Şimdi Ara

Uykuya doyamiyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 saat yatsamda 15 yatsamda uykumu alamiyorum. Günün 3te 2 sini uyuyarak geciriyorum denebilir, arada açlıktan olmeyiyim diye kalkıp yemek yiyip yatiyorum. Günün her an her saatinde uyuyabilirim.Yok mu bunun bi çaresi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kış uykusu zamanı gelmiştir normal
  • Şimdi şöyle oluyor o 23:00 de yattın diyelim, sabah 7'de kalkıp güzelce yüzünü yıkayıp kahvaltını yaparsan uykun gelmez ama buna da alışman lazım adam yıllarca öğlene kadar uyumuştur direk 7 de kalkmaya başlarsa bunalıma girer 1-2 ay düzenli yapması lazım bunu. Ama sen 23:00 de yatıp öğle 12'de kalkarsan sersem olursun tabiri caizse güneş üstüne doğmuş olur ki bu insanı psikolojik olarak da etkiler. Yorgun hissedersin kendini halbuki insan uyuyunca dinlenmesi lazım. Her şeyin fazlası zarardır fazla uyku hem ömürden hem sağlıktan çalar güzel bir uyku çekmeniz dileklerimle saygılarımı sunuyorum hayırlı forumlar dilerim. imzaa KEN

• geçer.bazı dönemler bana da oluyor.her gün sırf uyuyorum ders çalışmıyorum.yemek yiyorum yatıyorum kalkıyorum okula gidiyorum gelir gelmez yemek yiyip yine yatıyordum.

ama geçiyor bir süre sonra :D takma kafana keyfini çıkar :D
  • Off aynı ben sessiz ışık olmayan bir odaya atın günlerce uyurum uyuyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Şimdi şöyle oluyor o 23:00 de yattın diyelim, sabah 7'de kalkıp güzelce yüzünü yıkayıp kahvaltını yaparsan uykun gelmez ama buna da alışman lazım adam yıllarca öğlene kadar uyumuştur direk 7 de kalkmaya başlarsa bunalıma girer 1-2 ay düzenli yapması lazım bunu. Ama sen 23:00 de yatıp öğle 12'de kalkarsan sersem olursun tabiri caizse güneş üstüne doğmuş olur ki bu insanı psikolojik olarak da etkiler. Yorgun hissedersin kendini halbuki insan uyuyunca dinlenmesi lazım. Her şeyin fazlası zarardır fazla uyku hem ömürden hem sağlıktan çalar güzel bir uyku çekmeniz dileklerimle saygılarımı sunuyorum hayırlı forumlar dilerim. imzaa KEN

Malesef bu cogunluk icin gecerli olsada bu arkadas icin degil benim icinde bazi insanlar uykuya cok daha fazla ihtiyac duyar bunun tam cozumu yok erken uyansanda asla uykunu tam almis gibi olmazsin ama mutlaka hekime danismalisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sağolun beyler cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evdeyim beyler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten uzun bir uykuyu çok özledim

• Uykunun 4 saatten fazlası alışkanlık ve zaman kaybıdır. Alışkanlıklar kolay bırakılmadığı gibi en uzun süredir kullandığınız alışkanlığınız bu tabii ki kolay olmayacak. En başta 6 saat uyuyup öğlen 1 saat daha kestirirseniz kolay gelir. Yani az uyuyanlarda ben dahil en başta acı çekiyorsun. Ama senin karar vereceğin bir şey 20 yılda uyuyabilirsin

• Bende de aynı sorun var full yatıyorum uyumasam da yatıyorum bir süre sonra uykuya dalıyorum. Sanırım işşizlikten üşengeçlikten oluyor.Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ama hangi bölüme gideceğim bilmiyorum ?
  • aynen bende dün gece 3 te yattım bugün 6 da yattım tam 15 16 saat uyumuşum. Evin içi soğuk yatak sıcak olunca çıkmak istemiyor insan.
  • 10 dk önce uyandım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.