Şimdi Ara

UYKUYA DALAMIYORUM - MELATONİNA İŞE YARAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtubeye uyku getiren dinlendirici müzikler yaz yatağının yanına koy telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem uykuya dalamıyorum hem de uyku bölünmesi var. Melatonina hiç kullanmadım, kullandıklarım insomin, atarax, pasiflora. Bunların üçü de uyumana yardımcı olur özellikle atarax ama üçü de seni uyandığında aptala çevirir. Yukarda bir arkadaş melatonina için aynı şeyi yazmış. Mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum. Ben çok ileri seviye insomnia hastasıyım uyuyamayınca benimki normal uykusuzluk gibi olmuyor. Bütün vücudum sanki kezzap dökülmüş gibi yanıyor. Buna rağmen mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum çünkü ilaçların yarattığı aptallık hissinin hastalıktan aşağı kalır yanı yok. İlle de kullanacaksan ve uyku bölünmesi gibi bir sıkıntın yoksa o zaman pasifloranın yeni ürününü kullan kedi otu içeren versiyonu. Uyandığında seni en az etkileyecek olan pasifloradır. Zaten tamamen doğal bişey. Özellikle şurubunu tavsiye ederim tadı da çok güzel

• doktorun yazdigi antidepresani niye icmiyorsun ki ne demek agir geldi oyle is yok millet antidepresani uyku ilaci diye iciyor hani icmeyecem bunu bile dediysen yatmadan bir saat once ic oyle melantolin filan olmaz antidepresan en iyi uyutan sey.benim deli sorunum vardi 30 yillik eczaci bile yok uyku ilaci diye bisi diyordu gariban bir iki ilac verdi ama normal insani uyutur ankasiyete hastasina yetmez.doktor teshisi yanlis koyduysa depresyon OKB degil bipolar varsa o zaman antipsikotik icmen gerekir o da saglam uyutur.antidepresan icmen gerekirken antipsikotik ya da tersi seklinde yanlis icersen manyak olursun ilacla oynanmaz ezbere deneyelim diye.bence bir daha git doktora ankasiyete ama ne tam olarak?teshis dogru olsun emin ol gunduz icme yatmadan once ic doktor ne verirse.her ilacin alisma donemi olur hafif gelen ilac yoktur ise yariyor mu ona bakacaksin bir iki denedim olmadi diye kesip atma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannis

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Anksiyete bozukluğunda uykuya dalmak ve uykuyu sürdürmek daha zordur. Bundan kurtulmanın en kesin yolu anksiyete yi kırmaktır oda antidepresan kullanmakla olur.

Melatonin 1 hafta 10 gün işinizi görebilir. Etkilidir ve kısa süreli kullanımlarda zararı yoktur ancak uzun vadede hiç bir etki etmez vücut tolerans geliştirir

hocam antidepresanlar jinekomastiye yol açıyormuş doğru mu? benim bir tanesinde çok küçük bir büyüme var :D, şimdi daha da artırmayayım. doktor kendi kendine geçer demişti oysa.

Böyle birşey yok hocam. Farkettiğiniz büyüme psikolojik. 5 yıldan fazla kullananlarda görülmüş o hastalık.

• Gece içilen aşırı uyku yapan antidepresan ilaçları var onlardan birini kullanabilirsin doktoruna danışarak. Bir yerden sonra vücut alışıyor uykun düzene giriyor. Dikkat etmen gereken nokta uyumadan bir veya yarım saat önce içmen. Öncesinde içersen sarhoş gibi olursun, sanki kafan bir tonmuş gibi olur taşıyamazsın çok acayip kafası var o ilaçların.
  • rixper hakkında ne düşünüyorsunuz, doktor bunu söyledi. antidepresan yazmıyor üstünde ama etkiler onun gibi.
  • quote:

rixper hakkında ne düşünüyorsunuz, doktor bunu söyledi. antidepresan yazmıyor üstünde ama etkiler onun gibi.

hocam siz benim mesajimi okudunuz mu?rixper antidepresan degil ki antipsikotik sizin rahatsizlik ne bipolar mi?eger oyleyse kutsal su gormus iblis gibi kacacaksiniz antidepresanlardan.bana askerde en basit antidepresani verdiler depresyonda herhalde bu herif diye halbuki dogustan bipolar varmis kafayi oyle bi buldum ki kalemle koluma only god can judge me yazmaya basladim bolugu yuruturken herkesi dovmeye basladim duzgun yuruyun diye.generale selam vermedim gozum kimseyi gormedi yani fazla dopamin nasil bir sey bana sorun.zaten kokain gibi seyler de dopamini full tavan yapan seyler.

