Şimdi Ara

uykuyu engelleyecek bir şey söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde en az 7 saat uyuyorum ki çok fazla canım ders çalışmak istiyor ama uyku engel oluyor günde 4-5 saat uyusam yetecek sınava kadar

uykuyu nasıl engelleyebilirim uykumun gelmesini nasıl önlerim beyler?

• Sınava 30 gün kaldı
  • 8 saat uyu 8 saat çalış işte vücudun 7-8 e alışmış demek ki. Sen şimdi uyku düzenini değiştireyim dersen adapte olma vs. 1 hafta çöp. Belki daha da fazla. Uykunu bozma kardeşim. Tecrübeyle sabit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1 copy paste yapıp konu açasım geldi
  • Hocam valla ben de aynı her şeyi denedim az uyuyunca da ertesi gün mahvoluyor insan ama çaresi varsa ben de isterim taktik

• C O N C E R T A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verimli geçen 1 saat verimsiz geçen 5 saatten iyidir. Kırmızı reçete ilaçlara bulaşırsanız yüzde 80 bağımlı kalırsınız. Düzeninizi bozmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BagzBani kullanıcısına yanıt
    Doktor uygun görürse gerekli tetkikleri yaptıktan sonra, faydası olur. Bağımlılık kişinin iradesiyle ilgili daha çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üsteki arkadaşlara katılıyorum geceleyin 2 saat fazla çalışcağına sabah erken kalk daha iyi verimli olur
  • Bu sorun bende de vardı. +10 saat uyuduğum günler bile olmuştu bunun tek sebebi saçma sapan zamanlarda uyumak. Saat 4 5 gibi yatarsan mesela ne zaman kalkarsan kalk yetmiyor. Ben iftarı yapıp yatıyorum saat 21.00 gibi saat 3.00 a alarm kuruyorum sahur için ama saat 2 buçukta vücut kendi kendini uyandırıyor. Sahuru yapıyorum sonra uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum uykuyu nasıl alıyorsam artık. Bugün uyuyamadım yine telefon falan oynadım saat 8 oldu. Artık sahurdan sonra yatmayı düşünmüyorum bir kahve patlatırım derse otururum. Onun için akşam 10 gibi falan yatın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.