Şimdi Ara

Uzak mesafe ulaşım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kız arkadaşım ile farklı şehirlerde okuyoruz otobüs ile yol çok uzun sürüyor uçak ile ise çok pahalı. Bu durumda ne yapmalı  

• ayrıl gitsin baska kız mı yok

• İlişkinizde ikiniz de gelecek görüyorsanız berbaber olacağınız zamana kadar sabredebilirsin. Yoksa bir anlamı yok uzaktan ilişkinin.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam 1000 TL olan uçak biletleriyle beklesek ne olur. Yaza kadar bekleyecez eğer böyle giderse.

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Kötüymüş hocam umarım mutlu olursunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben eşimle tanıştığım ilk sene bir yıl beklediğimi hatırlıyorum. Farklı ülkelerde olduğumuz için görüşebilme imkanımız da olmuyordu. Çokça ayrılma noktasına da gelmiştik ama dediğim gibi ikimiz de ilişkimizde gelecek gördüğümüz için bir türlü ayrılamadık. Şimdi evli ve çocuklu olarak güzel bir şekilde devam ediyoruz.

• Okula yeni başladıysanız ayrılın,
    Hayat daha yeni başlıyor.

Hem sana, hem ona, hem de paraniza yazık!

Zaten sen yada o, biriniz bu uzak ilişkiye noktayi koyacaktır.

Kendini hazirla yada aksiyon al!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

Hocam ilişkide gelecek görüyoruz fakat aynı ülkede olup da buluşamamak çok zoruma gidiyor.

Çok sıkıntı olmaz diyorsan ayrılma seçeneğini çok uzakmış gibi görmene gerek yok. Benzer duyguları başkasıyla da yaşayabilirsin elbet. Kendi içinde çok ciddi git geller yaşıyorsundur muhtemelen. Benim birkaç kez başka bir ilişkiye başlama fırsatım da olmuştu ama kopamadım hiçbir şekilde. Şimdi tekrar bir aklıma geldi o günler de zordu cidden.

• vay mk millette ne dertler var , bizde derdimiz var sanıyoz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.