Arkadaşlar iyi akşamlar ben uzak masaüstü bağlantısı kurarak bi iki dosya indirdim internetim sınırlı olduğu için o dosyaları benim bilgisayara aktarmak istiyorum kota gitmeden onu nasıl yapabiliirm bana bi yardımcı olabilir misiniz ? bi flash bellek taksam algılar mı acaba karşı pc ? mouse'u görebiliyo.. görmese orda hareket ettiremeyiz ? o zaman flash belleğide görmesi gerekmez mi. görse bile uzak bilgisayarın bilgisayarım'ına girince orda sadece (C:) var başka hiç bişey yok olsa bile gözükmüyo sonuç olarak o dosyaları benim bilgisayara kota gitmeden atmak istiyorum lütfen bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler.. :)
Düşündüğün gibi birşey olmaz. Gidip bizzat o uzak masaüstü ile bağlandığın kişinin bilgisayarına flash bellek takıp alabilirsin dosyaları. Eğer onun bilgisayarından uzak masaüstü ile kendi bilgisayarına çekmeye kalkarsan yine internetten indirmişsin gibi olur. Tek fark sunucu olan uzak masaüstü ile bağlandığın bilgisayar olur.
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Düşündüğün gibi birşey olmaz. Gidip bizzat o uzak masaüstü ile bağlandığın kişinin bilgisayarına flash bellek takıp alabilirsin dosyaları. Eğer onun bilgisayarından uzak masaüstü ile kendi bilgisayarına çekmeye kalkarsan yine internetten indirmişsin gibi olur. Tek fark sunucu olan uzak masaüstü ile bağlandığın bilgisayar olur.
geçerli
Hmm :/.. Peki arkadaş kotasız bi wireless bulup team viewer'ı kullanabileceğimi söyledi.. onun dosya aktarma hızı sadece internet hızımla mı alakalı yoksa normalden yavaş mı olur ? çünkü server çok hızlı 10 gb 1 saat gibi bi sürede iniyo.. ordan yararlanmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bi yardımcı olursanız ? teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: F1rath
Hmm :/.. Peki arkadaş kotasız bi wireless bulup team viewer'ı kullanabileceğimi söyledi.. onun dosya aktarma hızı sadece internet hızımla mı alakalı yoksa normalden yavaş mı olur ? çünkü server çok hızlı 10 gb 1 saat gibi bi sürede iniyo.. ordan yararlanmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bi yardımcı olursanız ? teşekkürler.
Dediğinden tek kelime anlamadım arkadaşım
Bu arada arkadaşın nasıl bir internet kullanıyor 20mbit felan mı
5.6'larda gidiyor.. Team viewer adlı bi program var karşı bilgisayara bağlanmakla alakalı bilirsin.. O programda dosya aktarma gibi bi olanak varmış.. O programla dosyaları almak çok mu yavaş olur yoksa yine normal hızla mı olur onu öğrenmek istiyorum
quote:
5.6'larda gidiyor.. Team viewer adlı bi program var karşı bilgisayara bağlanmakla alakalı bilirsin.. O programda dosya aktarma gibi bi olanak varmış.. O programla dosyaları almak çok mu yavaş olur yoksa yine normal hızla mı olur onu öğrenmek istiyorum
Senin download hızın ve arkadaşının upload hızıyla alakalı. Hangisi daha düşükse o hızda iletişim sağlanır. Ayrıca o bilgisayardan kendi bilgisayarınıza aktaracağınız her mb kotanıza işler.
tamam teşekkürler.. o arkadaşın upload hızı 4 mb civarında.. 1 mbps internet benim için yeterli o zaman.. teşekkürler.. iyi akşamlar.
quote:
tamam teşekkürler.. o arkadaşın upload hızı 4 mb civarında.. 1 mbps internet benim için yeterli o zaman.. teşekkürler.. iyi akşamlar.
download hızı 5.6mb olan internetin upload hızı 4mb olmaz (Tabi simetrik değilse)
Şunuda tekrar altını çizerek söyleyim. Eğer dosyayı önce arkadaşınızın bilgisayarına indirip sonrada kendi bilgisayarınıza çekeceğinize direk olarak kendi bilgisayarınıza indirmeniz daha hızlı ve doğru olur. Ayrıca dosyayı arkadaşınız indirseniz ve sonrada siz uzak masaüstü veya başka bir program aracılığıyla ondan kendi bilgisayarınıza çekerseniz aynen kotanıza yansır ve en fazla sizin download hızınızla inebilir. Yani yolu bu şekilde uzatmanın bir anlamı yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme