Bildirim
uykuyu engelleyecek bir şey söyleyin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sınava 30 gün kaldı -
8 saat uyu 8 saat çalış işte vücudun 7-8 e alışmış demek ki. Sen şimdi uyku düzenini değiştireyim dersen adapte olma vs. 1 hafta çöp. Belki daha da fazla. Uykunu bozma kardeşim. Tecrübeyle sabit.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
+1 copy paste yapıp konu açasım geldi -
Hocam valla ben de aynı her şeyi denedim az uyuyunca da ertesi gün mahvoluyor insan ama çaresi varsa ben de isterim taktik
C O N C E R T A
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verimli geçen 1 saat verimsiz geçen 5 saatten iyidir. Kırmızı reçete ilaçlara bulaşırsanız yüzde 80 bağımlı kalırsınız. Düzeninizi bozmayın
Doktor uygun görürse gerekli tetkikleri yaptıktan sonra, faydası olur. Bağımlılık kişinin iradesiyle ilgili daha çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üsteki arkadaşlara katılıyorum geceleyin 2 saat fazla çalışcağına sabah erken kalk daha iyi verimli olur -
Bu sorun bende de vardı. +10 saat uyuduğum günler bile olmuştu bunun tek sebebi saçma sapan zamanlarda uyumak. Saat 4 5 gibi yatarsan mesela ne zaman kalkarsan kalk yetmiyor. Ben iftarı yapıp yatıyorum saat 21.00 gibi saat 3.00 a alarm kuruyorum sahur için ama saat 2 buçukta vücut kendi kendini uyandırıyor. Sahuru yapıyorum sonra uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum uykuyu nasıl alıyorsam artık. Bugün uyuyamadım yine telefon falan oynadım saat 8 oldu. Artık sahurdan sonra yatmayı düşünmüyorum bir kahve patlatırım derse otururum. Onun için akşam 10 gibi falan yatın derim
En Beğenilen Yanıtlar

Sınava 30 gün kaldı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X