Şimdi Ara

Uyuduğunuz En Garip Yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • depo bilgisayar kasalarını kendime yatak yapmıştım Türkcell'de çalışıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin susanoglunda kaldırımda, otel paraları çok geldi. Sarhosun biri geldi yanımıza yattı biz uyuyamadik,eglenceliydi

• Birkaç ay önce, arkadaşın evinde, klozette uyuya kaldım, yer ve pantolonum komple kusmuktu, hayatımın en iğrenç günü oydu. Kafam billur gibiydi ölmeme ramak vardı. Gece 12den öğlen 10a kadar orada uyudum.
    Bir keresinde de yan oda da iki gey bişiler yaparken salonda arkadaşlarla uyumuştum.( farklı koltuklarda sadece uyumuştum)
    3 yıl önceki yılbaşında da Bi arkadaşın evinde alaturka tuvalette yanağım mermerin üzerinde olacak şekilde kısa bir uyuklamam olmuştu.
    Ağzımla içmiyorum. O yuzden pek içmiyorum. İçki sağlığa zararlıdır bir de.

• Bir kere de NFS Carbon'un çıktığı ilk zamanlar, kadın bossla kapışırken uyuyakalmıştım. Siz siz olun uykuluyken araba sürmeyin

Çok fena bişeydi ama ya, bilgisayar masasında uyuyorum, rölantide çalışan araba sesi geliyor falan, dik bir şekilde duvara girmişim
  • Sabah tuvalete gidip mıçarken uyuya kalmıştım.
  • Metrobuste tanımadığım bi kizin omzuna kafami koyup uyumustum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Birkaç ay önce, arkadaşın evinde, klozette uyuya kaldım, yer ve pantolonum komple kusmuktu, hayatımın en iğrenç günü oydu. Kafam billur gibiydi ölmeme ramak vardı. Gece 12den öğlen 10a kadar orada uyudum.
    Bir keresinde de yan oda da iki gey bişiler yaparken salonda arkadaşlarla uyumuştum.( farklı koltuklarda sadece uyumuştum)
    3 yıl önceki yılbaşında da Bi arkadaşın evinde alaturka tuvalette yanağım mermerin üzerinde olacak şekilde kısa bir uyuklamam olmuştu.

ne kadar iciyosun ? bi olcu verir misin?

• Düğün. Alkol almadan o gürültüde nasıl başardıysam.. Şimdi yapamam herhalde.
  • Fizik tedavi servisinde Suriyelilerin kaldığı bir odada sedyede yattım. 2 ay içinde toplam 15 gün kadar.
  • Bir kız arkadaşın kıçı.(sevgili değil)
    Ne biçim üniversiteliyiz ulan biz 3 yıl oldu hiç çılgınlık yapmıyoruz falan dedi arkadaş. E napalım abi dedim, bir sahil bulalım, içki alıp gidip sabahlayalım dedi. Tabi İstanbul'da zor bunlar, memleketi gibi değil, her yer özelleşmiş. Bulduk bir yer ama kaçar gireceğiz, hiçbir fikrimiz yok nasıl gidilir, nasıl girilir. 4 kişi 2 tane duş havlusuyla ve bir dolu içkiyle gittik. Gece buz gibi oldu tabi, kızla ben tek havluda (ufacık havlu anca sığıyoruz, normalde duş sonrası belime asarım. ), diğer ikisi diğer havluda.
    Ben de hep 2 yastıkla yatarım, alışığımdır böyle tek yastığa sarılmaya. Uyandığımda bi baktım kızın kıçına sarılmış uyuyorum, kafam direk onun üstünde yüzüm içeri doğru. Oda arkadaşım anladı olayı, 2. yastık niyetine kızın kıçını mı kullanıyorsun oğlum diye. Tabi bunu fark ettiğimizde saat sabah 5 di, dişlerimiz birbirine çarparak uyanmıştık, al sana çılgınlık tir tir titredik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 3 Ocak 2016; 2:34:08 >

• yurt dışında bir clubda masada sızmışlığım vardır ayrıca aynı akşam kısa süreli tuvalette uyuklamıştım 30dk kadardı sanırım
  • yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Birkaç ay önce, arkadaşın evinde, klozette uyuya kaldım, yer ve pantolonum komple kusmuktu, hayatımın en iğrenç günü oydu. Kafam billur gibiydi ölmeme ramak vardı. Gece 12den öğlen 10a kadar orada uyudum.

