Şimdi Ara

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.931
Cevap
215
Favori
315.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi [ Anket: Ortalama Kargo Teslim Süreniz? ]

(En Son Oy Tarihi: 19.12.2019)
Giriş
  • Kargomu yöneticiye vermişler. Bu arada istediğim bir ürünü göndermemişler onu ayrı kargolamışlar. O da bu hafta içinde gelir büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar benim içinde biri sipariş verebilirmi ? Ben bu yurtdşı işlerini anlamıyorum detayları pm ile görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekete_92

Arkadaşlar benim içinde biri sipariş verebilirmi ? Ben bu yurtdşı işlerini anlamıyorum detayları pm ile görüşebiliriz.

daha bu hafta içi forumdan bir arkadaş için siparişleri teslim ettim. pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Kargomu yöneticiye vermişler. Bu arada istediğim bir ürünü göndermemişler onu ayrı kargolamışlar. O da bu hafta içinde gelir büyük ihtimal.

sorun çözüldüğüne sevindim bak dediğim gibi olmuş
  • 19 Nisanda sipariş verdiğim ürün hala elime ulaşmadı.21 Nisan'da shipped yazmıştı o gün bugündür bekliyorum.Tracking numarası yok.Ne yapmalıyım?
  • BEn şimdi bir kaç parça sipariş verdim bakalım kaç gün sonra elime ulaşacak
  • selam arkadaşlar. yakın zamanda sipariş vereceğim. istediğiniz bir ürün varsa PM ile iletebilirsiniz. uygun bir farkla getirtebilirim sizin için
  • 7 sinde verdiğim sipariş istanbula ulaşmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 16 Mayıs 2010; 18:24:51 >
  • paypal hesabı için visa electron geçiyomu?
  • visa elecktron visa kartı değil sanırım olcağını sanmıyorum
  • Arkadaşlar siteye üye oldum ama bir şey anlamadım. kişisel bilgiler nereden görülür, nasıl düzeltilir, nereden sipariş verilir, satıcı ile nasıl iletişime geçilir filan filan filan...

Ayrıntılı bir açıklama yapar mısınız, teşekkürler.
  • Aranızda harici hdd alan var mı ? Baktımda hep case buldum
  • yumurta iyimiş.
  • ARkdaşlar dealextremeden saat almayı düşünüyorum inşallah takılmaz en fazla 55$..Saat alan var mı nasıl sağlam mı kullanışlımı yorumları alabilrmym ?

Bir de zippo düşünüyorum geçmiş resimlerde zippo alanlar gördüm
    Ziipolar hakkında yorum alablrmym üfleyince sönüyor mu :D
  • arkadaşlar kredi kartı yok şu anda banka kartı ile paypal'a üye olunabiliyor mu.. birde bu yumurta biz evde yokken gelirse anlarlar mı evde çoluk çocuk var.
  • Banka kartı olmuyor.
  • Bu sitede çin malı ürün satmıyor mu?
  • evet tüm ürünler çin malı
  • MSJM BLNSN
  • Bugün 48 tl'lik alışveriş yaptım, bakalım hayırlısı.

Edit: Paypal 1 doları 1.54 tl'den çeviriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 30 Kasım 2010; 23:18:24 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.