Bildirim
UZAKTAKİ BİLGİSAYARDA İNTERNET ÜZERİNDEN PROGRAM ÇALIŞTIRMAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
VPN, Remote Desktop -
hocam remote desktop dediğiniz log me in yada teamveawer gibi programlarmı acaba ? eğer onlarsa benim işimi görmez. benim istediğim bir bilgisayarda yüklü olan bir programı internet üzerinden başka bir bilgisayarda çalıştırmak. Şöyle ki bu program zaten yerel ağda başka bilgisayarlarda çalışıyo. sadece tek bir bilgisayarda kurulu. diğer bilgisayarlarda yerel ağ üzerinden çalışıyo. benim yapmak istediğim şey ise aynı yerel ağda olmadan başka bir bilgisayarda aynı programı çalıştırabilmek. bunun için vpn ağı mı kurmam gerekli ? -
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz1
hocam remote desktop dediğiniz log me in yada teamveawer gibi programlarmı acaba ? eğer onlarsa benim işimi görmez. benim istediğim bir bilgisayarda yüklü olan bir programı internet üzerinden başka bir bilgisayarda çalıştırmak. Şöyle ki bu program zaten yerel ağda başka bilgisayarlarda çalışıyo. sadece tek bir bilgisayarda kurulu. diğer bilgisayarlarda yerel ağ üzerinden çalışıyo. benim yapmak istediğim şey ise aynı yerel ağda olmadan başka bir bilgisayarda aynı programı çalıştırabilmek. bunun için vpn ağı mı kurmam gerekli ?
VPN -
sağol hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz1
sağol hocam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X