Bildirim
Uykum yok. Yarın okul var ne yapmam lazım ? [ACİL]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gözlerini kapat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içinden tekbir getirmeye başla. hemen uykun gelir uyursun. -
Uyumadan git -
yokmu önerisi olan şimdi bilgisayarı kapatıp yatmaya gideceğim. Ama eminim uyuyamam en az 1 ssaat yatakta dönerim :( -
yatıyorum -
Bende dusunmekten uyuyamiyorum gozlerimi kapattigim an onume geliyo olanlar benimde yarin dersim var bakalim
Aynen bende uyuyamıyorum, bekliyorum bekliyorum uykusuzluğun sınırlarına geldiğimde atıyorum kendimi yatağa ki hemen uyuyabileyim. yoksa düşünmekten gözlerime uyku girmiyor saç baş yoluyorum -
25 Aralık ve okul?
quote:
Orijinalden alıntı: fremaan16
Şimdi kalk ve bir sıcak bardak su iç ve RAB benimle olsun bana yardım etsin de ve gözlerini kapa eminim en kısa zamanda uyuyacaksın
imzan sikayet edildi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: fremaan16
Şimdi kalk ve bir sıcak bardak su iç ve RAB benimle olsun bana yardım etsin de ve gözlerini kapa eminim en kısa zamanda uyuyacaksın
%100 tevrat onaylı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X