Şimdi Ara

Uzak doğu filmlerini ve dizilerini sevenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
12
Favori
26.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yori

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

quote:

Şimdi gözüküyor sanırım dizinin adı single dad in love.

konusu ne??
    sindirellanın üvey ablasının son bölümünü izledim o da sıkıcıydı :D
    ramyun shop'tan 5 bölüm indirdim..
    akşam başlayasım var

Konusunu anlatırsam acaip spoiler içerebilir ama kısa bir özet geçersem ufaktan esimdeki baba ve oğul var babası oğulunu doğudu günden beri yetişririyor çocğun annesi ünlü bir müzisyen olmak için kocasını terk etmiş ve istediğinide başarmış kadın neyse bednen bukadar devamını anlatırsam acaip spoiler olur hemde zevki kalmaz

komaho :)
    sardı beni.. çocukları çok tatlı oluyor ya çok seviyorum.

Alıntıları Göster
    city hunter izleyin

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

city hunter izleyin

izledim ki :D
    yalnız kim na na estetikliymiş deli oldum ya :S
    eski haliyle yeni halinin alakası yok
    princess man izlemediyseniz ben de onu önereyim.
    ilk 3'ümde birinci sırada :D

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

city hunter izleyin

izledim ki :D
    yalnız kim na na estetikliymiş deli oldum ya :S
    eski haliyle yeni halinin alakası yok
    princess man izlemediyseniz ben de onu önereyim.
    ilk 3'ümde birinci sırada :D

Alıntıları Göster
    Drean Hight adlı dizi trt okulda yayınlanmış yarın tekrarı var tacir dizisindeb sonra trt de Dong yi dizisi var 2 dizinin de türkçe altyazıları var ister türkçe ister altyazılı izleyebilirsiniz.

• quote:

Drean Hight adlı dizi trt okulda yayınlanmış yarın tekrarı var tacir dizisindeb sonra trt de Dong yi dizisi var 2 dizinin de türkçe altyazıları var ister türkçe ister altyazılı izleyebilirsiniz.

dream high'i izlemiştim.
    en sevdiğim dizilerden diyemeyeceğim.
    Dong yi' yi izlemedim baş roldeki kızı severim genelde güzel yapımlarda oynar

quote:

Orijinalden alıntı: Birce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Güzel filmdi izlemediyseniz bunu da önerebilirim;
    http://www.imdb.com/title/tt1587729/ Based On True Story

teşekkürler :)
    bu ara dublaj eleştirine katılıyorum o nasıl bir iğrençliktir ya.
    nefret ediyorum yapımlardan. o müziği vs her şeyi sığlaşıyor yapımın.
    *
    bu arada 3 idiots'u izledim ömrümde izlediğim en güzel filmlerden biri oldu.
    amiir khan oynuyor eğitim sistemine güzel göndermelerde bulunmuş

Yav böyle bir yorum olabilir mi yeminimi bozacağım

Bir eğitmen olarak izlemem gerektiğini düşündüm lakin 160 dkymış baştan sona ritmik dinamik bir film dersen hemen indireceğim

kötü mü olmuş yorumum birce :)
    hiç sıkmıyor bir iki yerde şarkı söylüyorlar ama kız erkek saçma şarkılardan değil bu kez şarkılarını bile izledim :)
    benim ilk on'uma girdi bir kaç cümle özellikle.
    çok güldüm. insani duygular merhamet eğlence hepsi vardı saçmalık diyebileceğim hiç bir şey yoktu.
    bu ara kore filmi değil ama herkesle izlenecek bir film :)

Alıntıları Göster
    İp Man Kesinlikle İzleyinn !

