Şimdi Ara

Uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne güzel uyuyordum taki 20 dk önce tuvalete gidene kadar sonra aklıma bi soru takıldı diyabet miyim diye zira uyanınca ağzım kuruyordu hep sonra internete girdim ve diyabet belirtilerini okudum su içme isteği artar atıştırma isteği artar ve bu atıştırmalar tatlı ağırlıklı olur iştah artar ve sık sık su içersiniz diyordu ayrıca yarada geç iyileşme ve kilo kaybındanda bahsediyor idi ancak bunlar bende yoktu ve 20 dkdir düşünüyorum acaba diyabet mi oldum zira ailede şeker hastası vardı ve bende potansiyel adaydım şuan gözüme uyku girmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birşeyler düşünüp uyuyamazsın beynini boşaltman lâzım.Eğer diyabetten de şüpheleniyorsan doktora git.
  • Sigara yak, geçiyo.
  • 1.5 saat oldu hala düşünüyorum keşke sigara kullansam yeminle şuan çok ihtiyaç duydum

• Sana tavsiyem böyle durumlarda internete kesinlikle bakma moralin bozulur. Ne araştırsan anaaa bunlar bende var, kesin hastayım oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Sana tavsiyem böyle durumlarda internete kesinlikle bakma moralin bozulur. Ne araştırsan anaaa bunlar bende var, kesin hastayım oluyorsun.

Gerekli cevap verilmiş.

Konu kilit . Üye .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uykudan uyanamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.