Şimdi Ara

UYKUSUZLUĞU GİDEREN / ENERJİ VEREN ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene çok yoğun olduğu için sürekli ders çalışmam gerekiyor fakat 4 5 saatlik uyku yetmiyor ve ruh gibi dolaşıyorum. Böyle de olunca çok verimsiz çalışıyorum. Önerileriniz nelerdir ilaç vs de olabilir

• en azından 6 saat uyusan daha dinç olursun daha iyi anlarsın bence 1 2 saat daha fazla uyu.
  • hocam yurtta gürültüden uyunmuyo şikayet de etsen çözüm yok , gece 3te yatış 7 de kalkış genelde
  • keçi boynuzu pekmesi,kahve
  • Bandellini kullanıcısına yanıt
    hiç mi rahatsız olan yok hiç mi şikayet etmiyolar.şimdi kahve içsen hergün kafein kafein falan kafein bağımlısı olursun onu geçtim her gün kafein zararlı allah kolaylık versin ne diyeyim
  • Önemli olan kaliteli uyku. Kaliteli bir uyku ile günde 4-5 saat yeterli. Kulak tıkacı gibi yöntemler deneyin. Aksi taktirde kaliteli uyku olmadıktan sonra isterse 8 saat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden uykuyu almadan konsantre olmak çok zor. Bende en az 8 saat uyumadan adam akıllı ders çalışamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol hocam , kahve zaten günde 3 4 bardak içe içe etkisiz kaldı
  • High quality sleep

Bu ilacı iç bir şeyinkalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve içme kardeşim kahve her zaman halsiz olmanı sağlar onun yerine bitki çayları iç

• Final dönemleri ben kahveye abanıp içinde süt olan şeyler tüketmemeye çalışıyorum ve fazla yememeye çalışıyorum ama bunlar geçici çözümler, uykunun yerini dolduracak bir şey yok, enerji içeceği falan çok zararlı şeyler. İnternetten uyku göz bandı ve tıpası seti al, çok ucuzlar vardı, 12 de yatağa gir sabaha kadar uyu, çalışacağın ders de çok verimli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.