Yılbaşı olayında çok içmiştim hatırlamıyorum bile.
    Genel olarak çok içmem. 2-3 bardak biradan fazla içmem bir yerde. 3ten sonra bana sarhoşluk yolu görünmeye başlar, bunu bildiğimden içmem. Anca yılbaşında, ya da canım aşırı istediğinde çok içerim.

• Balıkesirden Manavgata gitmek için sabah 4 de yola çıktım. Manisaya gelince oradaki büyük bir akaryakıt istasyonunda bulunan kamyon otoparkında duran kamyonların arasına arabayı çekip arka koltukta bir güzel uyudum. Uyandıktan sonra izmir kordonda bir güzel kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. yol üzerinde bodruma ve türkbüküne uğradım biraz gezdim, haliyle akşam oldu ve gene arabanın arka koltuğunda uyudum sabah olduğunda turgutreiste güzel bir kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. ardından denizliye geldim denizliden sonra afyona gittim. orada da akşamı ettik ve özdileğin otoparkına çekip bir güzel arka koltukta uyudum sabah olunca kalktım kolaylı dinlenme tesislerinde bir güzel kahvaltı yaptım ve oradan ıspartaya gittim ıspartadan da antalya ve ardından manavgata gelerek yolculuğu tamamladım.

özet: arabanın arka koltuğu
  • quote:

quote:

quote:

Genel olarak çok içmem. 2-3 bardak biradan fazla içmem bir yerde. 3ten sonra bana sarhoşluk yolu görünmeye başlar, bunu bildiğimden içmem. Anca yılbaşında, ya da canım aşırı istediğinde çok içerim.

yilbasinda ne icmistiniz? votka? tekila?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yilbasinda ne icmistiniz? votka? tekila?

Rakamları hatırlamıyom tam ama ortalama 4-5 bira içtim. Tekila içtim. Cin içtim. Tek viski içtim. Vodkada içmiş olabilirim ama emin değilim. tabi uzun Bi zaman aralığı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

Balıkesirden Manavgata gitmek için sabah 4 de yola çıktım. Manisaya gelince oradaki büyük bir akaryakıt istasyonunda bulunan kamyon otoparkında duran kamyonların arasına arabayı çekip arka koltukta bir güzel uyudum. Uyandıktan sonra izmir kordonda bir güzel kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. yol üzerinde bodruma ve türkbüküne uğradım biraz gezdim, haliyle akşam oldu ve gene arabanın arka koltuğunda uyudum sabah olduğunda turgutreiste güzel bir kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. ardından denizliye geldim denizliden sonra afyona gittim. orada da akşamı ettik ve özdileğin otoparkına çekip bir güzel arka koltukta uyudum sabah olunca kalktım kolaylı dinlenme tesislerinde bir güzel kahvaltı yaptım ve oradan ıspartaya gittim ıspartadan da antalya ve ardından manavgata gelerek yolculuğu tamamladım.

arabanin model.neydi? rahatsiz olmadiniz mi yav?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

Balıkesirden Manavgata gitmek için sabah 4 de yola çıktım. Manisaya gelince oradaki büyük bir akaryakıt istasyonunda bulunan kamyon otoparkında duran kamyonların arasına arabayı çekip arka koltukta bir güzel uyudum. Uyandıktan sonra izmir kordonda bir güzel kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. yol üzerinde bodruma ve türkbüküne uğradım biraz gezdim, haliyle akşam oldu ve gene arabanın arka koltuğunda uyudum sabah olduğunda turgutreiste güzel bir kahvaltı yaparak yoluma devam ettim. ardından denizliye geldim denizliden sonra afyona gittim. orada da akşamı ettik ve özdileğin otoparkına çekip bir güzel arka koltukta uyudum sabah olunca kalktım kolaylı dinlenme tesislerinde bir güzel kahvaltı yaptım ve oradan ıspartaya gittim ıspartadan da antalya ve ardından manavgata gelerek yolculuğu tamamladım.

arabanin model.neydi? rahatsiz olmadiniz mi yav?

insignia hocam

tüm camları karartılmış olduğu için güneşten falan rahatsız olmuyordum

• 99 depremi sonrası 3 gün parkta uyumuştuk hiç unutmam. Allah göstermesin bir daha
  • Giysi dolabında uyumuştum neden hatırlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.