Şimdi Ara

uyuklamaktan ders çalışamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturup ağlayasım geldi şimdi arkadaşlar şuan pek ön plana çıkmasa da uyku benim için özellikle okul başlayınca çok ciddi bir sorun haline geliyor. Ben ders çalışabilen bir insanım hayallerim var vs ama uykuya gelince çakışıyolar. Okulum tam gün. Sabah 7 akşam 5 arası. 5 ten sonra eve gelince bir saat falan öyle gidiyor. Yine 1 saat de yemeğe saysak geriye 3-4 saatten az bir zaman kalıyor. Normalde bu zamanda ders çalışmam lazım ama uykudan ölüyorum çalışsam da bişi anlamıyorum. Sabah zaten erken kalkıyorum hazırlanıp baya otobüs bekliyorum. Haftasonları da 12 den önce uyanınca kendimi bayılacak gibi hissediyorum kaldı ki sadece haftasonları yetmez zaten meslek dersleri falan da var. Okulda da doğru düzgün ders dinleyemiyorum kalkıp kantine gitmeye halim olmuyor. Zaten bu yaz da hep günün yarısını uyuyarak geçirdim. Şimdi yine okul başlayacak ve bu sene sıkı çalışmam lazım. Allah rızası için yardım ednn yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcoffee

Oturup ağlayasım geldi şimdi arkadaşlar şuan pek ön plana çıkmasa da uyku benim için özellikle okul başlayınca çok ciddi bir sorun haline geliyor. Ben ders çalışabilen bir insanım hayallerim var vs ama uykuya gelince çakışıyolar. Okulum tam gün. Sabah 7 akşam 5 arası. 5 ten sonra eve gelince bir saat falan öyle gidiyor. Yine 1 saat de yemeğe saysak geriye 3-4 saatten az bir zaman kalıyor. Normalde bu zamanda ders çalışmam lazım ama uykudan ölüyorum çalışsam da bişi anlamıyorum. Sabah zaten erken kalkıyorum hazırlanıp baya otobüs bekliyorum. Haftasonları da 12 den önce uyanınca kendimi bayılacak gibi hissediyorum kaldı ki sadece haftasonları yetmez zaten meslek dersleri falan da var. Okulda da doğru düzgün ders dinleyemiyorum kalkıp kantine gitmeye halim olmuyor. Zaten bu yaz da hep günün yarısını uyuyarak geçirdim. Şimdi yine okul başlayacak ve bu sene sıkı çalışmam lazım. Allah rızası için yardım ednn yaw

yanlız değilsin.bence şükür et üstüne özel derse + dershaneye gidenlerde var. bende hep okulda yorgun uykulu olurum kendimi bildim bileli üşengeçim.banada çözüm lazım yaz boyunca akşam 5 de kalktım gece 5 de yattım genellikle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 8 Eylül 2014; 3:48:20 >

• Ayni dertten muzdaribim bende ne yapacagimi bilmiyorum. Gecen bir eczanenin onunden gecerken youplus diye bi ilac gordum hani bu durum icin ama ailem pek yanasmadi kullanmama bi bak istersen. Ha tabi daha guzel cozumu olan varsa :))

• Peki napıcaz böyle nasıl devam edecek? Benim için çok büyük sorun. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum. Ailem doktora gidelim belki farklı bir nedeni vardır falan dedi. Ama ben istemiyorum açıkçası doktor saçmalama der başından savar gibime geliyor. Ama çay may da kesmiyor uykumu. Kesse bile ardından yine bir uzanma isteği oluyor sürekli.

