden ölmesi veya bilinçsiz kişiler tarafından ailenden birine bulaştırılması 1 dönem dondurmak çözüm değil.
    Ne yani sanki üniversiteler açılmazsa kimse dışarı çıkmayacak su an git toplu taşımaya insanlar nasil dip dibe kimse sallamiyor surada vicdan edebiyatı yapma asiri rahatsiz edici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam disiplinli bir şekilde para cezaları uygulanırsa herkes tırsar diye düşünüyorum.Madem herkes koyun gibi davranıyor,o zaman o koyunların güdülmesi lazım.Bazı bölümler online şekilde ilerleyemez hocan imkansız.Beşeri bilimler idareten böyle bir şey yapabilir.Ama deneyselliğin öğrenme için şart olduğu bölümler var.Online eğitim tüm üniversitelerde eşit derecede adaletli değil ayrıca.Kimisi kopya çekiyor kimisi hakkıyla geçiyor.Üniversitelerin açılması şart,öğrenciler yok diye yürütüleneyen projeler var. Bu korona illetini bi an önce kontrol altına almamız lazım.Yoksa daha kaç yıl boyunca hayat durucak? Buna alışkı bir şekilde yaşamayı öğrenmemiz lazım

Hocam, bakın dediğinize geldik bunun "KONTROL" altına alınması lazım diyorsunuz ama bu vaka-tablo emin olun gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorum şuan da toplumda biraz halkın rehaveti ve gevşemesi söz konusu benim fikrime göre okulların açılması için en doğru zaman güz dönemi sonudur.
    O beyindekiler geberse de bizim önümüze taş olmasalar.Karma eğitim olursa yurtlara par verecek miyiz vermeyecek miyiz belli değil.

• Hocam teorik dersler uzaktan olmalı orgunden eksiği yok emin olun.Dersine çalışan her türlü dersini öğrenir .

Hocam kontrol altına alınması gerekiyo büyük ihtimal daha fazladır vaka-vefat ben öyle düşünüyorum.
    İnsanlar bana şuan şöyle davranıyo gibi geliyorlar;
    Kışın evde oturduk,yazın tatil yapalım.E ne bu yani? Kış olunca evde oturup yazın bunun mükafatını mı alacağız?Sanki yazın korona uçtu buharlaştı? Çok pis 2.dalga geliyor,daha birinci bitmeden.Dedipim gibi hocam bizim halkımızın okumuş kesimi bile böyleyken,hatta bu kesime virüsün ne olduğunu bilen doktorlar da dahil :D Sen evdeki ayşe teyzeye otur güne gitme diyemşyosun :D ekonominin canlanması için insanlar resmen otlayan koyunlar gibi sokaklara koştular.
    Dediğim gibi herkes koyun gibi ve güdülmeleri lazım,otoriter yaklaşılması lazım

• Bu işler hep ekonomik çarklarla alakalı. İnsanlar zaten cahil kimse söz dinlemiyor ki. Okulların çevresindeki işletmeler, evler şunlar bunlar öğrencilerle ayakta kalıyorlar. Öğrencilerin katkısı büyük. Yani bu online sürecini çok da uzun tutamazlar keza koç bildiğim kadarıyla yarı online yarı yüz yüze eğitim verecek çünkü malum ekonomi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FireSwords

Ne yani sanki üniversiteler açılmazsa kimse dışarı çıkmayacak su an git toplu taşımaya insanlar nasil dip dibe kimse sallamiyor surada vicdan edebiyatı yapma asiri rahatsiz edici

Alıntıları Göster
    Ben çıkmıyorum ve çıkmam kardeşim bırakın artık şu argümanı. Annem kronik hasta, korkudan yürüyüşe bile çıkamıyorum. Şimdi okullar açılırsa mecbur gideceğim. Kendisi kronik hasta olan öğrenciler var, akademisyenlerde bol bol yaşlı insan var, ailesine yayma riski olanlar var, sadece şehirlerarası öğrenci trafiği bile büyük bir risk.

Üniversitenin ilk senesi olacak, çok hevesli ve heyecanlıyım. Virüs bu akşam bitse de yarın sabah okullar erkenden açılsa istiyorum. Ama virüs bitmeden okullar açılsın demek bencilliktir.

• ya yüz yüze eğitim olmalı ya da olmamalı. uzaktan olan eğitim falan değil çünkü.

• boş konular açmayın ya uzaktan eğitim kadar leş bir şey yok uzaktan eğitim olacağına komple sene iptal olsun üniversitelere
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Hocam, millet senden izin mi isteyecek konu açmak için hayırdır kimse fikrini beyan edemez mi hemen bir boş fikir zaten bizim dememizle olacak bir şey değil eğer ki böyle başlıklar hoşunuza gitmiyorsa girmeyin o zaman konuya.
  • 8 ve 12'Ler açılsın artık bu millete söz geçirilemez zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.