Şimdi Ara

Uykusuz Kalmak Sınavda Etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın Dil ve Anlatım sınavı var.Saat 9.10 gibi.Ne uykum ne de keyfim var.O yüzden uyuyamıyorum.Şimdi bir kahve yaptım saat 2 'ye kadar oyun oynarım.2'den sonra da NBA maçlarını falan izlerim sonra saat 6 gibi maçlar bitince sınava çalışırım.Saat 8'de de evden çıkarım.Sizce uykusuz kalmak sınavda beni olumsuz yönde etkiler mi?

• Eğer çalıştıysan etkilemez hatta sınav esnasında dinç olursun. Ben öyle oluyorum ama sınavın ardından çok uykun gelir. İyi beklersen rahatlıktan uyuyrsun kötü beklersen keyifsizlikten kendini boşa laıp uyursun.

Bu arada banın açılmış hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 10 Ocak 2013; 0:57:50 >
  • saat kaçtan bu yana ayaktasın o önemli, akşama kadar uyuduysan yarına kadar dayanacaksan problem olmaz, ama sınav öncesi uykunu açman lazım yoksa sınava beyin olarak yorgun girersen zorlanırsın, hele yorum ağırlıklı sınav olursa zorluk çekersin.
  • Uykusuzluğa alışıksan hiçbirşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma saatini biraz erkene alırsan problem olmaz , düzgün bir şekilde çalışacaksan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Eğer çalıştıysan etkilemez hatta sınav esnasında dinç olursun. Ben öyle oluyorum ama sınavın ardından çok uykun gelir. İyi beklersen rahatlıktan uyuyrsun kötü beklersen keyifsizlikten kendini boşa laıp uyursun.

Bu arada banın açılmış hayırlı olsun.

Teşekkürler
  • Kesinlikle etkiler bence yat uyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta günde 4 saatlik uyku ile durmayı düşünüyorum malum final haftası. öğlen 1 saat ve 22:00-2:00 arası uyursan rahat edersin
  • Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • neyse ben en iyisi yatayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.