Şimdi Ara

Uzakdoğu Filmlerini Tavsiye Ediyorum Gelin... (KONU GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlediğim uzakdoğu filmlerini ss ile birlikte döküyorum buraya izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. özellikle G.Kore filmlerini izleyin gerek komedi gerek dram kimse uzakdoğu filmleriyle yarışamaz diyorum ve konuyu başlatıyorum --KONU GÜNCEL--

Only You (2011)

Uzakdoğu Filmlerini Tavsiye Ediyorum Gelin...   (KONU GÜNCEL)

"Only You" eski bir boksörle görme duyusunu kaybetmiş bir kadının hikayesini anlatır.

Cheol Min eski bir boksördür, fakat bir yara sebebiyle boks hayatı sona erer. Jung-Hwa gözlerini kaybeder ancak o başarılı bir kadındır. O tele pazarlamacı olarak çalışır. Cheol Min bir otoparkta dar bir bilet gişesinde çalışarak zaman geçirir. Bir gün, Jung-Hwa karşısına çıkar.

Yönetmen: Song Il-Gon
    Yazar: Song Il-Gon, No Hong-Jin
    Yapımcı: Moon Bomi
    Gösterim Tarihi: 20 Ekim 2011
    Süresi: 108 Dakika
    Dünya İlk Gösterim: 6 Ekim 2011 (Busan Uluslararasi Film Festivali)
    Dili: Korece
    Ülke: Güney Kore

Daisy (2006)

Hye-Young, Amsterdam’da yasayan genç ve güzel bir ressamdir. Sehrin en islek meydaninda insanlarin resimlerini yaparak ve kendi tablolarini satarak geçimini saglamaktadir. Park Yi ise, sehirde uluslararasi uyusturucu trafiginde önemli rol oynayan Kore mafyasinin emrindeki bir kiralik katilidir. Park Yi, bir papatya tarlasinda resim yaparken gördügü Hye-Young’a asik olur. Onun çalistigi meydani karsidan net bir sekilde gören bir daire kiralar ve hergün onu izler. Ancak kendini gösterme cesaretini bulamaz. Bunun yerine hergün saat 4:15’de onun dükkaninin önüne bir demet papatya birakip, “çiçekler” diye bagirip ortadan kaybolmaktadir. Bu gizemli hayranindan hergün ayni saatte çiçekler alan Hye-Young, hiç görmedigi bu adama asik olmustur.

Yönetmen: Wai-keung Lau
    Yapim Yili: 2006
    Süre: 110 Dakika
    Dil: Korece
    Ülke: Hong Kong & Güney Kore
    Tür: Romantik | Dram
    Görüntü: Renkli
    Müzik: Kwong Wing Chan | Shigeru Umebayashi
    Senaryo: Jae-young Kwak
    Yapimcilar: Robbert Becker | Ellen Chang | Hoon-tak Jung
    Vizyon Tarihi: 09 Mart 2006

A Millionaire's First Love (2006)

Kang Jae-kyung zengin,kibirli ve şımarık bir çocuktur. Dedesi bir gün eğer bir kasabaya taşınıp orada mezun olmayı başaramazsa onu tüm mirasından mahrum bırakacağını söyler. Kang Jae-kyung taşındığı kasabada bir kızla tanışır ve yakınlaşırlar.

Türü: Romantik,Komedi,Melodram

Oyuncular

Hyun Bin
    Lee Yeon-hee
    Lee Han-sol
    Jo Yong-joon
    Ham Yoo-seon
    Jo Gyoo-cheol
    Jeong Wook

Blok 7 (2011)

Hae-Joon (Ha Ji-Won), Jeju Adasinin güneyinde bulunan bir petrol sondaj platformu üzerinde küçük, ama hizmete sunulmus bir ekibin donanim müdürü olarak çalisir. Mürettebata katilan Jung-Man (Ahn Sung-Ki), Hae-Joon Rahmetli babasinin eski bir meslektasi,ve simdi ise yeni atanan platformun sualti kesif gemisi "Eclipse"nin kaptani. Platformu çekilme isini denetlemek oldugu halde, Jung-Man son bir sondaj yürütme isteginde bulunur.3 hafta hazirliktan sonra Hae-Joon ve baska bir mürettebat üyesi platform parçasi üzerinde çalismak için su altina dalis yaparlar. Islerini yerine getirirken, ekip arkadasinin bir ekipman yetersizligi yüzünden batakligin içine batar. Hae-Joon platforma geri geldiginde daha fazla mürettebat gizemli sekillerde ölmeye baslar. En kisa zamanda, bir sualti canavari, petrol sondaj platformu üzerindeki gemiye geldigini ve mürettebattan beslendigini otaya çikar. Kaptan Jung-Man canavarin yeniden ortaya çikmasinadaki kilit adam olurken, Hae-Joon ve onun ortak çalisanlari hayatlari için mücdele vermek zorundadirlar….

■ Film: Sektör 7
    ■ Diger Adi: 7 Kwang Gu
    ■ Korece Adi: 7 광구
    ■ Yönetmen: Kim Ji-Hun
    ■ Senaryo: Yun Je-gyun
    ■ Yapimci: Yun Je-gyun
    ■ Görüntü Yönetmeni: ?
    ■ Yayin Tarihi: 4 Agustos 2011
    ■ Süre: 101 dk.
    ■ Yapim Sirketi: JK Film, CJ Entertainment
    ■ Dil: Ingilizce
    ■ Ülke: ABD, Güney Kore

DEVAMI GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 20 Haziran 2012; 16:52:29 >

• geçenlerde speed scandal ı izledim. güzel filmdi özellikle küçük coçuk çok şirindi

• 7,5/10

8/10

9/10

8/10

8/10

Pek uzakdoğu sineması ile alakam yoktur.İzlediklerim de hakikaten bir elin parmağını geçmiyormuş.Romantik komedi ve salt aksiyon filmleri harici tavsiyelerini dikkate alacağım.

• teşekkürler paylaşım için güzel seçimler
    ama hepsini izledim hemen hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.