Şimdi Ara

Uzaktaki Arkadaşla Ortak Okunacak Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok uzakta olan bir kız arkadaş var. Ortak kitap seçeceğiz. Seçtiğimiz kitabın böyle uzakta olmanın hissini anlatmasını istiyorum. Çok zor bir istek ancak lütfen yardımcı olun.

• masumiyet müzesinde var öyle bir durum , uzun bir ayrılık felan . bir göz at istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

masumiyet müzesinde var öyle bir durum , uzun bir ayrılık felan . bir göz at istersen

Tavsiye için sağol. Gereksiz ayrıntı + sıkıcı diyenler var çok güzel diyenler var. 600 sayfa kitap. Şimdi içinde aşk var diye mi sıkıcı diyorlar,yazar bunaltıyor diye mi arada kaldım Sen kitabı okumuş muydun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

masumiyet müzesinde var öyle bir durum , uzun bir ayrılık felan . bir göz at istersen

Tavsiye için sağol. Gereksiz ayrıntı + sıkıcı diyenler var çok güzel diyenler var. 600 sayfa kitap. Şimdi içinde aşk var diye mi sıkıcı diyorlar,yazar bunaltıyor diye mi arada kaldım Sen kitabı okumuş muydun ?

kitabı okudum , hatta kız arkadaşımla aynı anda okumuştuk zamanında. sıkıldığımı hatırlamıyorum ama sonuçta orhan pamuk ve edebiyatı iyi seviyede bir romancı . ama çok kolay okumuştum , karar senin.

• kürk mantolu madonna olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

İlk yüz sayfasındayım şuan çok ön yargı koyulldu aklıma ama ben hayran kaldım kitaba. Tabi uzun olması dezavantaj o halde Kürk Mantolu Madonna derim ayrılıkta var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.