aylardır sabah 7 de aksam 6 da kalkıyorum 2 saat kendime gelemiyorum sonra hava kararıyor tekrar yatıyorum uykumun kacması yuzumu yıkasamda 22:00 buluyor
o saatlerde de calısamıyorm aklıma bazı seyler gelıyor motive olamıyorum aylardır böyle yardım lazım
Geçen sene bende aynı durumdaydım malum staj,okul,dershane derken evi sadece uyumak için kullanıyordum. Günde 10 saat uyusan vücudun yorgun olmuyor :) Kan testi yaptır ilk önce. Bende b12 eksikliği vardı 1 ay kadar vitamin kullandım sonra uykum düzene girdi. Ardından yumuldum derslere. Eğer sağlıkla ilgili sorunun yoksa ki umarım yoktur o zaman iş sende bitiyor çizdiğim yol haritasını seninlede paylaşabilirim :)
şu sorun bendede var ya :(
quote:
Orijinalden alıntı: kermit01
Geçen sene bende aynı durumdaydım malum staj,okul,dershane derken evi sadece uyumak için kullanıyordum. Günde 10 saat uyusan vücudun yorgun olmuyor :) Kan testi yaptır ilk önce. Bende b12 eksikliği vardı 1 ay kadar vitamin kullandım sonra uykum düzene girdi. Ardından yumuldum derslere. Eğer sağlıkla ilgili sorunun yoksa ki umarım yoktur o zaman iş sende bitiyor çizdiğim yol haritasını seninlede paylaşabilirim :)
YOl haritası?
Şimdi bu uykum çok var,uykuya doyamıyorum hep yorgunum,içimden ders çalışmak gelmiyor,çalışıyorum anlamıyorum,sınavdan korkuyorum gibi bahaneler tamamen net bir hedef olmadığı için ortaya çıkıyor. Hedefi hayatının ortasına koymalısın. Uğruna savaşman,savaşı kazanman gerek. Yol hikayesinin başlangıcı hedef belirlemek bu yapman gerekenlerin en başında.Bu hedefte öyle kolay belirlenmiyor tabi ki, olur mu olmaz mı bana uyar mı uymaz mı diye düşünmekten beynimi yakmıştım ben. Az bir zaman kaldı sınava ama hiç bir şey için geç sayılmaz.Hedefi belirledikten sonra durumun ne olursa olsun ister barajı zor geç ister temelin hiç olmasın bunlar sorun değil. Kimseyi duyma,dinleme.Bırak boşver kendi yorumları kendilerine kalsın. Olumlu yorumları da dinleme olumsuzları da. Çünkü en doğru yorumu,muhasebeyi sen kendi içinde yaparsın. Kendini değerlendir ne durumda olduğunu en iyi sen biliyorsun sonuçta. Sonra sıra geldi kazanmak için çabalamaya ölümüne ders çalış, anlamasan bile saatlerce masada oturmayı başar.Hayatı boyunca 3 saat oturup ders çalışmayan birinden günde 10 saat çalışıp sınavı kazanması beklenemez. Bunları tamamladıktan sonra devamı gelir zaten, sonrasından bahsederim :) Senin durumun ne, hedefin var mı? Sorun sence ne? Bunun cevabını senden başka kimse veremez, kendini kandıramazsın :))
aynısı bendede var bilader hislerime tercüman olmusun