Bildirim
Uykuyu ne açar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
elma ye -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
Saat 21e gelmeden uyku tatlı tatlı çökmeye başlıyor
Saat 1'e 2'ye kadar oturup kitap okumak istiyorum ama yapamıyorum. Şuan uykum var mesela
Uyku açan ilaçlar var mı ve ya başka yolları var mı?
herkesin derdi farklı anasını satıyım
http://resim.donanimhaber.com/m_71804451/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71849366
-
Bir çorba kaşığı türk kahvesini ağzına koy enerji içeceği ile mideye gönder bakalım uyuyabiliyormusun -
En doğalı elma -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
elma ye
+759925749597
kahveden çok daha fazla uyku açtığını vs. duydum. denedim. gerçekten de öyle. -
Tamam bi deneyeyim elmayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarım saatlik şekerleme yap. Kalktığında bir süre sersem gibi dolanırsın ama o uyku seni istediğin saate kadar götürür. Kafein de uyku etkilerini azaltır fakat fazla yükleme yapmakta yararlı değil. Ayrıca uykunun erken gelmesini istemiyorsan akşam saatlerinde çok fazla yemek yeme, yoğurt, ayran gibi gıdaları tüketme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 23 Şubat 2013; 21:16:53 > -
Cafe crown action. Tabi kahve içtiğinde etki etmeyen kafeine bağışıklık kazananlaran değilsen -
quote:
Orijinalden alıntı: Pomatesli Dasta
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
elma ye
+759925749597
kahveden çok daha fazla uyku açtığını vs. duydum. denedim. gerçekten de öyle.
bende duydum ve uzun vade de uykumu nasıl etkilediğini gözlemledim.elmanın daha etkili oldgunu gördüm -
Ben çok uyuyarak alıyorum uykumu... Ne enerji içeceği ne kahve hiçbirşey fayda etmiyor -
Uykunuzu açmak için kahve-alkol kullanmayın.Zararı fazla
ah ah bende 1-2 de uyumak için bişeyler arıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter61
Ben çok uyuyarak alıyorum uykumu... Ne enerji içeceği ne kahve hiçbirşey fayda etmiyor
Vakit olsa... her sabah 6'da kalkıyorum. Okul dershane varsa gene iyi. Stajdan 19:30 da eve geliyorum. Uykumu aldıracak vaktim yok ki
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter61
Ben çok uyuyarak alıyorum uykumu... Ne enerji içeceği ne kahve hiçbirşey fayda etmiyor
Vakit olsa... her sabah 6'da kalkıyorum. Okul dershane varsa gene iyi. Stajdan 19:30 da eve geliyorum. Uykumu aldıracak vaktim yok ki
aa ben -
gülmek açar -
uyku bastırdığı anda biraz su iç hatta çıkıp bikaç dakika temiz hava al. Ayrıca loş ortamda oturma ve mümkünse uzanma. Haa bi de laptoptaki ekran parlaklığıı ayarla ki gözün yorulmasın. Göz yorgunluğu da insanı uyumaya teşvik edebilir. -
-
Kafanın sığabileceği bir kaba soğuk su koy. Kafanı içine sok ve 5-6 saniye bekle. Sonra çıkar. Bu işlemi 4-5 defa dene. Uykunun açıldığını hissettiğin anda kesebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X