• Ya okul zamani bende surekli uyuyordum resmen surekli yani. Okuldaki rehberlikci kan tahlili falan ver dedi. Yaptirdim sukur bir sey cikmadi ama uyumaya devam kahve ile uyanik kalmaya calisiyorum ama fazlasi zarar iste

• alışırsın zamanla bence gece ders çalışmaya alışkanlık olmadığından zor geliyordur belki
  • bende yorgun oluyorum ama başlayınca unutuyorum bakalım okul başlayıncada böyle olucakmı. bence seninki yorgunluk değil üşengeçlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum gecen sene aynı durum bende de vardı uyurdum gelince kalkardim çalışmak icin ama gene uykum olurdu dogru düzgün çalışamadım kazanamadım . Sımdı tekrar hazırlanıyorum . Mezuna kal derim cok rahat oluyor hem daha iyi unı kazanırsın

• nasıl oluyor ya ben 6-7 saat yatıyorum dinç oluyorum odanızı havalandırın oksijen gelsin havasızlıktan olabilir esnediğinizde gidin yüzünüzü yıkayın 5-10 dk ara verın
  • quote:

Oturup ağlayasım geldi şimdi arkadaşlar şuan pek ön plana çıkmasa da uyku benim için özellikle okul başlayınca çok ciddi bir sorun haline geliyor. Ben ders çalışabilen bir insanım hayallerim var vs ama uykuya gelince çakışıyolar. Okulum tam gün. Sabah 7 akşam 5 arası. 5 ten sonra eve gelince bir saat falan öyle gidiyor. Yine 1 saat de yemeğe saysak geriye 3-4 saatten az bir zaman kalıyor. Normalde bu zamanda ders çalışmam lazım ama uykudan ölüyorum çalışsam da bişi anlamıyorum. Sabah zaten erken kalkıyorum hazırlanıp baya otobüs bekliyorum. Haftasonları da 12 den önce uyanınca kendimi bayılacak gibi hissediyorum kaldı ki sadece haftasonları yetmez zaten meslek dersleri falan da var. Okulda da doğru düzgün ders dinleyemiyorum kalkıp kantine gitmeye halim olmuyor. Zaten bu yaz da hep günün yarısını uyuyarak geçirdim. Şimdi yine okul başlayacak ve bu sene sıkı çalışmam lazım. Allah rızası için yardım ednn yaw

geçen seneki durumumdu :) Yanında özel hocalar dahil tabi 3 tane özel hoca geliyordu bana sınav yaklaştığı zaman akşam 5ten 10-11e kadar ders sürüyordu gelen hoca giden hoca mecbur okulda çalışmak zorunda kaldım evde çalışamadım sonuç olarak yetiştiremedim lys feni ygs de tuvalet gelince sınavı gömdük lys matematikle 120k sıralama yapabildim diyeceğim o ki işin çok çok zor geçen sene şaftım kayıyordu Sonuç olarak mezunum gene hazırlanıyorum :) Bu ara meslek çıkışlı olduğum için 4te evdeydim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bdoo -- 9 Eylül 2014; 1:50:44 >

• quote:

Peki napıcaz böyle nasıl devam edecek? Benim için çok büyük sorun. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum. Ailem doktora gidelim belki farklı bir nedeni vardır falan dedi. Ama ben istemiyorum açıkçası doktor saçmalama der başından savar gibime geliyor. Ama çay may da kesmiyor uykumu. Kesse bile ardından yine bir uzanma isteği oluyor sürekli.

Hocam doktora git, eğer problem yok derse daha iyi işte. Senin hatandan kaynaklanıyor demektirçve bunu çözebilirsin demek oluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken yatin. Gun dogmadan once, en gec safak vakti uyanin. İnsanin dogasi budur.

• Cok yemeyin, aksam agirlik coker yoksa.
    Meyveli yogurt falan yiyin ne biliyim. Asilzade gibi yapip pencereyi acin hep. Yuzunuzu soguk suyla yikayip :D HIC BEKLEMEDEN DERSE OTURUN. Yok efendim bi muzik dinliyim. Facede yeni bisi var mi, 2 dakka bakiyim, haberlerde ne diyormus bi bakiyim demeyeceksiniz :D

• Bendede tam uyku kıvamında çok iyi soru çözüyorum.Bir şey düşünmüyorum filan ondan heralde sizdede oluyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.