Evet arkadaşlar çok uzakta olan bir kız arkadaş var. Ortak kitap seçeceğiz. Seçtiğimiz kitabın böyle uzakta olmanın hissini anlatmasını istiyorum. Çok zor bir istek ancak lütfen yardımcı olun.
masumiyet müzesinde var öyle bir durum , uzun bir ayrılık felan . bir göz at istersen
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
masumiyet müzesinde var öyle bir durum , uzun bir ayrılık felan . bir göz at istersen
Tavsiye için sağol. Gereksiz ayrıntı + sıkıcı diyenler var çok güzel diyenler var. 600 sayfa kitap. Şimdi içinde aşk var diye mi sıkıcı diyorlar,yazar bunaltıyor diye mi arada kaldım Sen kitabı okumuş muydun ?
quote:
Orijinalden alıntı: kratosburaq
quote:
Tavsiye için sağol. Gereksiz ayrıntı + sıkıcı diyenler var çok güzel diyenler var. 600 sayfa kitap. Şimdi içinde aşk var diye mi sıkıcı diyorlar,yazar bunaltıyor diye mi arada kaldım Sen kitabı okumuş muydun ?
kitabı okudum , hatta kız arkadaşımla aynı anda okumuştuk zamanında. sıkıldığımı hatırlamıyorum ama sonuçta orhan pamuk ve edebiyatı iyi seviyede bir romancı . ama çok kolay okumuştum , karar senin.
kürk mantolu madonna olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: kratosburaq
quote:
İlk yüz sayfasındayım şuan çok ön yargı koyulldu aklıma ama ben hayran kaldım kitaba. Tabi uzun olması dezavantaj o halde Kürk Mantolu Madonna derim ayrılıkta var