Şimdi Ara

uyuyamıorummmmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark lar ben uyuyamıorum ilginc ama sabah saat 7 den once uyuyamıorum koyun moyun hikaye yastık değişimi ada cayı paresetamol pasiflora bi cok sey denedim ama malesef uyuyamıorum iyi bi yontemi olan varmı ? 6. gun bugun

• 6 gün uyumadan mı durdun? Eğer öyle değilse bugün uyuma hiç.. Yarın akşam 8 de uyursun zaten.
  • 7 de yatıyorum demişsin

yatma

o gece çok güzel uyursun
  • uyku düzensizliğinden . Uyku alışkanlığını düzene sokarsan sorun çekmiyorsun bak mesela bende kaçtı uyuyamıyorum.
  • Benimde aynı 6-7 den erken uyuyamıyorum
  • ben de uyuyamıyorum bu nba mahfetti uyku düzenimi
  • yok 6 gundur sadece 6 ve 7 den sonra sızıyorum saatlerce yatakta donsem bile butun gun yorulsam bile malessef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Yatıom
    geçen ay açıldı
    dişim ağrıyor uyuyamıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her gün sabaha kadar oturuyosun bünyeyi belli bi uyku saatine alıştırıyosun. gece yatmak istediğin saatten önce biraz kültür-fizik egzersizleri yap. yor bünyeyi fiziksel olarak. bi kase de yoğurt ye mışıl mışıl uyursun
  • Ama çok keyifli olur ha sabaha kadar oturup sonrasında yatmak..

• Bendede tam tersi bir sorun var
    Aksam hava kararınca uykum geliyor hemen.
    gece yarısı olmadan uyumak istemediğim için sürekli uyur gezer gibiyim hava karardıktan sora

Dün aksam arkadaslarımın evine misafirliğe gittiğimde bile 15 dak kadar uyudum
    hele film izlerken tam bir felaket giriş yazıları ile uykuya dalıyorum bitiş sesi ile uyanıyorum

Bunada bir çözüm varsa işime yarar doğrusu.

Çoçukluktan buyana sürekli düzenli uyumusumdur 26 yasındayım
  • 2 bardak ayran+ 1 bardak süt bu beni hayata döndüren, bu problemi kökünden hallettiren bir mucize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamirpolen

Bendede tam tersi bir sorun var
    gece yarısı olmadan uyumak istemediğim için sürekli uyur gezer gibiyim hava karardıktan sora

hele film izlerken tam bir felaket giriş yazıları ile uykuya dalıyorum bitiş sesi ile uyanıyorum

eğer durum bu kadar ciddiyse henüz erken diycem ama sen yine de bi şekerini ölçtür

• Uykusuzluğun çeşit çeşit nedenleri vardır, doktora gitmelisin, gerçekten perişan eder insanı. Psikolojik nedenleri de olur, biyolojik nedenleri de...
  • bilgisayar başında gece geç saatlere akdar zaman geçiriyormusun
  • @ZUĞAŞİBERE
    kalbimde ritm bozuklugu var o nedenle dr gittim gecen hafta şekerim normal ama kandaki yağ oranı yüksek çıktı.
    Bence alıskanlıklardan dolayı böyle sabah kalkınca Dilber halanın da dediği gibi "Dipçik" gibiyim

Kusura bakma senin konunuda kirlettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0nkey D. Luffy

Bendede tam tersi bir sorun var

Ayni sorun bende de var asla sabahlayamiyorum saat 9-10 oldugunda yatakta oluyorum. Bi caresi varmidir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.