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON_67

honkong yapımı mı leon??
    ona göre arayacağım isim benzerikleri olabiliyor :)

quote:

honkong yapımı mı leon??

http://www.imdb.com/title/tt1220719/
    @yori bu filmden bahsediyor

Bu arada 3 idiots'u izledim ve oldukça eğlendim diyebilirim..
    Filmi ilk açtığımda Çatur'un konuşmasını duyunca biraz olumsuz düşündüm ama fikrim çabuk değişti
    Aamir Khan "Rancho" karakterini çok iyi oynamış gerçekten. Dans sahnelerine gelirsek çok rahatsız etmedi..
    Sonu biraz tahmin edilebilirdi ama yine de beğendim Spoiler tuşu ile aram hiç barışmadı nasıl kullanıldığını hala anlayabilmiş değilim o yüzden fazla ayrıntılı yazmayayım

• quote:

quote:

quote:

honkong yapımı mı leon??

http://www.imdb.com/title/tt1220719/
    @yori bu filmden bahsediyor

Bu arada 3 idiots'u izledim ve oldukça eğlendim diyebilirim..
    Filmi ilk açtığımda Çatur'un konuşmasını duyunca biraz olumsuz düşündüm ama fikrim çabuk değişti
    Aamir Khan "Rancho" karakterini çok iyi oynamış gerçekten. Dans sahnelerine gelirsek çok rahatsız etmedi..
    Sonu biraz tahmin edilebilirdi ama yine de beğendim Spoiler tuşu ile aram hiç barışmadı nasıl kullanıldığını hala anlayabilmiş değilim o yüzden fazla ayrıntılı yazmayayım

çatur yüzünden ben de geç başladım filme :)
    ranço girince işler değişti.
    ya bir daha izlemek istiyorum beeen :)
    bu aralar güzel öneriler aldım ne izlesem şaşırıyorum :D
    @birce'nin önerdiği bir filmi izledim love in disguise..
    bu da çok güzeldi klasik müzik türevlerinden hoşlananlara ideal

• quote:

quote:

dream high'i izlemiştim.

Dong yi güzel dizi tavsiye ederim ama tabii türkçe altyazılşı izleyin bence çünkü trt bir çok yerinde sansür uygulayacaktır kesin.

quote:

quote:

dream high'i izlemiştim.

Dong yi güzel dizi tavsiye ederim ama tabii türkçe altyazılşı izleyin bence çünkü trt bir çok yerinde sansür uygulayacaktır kesin.

sansürlük sahnesi çok mu :S
    öyle yapımları sevmiyorum ya..
    ama dublaj konusunda haklısınız.
    dream high'in dublajı çok kötüydü :)

• @Birce bir tek ben mi izledim 3idiots‘u? Oynamiyorum bi daha (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@Birce bir tek ben mi izledim 3idiots‘u? Oynamiyorum bi daha (:

ben bir daha izledim dün akşam :D
    fecii şekilde gülme ihtiyacına girdim açtım ben de :D

S.a arkadaşlar :)

@Sleep hocam bu hafta çok yoğundum bir türlü vakit ayıramadım filme mianheyoo yani Bu gece izleyeceğim inş. En iyisi aylık düzenleyelim bunu
    Sahi sen ne yaptın misa yı izliyor musun? nasıl gidiyor merak ettim

Yori benim listeden devam et O film çok şekerdi cidden beğenmene sevindim

Bu arada Swallow u bitirdim tek kelime enfes bir diziydi. Sevgili çekik dostlarıma tavsiye edilir

• quote:

quote:

S.a arkadaşlar :)

@Sleep hocam bu hafta çok yoğundum bir türlü vakit ayıramadım filme mianheyoo yani Bu gece izleyeceğim inş. En iyisi aylık düzenleyelim bunu
    Sahi sen ne yaptın misa yı izliyor musun? nasıl gidiyor merak ettim

