Bu iş yanlış madem firmaları karalamk yasaksa sonuçta web siteleride sanal birer şirket sayılır ya sbest bırakalım eleştiriyi yada hiç yapılmamalı bence bana kalsa serbest olmalı ama olmuyor işimize gelen yerde eleştiri yapmak telekom ve uydu bölümü gibi istenilen yere yasak koyup koymamak biraz ayıp oluyor.
neden birinin msn ime gelip siten iyi değil deyip küfür etmesi daha iyi mi sana göre
quote:
Orjinalden alıntı: necrozan
neden birinin msn ime gelip siten iyi değil deyip küfür etmesi daha iyi mi sana göre
Ne alaksaı var senin siten hakkında sana küfür edilmesiyle benim dediğimin allah aşkına ben sana katılıyorum zaten kara liste oluşturma olayı olsun bencede ama ben firmaları eleştirmek yasaksa web siteleride sanal şirketler mesela hepsiburada.com veya kangurum.com yada bunun gibi bunlar sanal şirketler ozaman web sitesi kara listesi oluşturmakda yasak olmalıo çünkü şirketleri eleştirince yasakya ama bnece hepsi serbest olmalı.
www.antu.com Iıııyyggggg ne kötü renk onlar.
of midem feci halde oldu ya o site ne öle antu
www.kolpaslan.com da güzeldir
hadi lan nesi güzelmiş açmaz olaydık su konuyu
www.mynet.com
mynetin en sevdiğim yani onay maillerini kabul etmemesi
arkadaşlar kötüleme amacıyla söylemiyorum ama ben www.darkhardware.com u sevmiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Faux_Carnival
arkadaşlar kötüleme amacıyla söylemiyorum ama ben www.darkhardware.com u sevmiyorum...
seni DHW de görmüştüm gibi anımsıyorum-yanlış anlama-nedenini merak ettim..?