Şimdi Ara

Uzak bilgisayar IPsini proxy olarak kullanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışındayım ve yapmam gereken bazı işleri sadece Türkiye'de ki IP adresimden yapabilirim.

Teamviewer seçeneği mevcut, ancak teamviewer ile pratik çalışamıyorum.

Oradaki bir bilgisayar ya da android cihaz vasıtası ile IP adresini buradaki bilgisayarımda proxy olarak kullanma şansım var mı?

teşekkürler.

• freebett F kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bulunan bilgisayara vpn server kurup, istediğinizi yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Türkiye'de bulunan bilgisayara vpn server kurup, istediğinizi yapabilirsiniz.
    peki, VPN 'ye bağlanmak için IP adresini kullanmam gerek değil mi?

Şöyle bir durum var, Türkiye'de ki internet bağlantım dinamik ip ve ara sıra modemi resetleyip IP'yi değiştirmem gerekecek. Orada bilgisayar başında sürekli birisi bekleyip bana ip yi bildiremeyeceği için, modem resetlendiğinde (bunu modem arayüzünden yapacağım) yeni ip yi bilemeyeceğim. Ve bağlanmam mümkün olmayacak.

IP değil de, teamviewer gibi ID üzerinden bağlantı imkanı sağlayan bildiğiniz VPN server var mı?

çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freebett -- 6 Kasım 2018; 23:26:37 >
  • ios' da jump desktop kullanıyorum.https://jumpdesktop.com/ tavsiye ederim. cepten de pc' den de inernet erişiminin olduğu her an bütün cihazlarına erişebilirsin.
  • vpn ile birlikte dyndns gibi bir servis kullanabilirsiniz. bunun disinda eger baglanti yaptiginiz yerde 24 saat calisan bir makine ve statik ip var ise vpn baglantisini Turkiye'den bulundugunuz yere yaparak da sorunu cozebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.