Şimdi Ara

Uzak mesafe ilişkisi - Durum Farklı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah başarırsınız o küçük ihtimali..
    Zor bir süreç kendini yıpratabilirsin. Çok şey göreceksin ve istemeden de olsa değişeceksin hadi sen başardın ama o da seninle aynı evreleri geçirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    yazıyı nasıl yeşil yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drogsın Adamba

Mesafe rüzgar gibidir. Mumu söndürür, ateşi körükler.

• Atlanılan bir nokta var. Mutlu sonla biten uzak mesafe ilişkilerinin çoğu zaten uzak mesafeden başlamıştır. Bu zaten kabul edilmiş olup ilişkide zamanla ilerleme kaydedilmiştir. Burada temel fark normal bir ilişkinin uzak mesafe ilişkisine dönüşmesi. Zaten lise yıllarındaki sen ile üniversite yıllarındaki sen arasında pek benzerlik kalmıcak. Bunları geç en ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşücek. Eskiden yaşanan sıkıntıları yüz yüze konuşup halledebilme ve yumuşama anlayış gösterme şansı uzak mesafede ne yazık ki mümkün değil. İki hafta da bir görüşmeyi de ne kadar süre devam ettirebilirsin. Gerçekçi olmak lazım. o yüzden acı çekmemek için ilişkiye bitti gözüyle bak çok önemseme yoksa kıskançlıktan çılgına dönersin. İrtibatı kesme oradaki arkadaşlarından bilgi al kızın davranışlarıyla ilgili zaten başka birine ilgi gösterdiği an bunu fark edersin. Okullar bitince de sorun yaşamadıysanız devamını getirirsin ama bu gerçekten çok ufak bir ihtimal.

• Olmayacak duaya amin denmez .Net konuşmayı pek sevmem ama şimdi konuşmak için iyi bir zaman .Sizin iş olmaz genç adam.Hatta sonunu görüyorum olacakları tahmin ediyorum senaryo belli ya.Aksiyon ve acı bir tecrübe istiyorsan devam et ama bu dedigimi unutma kotu bir şekilde ayrılacaksınız .

• Git gel çok masraflı olmayacak. 40tl veriyorum otobüse yani aylık buraya gelip dönemem 160 tl..

Ayrıca yaz tatillerinde ve büyük tatillerde de üç ay beraber olacağız

• Updullah

• Ayril bnmde uzaktan iliskim vardi beni boynuzladi.

• Okuyunca hüzünlendim, umarım ki ömür boyu mutluluklar içinde güzelce yaşarsınız birbirinizi üzmeden.
  • İstedikten sonra olabilecek bir şey ancak bir yerden sonra ister istemez yorucu olabiliyor sabır,sadakat saygı bunlar çok önemli. Üni de biter diye bir kaide yok aynısını ben de yaşadım. Benim gözüm başka birini görmüyordu yani dostum seviyorsan ve biraz sabırla neden olmasın karamsar düşünmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

İstedikten sonra olabilecek bir şey ancak bir yerden sonra ister istemez yorucu olabiliyor sabır,sadakat saygı bunlar çok önemli. Üni de biter diye bir kaide yok aynısını ben de yaşadım. Benim gözüm başka birini görmüyordu yani dostum seviyorsan ve biraz sabırla neden olmasın karamsar düşünmemek lazım

Şuanda durumunuz ne peki hala sürdürüyormusunuz?

• neary N kullanıcısına yanıt
    Etmiyoruz biz kafa yapısı olarak farklı olduğumuz için devam ettiremedik bir de şöyle bir tavsiye de bulunayım uzun süreli ilişkiler de bir şeyler olmadıkça (söz,nişan,evlilik) süre ne kadar uzarsa ilişki o kadar sarpa sarıyor. Bazı şeyleri çok uzatmamak gerekiyor. İlişki uzadıkça her şeyin cıvkı çıkıyor. Yani bir yerden sonra işi ciddiyete dök 5-6 yıl sevgili olarak takılırsan sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neary

Ankarada yaşıyoruz. Üniversiteye geçtik. Sevgilim Ankarada kalıyor ben İstanbula gidiyorum. Beş aydır sevgiliyiz. Lisede tanıştık.

İki haftada bir ankaraya geleceğim. Onu seviyorum. Ayrılmak istemiyorum. İlerisi ne olur bilemem ama hayatımda kalmasını istiyorum. Onun kazandığı bölümde sadece kızlar var. Benimkinde sadece erkekler :)) Sizce çok mu zor olur?

EDİT: Git gel çok masraflı olmayacak. 40tl veriyorum otobüse yani aylık buraya gelip dönemem 160 tl..

Ayrıca yaz tatillerinde ve büyük tatillerde de üç ay beraber olacağız
    Mümkün ben 5 sene bu sekılde bir ilişki yaşadım. sadece yazları 3 ay görüşebiliyorduk. kışları toplasan 15-20 gün yüzyüze görüşebiliyorduk. Kızın peşinden 5 sehir dolaştım. (yazlık,kışlık,okul,memleketi,vs)
    güzel günlerdi sonra ne mi oldu kısmet değilmiş olmadı ama hoş tatlımı tatlı hatıralar kaldı geriye

• quote:

Etmiyoruz biz kafa yapısı olarak farklı olduğumuz için devam ettiremedik bir de şöyle bir tavsiye de bulunayım uzun süreli ilişkiler de bir şeyler olmadıkça (söz,nişan,evlilik) süre ne kadar uzarsa ilişki o kadar sarpa sarıyor. Bazı şeyleri çok uzatmamak gerekiyor. İlişki uzadıkça her şeyin cıvkı çıkıyor. Yani bir yerden sonra işi ciddiyete dök 5-6 yıl sevgili olarak takılırsan sıkıntı olur.

Doğru diyorsun da sevgilimle ben böyle şeylere biran önce atılmak istemiyoruz. Çünkü zamanla fikirlerimiz değişebilir vs. Söz için çok erken değilmi daha üniversiteye yeni geçtik o iş için en erken dört sene var

• neary N kullanıcısına yanıt
    Şuan için demiyorum ben onu daha sonraki dönemler için demek istedim zaman geçtikçe beni daha iyi anlarsın
  • quote:

Şuan için demiyorum ben onu daha sonraki dönemler için demek istedim zaman geçtikçe beni daha iyi anlarsın

Teşekkürler hocam bakalım yaşayıp göreceğiz umarım bitmez

• upupupup
  • kyz arkada?yn hem?irelik sen makine mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

kyz arkada?yn hem?irelik sen makine mi?

Nerden çıkardın bunu hocam?

• Uğp

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.