Yori benim listeden devam et O film çok şekerdi cidden beğenmene sevindim

Bu arada Swallow u bitirdim tek kelime enfes bir diziydi. Sevgili çekik dostlarıma tavsiye edilir

a.s birce hoş geldin :)
    frozeni indirdim ama sonra bakacağım.
    çok merak ettiğim bir film var indireli haftalar oldu soo ae'nin (denizler imp.daki kızımız)
    *
    şu an winter sonata'nın ostunu dinliyorum.
    tam türk filmiydi bu dizi ya :D
    bundaki drama hiç birinde yoktu yani

• Ben de misa ya yeni başlayabildim başka bi dizi vardi bitti 4 Bölümü izledim iyi gidiyor :)

Ben de misa ya yeni başlayabildim başka bi dizi vardi bitti 4 Bölümü izledim iyi gidiyor :)
    Soo Ae yi hiç sevmem :S Birde Full housede ki kızı..

Winter ve misa korenin fenomen dizileri zaten.. Böyle Türk filmine benzeyen yapımları seviyorum :)

Hey gidim Winterin kolyesi vardı ya az iç geçirmemiştim benimde olmalı diye

Sleep, misa bitince yorumlarını bekleriz. Hatta forumda konusu bile var orayada ekleyebilirsin

Winter ve misa korenin fenomen dizileri zaten.. Böyle Türk filmine benzeyen yapımları seviyorum :)

Sleep, misa bitince yorumlarını bekleriz. Hatta forumda konusu bile var orayada ekleyebilirsin

ikisi de güzel bulduklarımdan ama :)
    soo ae'yi daha çok seviyorum.
    diğeri hyun bin'i terketti ya askerdeyken epey anti fan edindi yani

quote:

ikisi de güzel bulduklarımdan ama :)
    soo ae'yi daha çok seviyorum.
    diğeri hyun bin'i terketti ya askerdeyken epey anti fan edindi yani

Alıntıları Göster
    Ben de kendimi bu konuda yalnız buluyordum. Meğer benim gibi pek çok kişi seviyormuş bu çekik gözlüleri. Ben de önerdiklerimi yazayım bari. Zaten genellikle başroldeki kız güzelse diziden elektrik alıyorum:

Boys Over Flowers - Bunu bilmeyen yoktur heralde. Pek çok kişinin Kore dizilerine başlama sebebi.
    City Hunter - Ben başrolleri birbirine çok uyumlu bulmuştum. O yüzden diziyi de sevmiştim.
    Coffee Prince - Bu da pek çok kişi tarafından izlenen bir dizi. Tavsiye ederim.
    Dream High - Sonu umduğum gibi bitmemişti ama gençlik ve müzik dizisi arayanlara önerilir.
    Full House - Bu diziyi de pek çok kişi Song Hye Kyo yüzünden sevmemiş galiba. Yine de ben beğenmiştim.
    My Girl - Efsaneler arasındadır. Gerek başrolleri, gerek konusu, gerekse de müzikleriyle kesinlikle izlenmeli.
    My Girlfriend Is A Gumiho - Favorilerim arasındadır. Başroldeki kızı çok sevmiştim. Biraz fantastik ögeler de katılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.
    My Princess - Bu diziyi izleyip izlememek arasında çok kararsızdım. Çünkü adından tarihi bir dizi olduğu kanısına varmıştım. Ama izleyince hiç de öyle olmadığını gördüm. Tavsiye edilir.
    Personal Taste - Lee Min Ho'nun oynadığı diziler genellikle kaliteli olur zaten. Bu da onlardan biri.
    Pick The Stars - Bu dizinin neden bu kadar ortalıkta görünmediğini anlamış değilim. İyi reklam yapamamışlar heralde. Ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk bölümler çok sıkıcı fakat ilerisi acayip zevklidir. Kesinlikle izleyin.
    Secret Garden - Bu da sevilmez mi yahu? Favorilerim arasındadır. Başroldeki adam çok iyiydi zaten.
    Shining Inheritance - Bunda da Gumiho'daki adam oynuyor. Kızı da sevmiştim ben. Tavsiye ederim.
    You're Beautiful - Bilmeyen var mıdır bilmiyorum. Ama çok meşhur ve kaliteli bir yapımdır. Başrolleri çok iyi zaten. Güzel bir konusu da var. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 17 Ocak 2012; 22:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Ben de kendimi bu konuda yalnız buluyordum. Meğer benim gibi pek çok kişi seviyormuş bu çekik gözlüleri. Ben de önerdiklerimi yazayım bari. Zaten genellikle başroldeki kız güzelse diziden elektrik alıyorum:

