Şimdi Ara

Uzak Masaüstü bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Uzak masaüstü baglantısında problem yaşıyorum Buradaki sistem çok farklı 2 tane server var yaklaşık 40 bilgisayar var burada serverın birinde sadece lan var o servere sadece 3 adet pc ulaşabiliyor. Servere internete bagladığım zaman yani kabloyu değiştirdiğim zaman sıkıntı yok server a 40 bilgisayarın hepsi sorunsuz ulaşabilmekte ama lan a çevirdiğim zaman yani 3 adet pc nin ulaşmasını istediğim de sürekli problem çıkıyor.Baglantıyı ayarlıyorum fakat aradan bir süre geçiyor baglantılar iptal oluyor yani girmiyor Sizce nasıl bir çözüm önerirsiniz?



  • djayaz D kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    sorunun ne olduğunu anlayabilmek için daha fazla detay vermeniz gerekli.
    ama genel olarak sorununuzun çözümü için ikinci bir ethernet kartı takıp localde kullandığınız ip bloğunu farklı bir segmentten verebilirsiniz.
  • İki tane server var biri internete full açık bu mac olan server digeri windows 2008 server windows!a server a sadece lan ağı olduğunda 3 bilgisayar uzak masaüstü baglanabiliyor ama internete bagladığımda bütün bilgisayarlar erişebiliyor buradaki sorun şu sadece lan da çalıştığında yani internete kapaı olduğunda 3 bilgisayar erişiyor fakat bir süre sonra erişim kesiliyor sorun belki switch den belki kablolardan yada server'dan gzlie şekilde bağlantıyı engelleyen bir şeyler mi var? yani tam olarak anlayamıyorum da çözemiyorum da baglanıyorum aradan bi 5 dakika yada 10 dakika geçtikten sonra baglantı kesiliyor.
  • 3 PC kullanması için ayrı bir kablo kullanıyorsunuz.
    Tüm PC'lerin görmesi için farklı kablo kullanıyorsunuz.
    Yanlışım varsa düzeltin.

    3 PC için taktığınız kablonun switch'i farklı mı ? Network'u dağıtmak için sadece switch kullanıyorsanız sabit IP vermeyi deneyin.

    Ya da

    3 PC için kabloyu değilde IP bloğunu değiştirip o şekilde test edin.
    Bakalım kopma olacakmı.
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim 3 dediklerin aynen doğru ip blogu var ipleri değiştirip tekrardan denemeyi düşünüyorum sonucu tekrar yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.