soyle anlatayim antidepresan neselen anasini satayim diye dopamini arttirir dopamin az olursa elinizi kaldiramazsiniz alzeimer mi parkinson mu cok kotu yani dopamin eksikligi.antidepresani kime verirler yataktan cikmak istemeyen depresyonda olan ya da OKB her seyi kafaya takan adamlara

antipsikotik ise bi yavas aga diye dopamini azaltir.bipolarin olayi fazla dopamin olmasi uyusturucu sigara kullanmadan uyanir uyanmaz kafa guzel gezmesidir superman modu.e sen bunun uzerine bir de antidepresan icer dopamini iyice arttirirsan manyak olursun daha dogrusu sizofren olursun dopaminin fazlasi sizofren yapar.antipsikotiklik bir ankasiyete gorduyse doktor bence hic ilac milac kurcalamayin leblebi gibi icin ne yazdiysa zamanla alisirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

rixper hakkında ne düşünüyorsunuz, doktor bunu söyledi. antidepresan yazmıyor üstünde ama etkiler onun gibi.

hocam siz benim mesajimi okudunuz mu?rixper antidepresan degil ki antipsikotik sizin rahatsizlik ne bipolar mi?eger oyleyse kutsal su gormus iblis gibi kacacaksiniz antidepresanlardan.bana askerde en basit antidepresani verdiler depresyonda herhalde bu herif diye halbuki dogustan bipolar varmis kafayi oyle bi buldum ki kalemle koluma only god can judge me yazmaya basladim bolugu yuruturken herkesi dovmeye basladim duzgun yuruyun diye.generale selam vermedim gozum kimseyi gormedi yani fazla dopamin nasil bir sey bana sorun.zaten kokain gibi seyler de dopamini full tavan yapan seyler.

soyle anlatayim antidepresan neselen anasini satayim diye dopamini arttirir dopamin az olursa elinizi kaldiramazsiniz alzeimer mi parkinson mu cok kotu yani dopamin eksikligi.antidepresani kime verirler yataktan cikmak istemeyen depresyonda olan ya da OKB her seyi kafaya takan adamlara

antipsikotik ise bi yavas aga diye dopamini azaltir.bipolarin olayi fazla dopamin olmasi uyusturucu sigara kullanmadan uyanir uyanmaz kafa guzel gezmesidir superman modu.e sen bunun uzerine bir de antidepresan icer dopamini iyice arttirirsan manyak olursun daha dogrusu sizofren olursun dopaminin fazlasi sizofren yapar.antipsikotiklik bir ankasiyete gorduyse doktor bence hic ilac milac kurcalamayin leblebi gibi icin ne yazdiysa zamanla alisirsiniz.

okudum tabi diğer mesajınızı da, ancak kritik bir dönemdeyim en ufak dikkat dağınıklıklarına bile gelmemem lazım. sınav dönemi geçtikten sonra aynı sorunlarım devam ederse ciddi olarak başlayacağım zaten, o yüzden antidepresandan kaçıyorum en azından bir müddet.

• mannis kullanıcısına yanıt
    anladim dopamin azalirsa dikkat dagilmasini bilmem ama canlilik gider baya sakinlersin sen biraz hizli dusuneyim filan istiyorsun ama uyku sorunun da bundan kaynaklaniyor zaten stop edemiyorsun sistemi hizli calisinca.kontrolsuz guc guc degildir diye bir lastik reklami vardi antipskotik beyni baya yavaslatip maymuna cevirmez ama kontrollu olursun.sinav donemin boyunca sana bu ilaci tavsiye ediyorum.antihistaminik icerir antidepresan ve antipsikotik degil ve antidepresandan omur boyu kacacaksin bipolarsa.

https://eksisozluk.com/unisom--345206

https://eksisozluk.com/antihistaminik--118961

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

anladim dopamin azalirsa dikkat dagilmasini bilmem ama canlilik gider baya sakinlersin sen biraz hizli dusuneyim filan istiyorsun ama uyku sorunun da bundan kaynaklaniyor zaten stop edemiyorsun sistemi hizli calisinca.kontrolsuz guc guc degildir diye bir lastik reklami vardi antipskotik beyni baya yavaslatip maymuna cevirmez ama kontrollu olursun.sinav donemin boyunca sana bu ilaci tavsiye ediyorum.antihistaminik icerir antidepresan ve antipsikotik degil ve antidepresandan omur boyu kacacaksin bipolarsa.

https://eksisozluk.com/unisom--345206

https://eksisozluk.com/antihistaminik--118961

teşekkür ederim mesajların için, belki ilerde bir gün tekrar uplarım konuyu :)

• Risperdal diye bi ilaç var öneririm hocam aynı sorun bende de vardı şimdi bebek gibi uyuyorum aylardır. Ama tabi doktor kontrolümde kullanman gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.