Şimdi Ara

Uzakdan Yardım? Biraz bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D-DRIVE bu el işareti uzakdan uardım işareti.. Şimdi bu tam olarak ne demek oluyor.. Biri kendi pcsinden bağlanıp benim pcdekii klasörleri fln görebilir mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antieverything -- 24 Nisan 2008; 11:33:26 >

• Sağ lik yap, paylaşım ve güvenliğe tıkla, hangi adla paylaştırılmış onu söyle bize.
  • yardım değil paylaşım işareti.

ve evet pc in uzak bağlantıya açıksa paylaşımda olan disklere ve belgelere "essential tool" gibi bi yazılımlarla kolaylıkla ulaşılabilir.

uzak baglantıyı kaldır derim.
  • Turank

Nasıl kaldırılıyor? Aslında teknik bilgim iyidir.. Ama bu konun hakkında bir bilgim yok.. :S

Abime vermiştim laptopu f-disk atmış ve yüklemişde.. bu işaret sinirimi bozdu.. Şimdi bütün klasörleri görebilecek mi?
  • masaustunde bilgisayarım simgesine sag tıkla,uzak sekmesine gel orda .kullanıcıların bu bilgisayar uzaktan baglanmasına izin ver deki tik isaretini kaldır.uzaktan erşim kapatılır böylece..ama paylaşımı kaldırman daha iyi olur..sabit disk d yada c nin uzerine gel sag tıkla,paylaşım simgesine gel bu klasöru paylaşıma aç'ın yanındaki tik işaretini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 24 Nisan 2008; 11:23:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

masaustunde bilgisayarım simgesine sag tıkla,uzak sekmesine gel orda .kullanıcıların bu bilgisayar uzaktan baglanmasına izin ver deki tik isaretini kaldır.uzaktan erşim kapatılır böylece..ama paylaşımı kaldırman daha iyi olur..sabit disk d yada c nin uzerine gel sag tıkla,paylaşım simgesine gel bu klasöru paylaşıma aç'ın yanındaki tik işaretini kaldır

Sağol.. Dedikleirni uyguladım.. O tik işaretini kaldırdım.. Fakat yinede aklıma takıldı.. bu klasörü paylaşıma aç kısmına girilmiş adı değiştiremiyorum ne siliyor ne değiştirebiliyorum.. Onu nasıl değiştireceğim?
  • Tamam silindi o paylaşım işareti :D

tekrar paylaşıma aç dedim o yazılan isim silindi :D

heheh çok sağol.. içim rahatladı.. formatdan kurtuldum.. yoksa huzursuz olacakdım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi daha iyi acil yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil.. paylaşım pek bi sorun oluşturmaz ama ağda kullanıyorsan tehlike yaratabilir..tek Pc de bişey olmaz yani
  • ya ağda derken..

ben pek bu ağ erişimlerini fln anlamıyorum..

şifreli wireless den bağlanıyorum.. abim kendi evinden aynı apartmanda dahi değilizdee.. nedenn böle yapmışş anlamadımm

o kadar da acemi değilim yani :D

nesee sağoll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.