Boys Over Flowers - Bunu bilmeyen yoktur heralde. Pek çok kişinin Kore dizilerine başlama sebebi.
    City Hunter - Ben başrolleri birbirine çok uyumlu bulmuştum. O yüzden diziyi de sevmiştim.
    Dream High - Sonu umduğum gibi bitmemişti ama gençlik ve müzik dizisi arayanlara önerilir.
    Full House - Bu diziyi de pek çok kişi Song Hye Kyo yüzünden sevmemiş galiba. Yine de ben beğenmiştim.
    My Girl - Efsaneler arasındadır. Gerek başrolleri, gerek konusu, gerekse de müzikleriyle kesinlikle izlenmeli.
    My Girlfriend Is A Gumiho - Favorilerim arasındadır. Başroldeki kızı çok sevmiştim. Biraz fantastik ögeler de katılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.
    My Princess - Bu diziyi izleyip izlememek arasında çok kararsızdım. Çünkü adından tarihi bir dizi olduğu kanısına varmıştım. Ama izleyince hiç de öyle olmadığını gördüm. Tavsiye edilir.
    Personal Taste - Lee Min Ho'nun oynadığı diziler genellikle kaliteli olur zaten. Bu da onlardan biri.
    Pick The Stars - Bu dizinin neden bu kadar ortalıkta görünmediğini anlamış değilim. İyi reklam yapamamışlar heralde. Ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum. İlk bölümler çok sıkıcı fakat ilerisi acayip zevklidir. Kesinlikle izleyin.
    Secret Garden - Bu da sevilmez mi yahu? Favorilerim arasındadır. Başroldeki adam çok iyiydi zaten.
    Shining Inheritance - Bunda da Gumiho'daki adam oynuyor. Kızı da sevmiştim ben. Tavsiye ederim.
    You're Beautiful - Bilmeyen var mıdır bilmiyorum. Ama çok meşhur ve kaliteli bir yapımdır. Başrolleri çok iyi zaten. Güzel bir konusu da var. Kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    @DreamGod, hoş geldin You're Beautiful, My Girl, Secret Garden +1905

yori, Soo Ae ye Denizler imp izlerken ifrit oldum.. Song Il Ahjussimize az çektirmedi malum.. Ne aşktı ama

Bu arada 3 idiots‘u izledim veeeeeee tabiki çok beğendim. Üç saat nasıl geçti anlamadım. Ritmik dinamik oldukça keyifli bir yapım olmuş. Başroldeki abimizin oyunculuğu çok iyiydi. Bol bol güldüm Müzikleri benide çok rahatsız etmedi aksine hoş bile geldi. Velhasıl bende izlemeyenlere tavsiye ederim.
    Önerin için çok teşekkürler yori

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Ben de kendimi bu konuda yalnız buluyordum. Meğer benim gibi pek çok kişi seviyormuş bu çekik gözlüleri. Ben de önerdiklerimi yazayım bari. Zaten genellikle başroldeki kız güzelse diziden elektirik alıyorum:

dreemgod hoş geldin :)
    tam yerindesin en kıdemlimiz birce..
    maşallah ayaklı film arşivi. önerileri çok güzel çoğunu indirdim şu dönem sonu sınavlaırmı verip hemen izliyeceğim (2. üniversite okuyorum da )
    :)
    izlemediysen the princess man'i izlemelisin. dönem dizilerine ön yargımı bitirdi
    hala vola dinliyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=wuKU8iQpTJE

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.