Şimdi Ara

Uyku tulumu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç kampa gitmemiş birisi olarak yavaştan kamp malzemelerini toplamaya başladım ama bir türlü uyku tulumunda karar kılamadım.Açıkçası kamp tecrübem olmadığı için kış kampı fikrine şuan için uzağım ama sonbahar aylarında veya kar yağmadan hemen önce soğuk sayılabilecek havalarda kamp yapmayı düşünüyorum.Bunun için uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacım var düşündüğüm modeller şunlar:

http://urun.n11.com/uyku-tulumlari/alpinist-uyku-tulumu-5-10-P120685286

http://www.everestoutdoors.com/urun/husky-monti-new--11c-uyku-tulumu_57336.aspx

bu modelleri hem bütçeme uyduğu hemde güvenilir markalar oldukları için seçtim bunlar dışında önerdiğiniz ürün varsa tavsiye bekliyorum.

• Husky'nin herhangi bir rakip ürünle arasındaki fiyat farkı 100 liradan azsa direk Husky, çok düşünmenize gerek yok, resmine bakınca bile esnemeye başlıyorum bi huzur çöküyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Husky Magnum seni çok rahat götürür dostum
  • Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim .Peki çadır konusunda ne düşünüyorsunuz açıkçası ben husky bizam düşünüyorum ama makalu markasının çadırlarının husky ile kalite olarak aynı olduğu söyleniyor acaba doğrumu ?Eğer doğruysa makalu almayı düşünüyorum çünkü aralarında 100 tl gibi bir fark var.
  • Makalu kullanan arkadaşlarım oldu, yaklaşık 10 kullanımdan sonra parçalanma, su geçirme sorunları yaşadılar. Husky'den şaşma derim yine Bütçem olsa basıcam parayı alıcam bi North Face aslında ama işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomadic Shaman

Makalu kullanan arkadaşlarım oldu, yaklaşık 10 kullanımdan sonra parçalanma, su geçirme sorunları yaşadılar. Husky'den şaşma derim yine Bütçem olsa basıcam parayı alıcam bi North Face aslında ama işte...

Teşekkürler hocam makalu aynı kalite dedikleri için düşünmüştüm dediğiniz gibiyse hiç bulaşmayayım.
  • Aslında doğru söylüyorsunuz ancak ben kamp olayından soğuyacağı mı pek sanmıyorum tabi ne olacağı da belli olmaz .Açıkçası nispeten kaliteli ürünlere yönelmemin nedeni eğer bu iş hoşuma giderse ilerde tekrar malzeme alıp paramı boşa harcamak istemiyorum.Şimdi gidip kalitesiz bir çadır alırım 2 gün sonra isteklerimi karşılamazsa bu bana tekrar masraf demek bu yüzden 1 sefer alayım hem fiyat olarak uygun olsun hemde ilerde kış kampı gibi daha ileri düzey aktiviteler yapmaya karar verirsem tekrar çadırdı,tulumdu almak zorunda kalmayayım.Yoksa bende decathlonda 80 tl ye satılan çadırı almayı çok isterim sonuçta öğrenci adamız 350 tl nerde 80 tl nerde.Gerçi o çadırı da alabilirim fiyatı baya cezbediyor beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    11 yıl önce açıldı
    ortopedik yastık önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Husky güvenilir marka.

• Husky monti new uyku tutumunu kullandım. Konfor derecesi sıcaklığında kullandığınız sürece sıkıntı çıkarmaz. İçinde yatması çok rahat ve keyifli. Husky ürünlerini ben dr tavsiye ederim. Fiyat performans oranı en iyi marka benim gözümde. Özellikle Husky Flame çadırımı her kurup toplayışım benim için ayrı bir zevk. Çok keyifli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.