Şimdi Ara

uyku sorununu ortadan kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncellikle olayı anlatıyım yarın eski sınıftan arkadaşlarla kafede buluşcaz saat 14.00 civarı ben sabah 08.00 da falan uyuyup akşamüstü 5-6 civarı uyanıyorum yarın gitmem şart millet o kadar uzak yerlerden geliyo nasıl düzeltebilirim bunu uyuyamıyorum geceleride uyu falan demeyin tavsiyeleri bekliyorum

• uyku hapı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 senedir uyuyamıyorum ben.kendi isteğinle uyumayıp takılıyorsan, yine kendin çözeceksin.
  • İmkansız, olmuyor. Ben de denedim bi çok kez insanın acil işi çıkıyor ama etrafta zombi gibi dolanıyorsun. Gece uyumak zorundasın iDoser falan bi şeyler bulucaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

İmkansız, olmuyor. Ben de denedim bi çok kez insanın acil işi çıkıyor ama etrafta zombi gibi dolanıyorsun. Gece uyumak zorundasın iDoser falan bi şeyler bulucaksın.

hocam ıdoser denedimde olmuyo ya lanet olsun gitmezsem çok ayıp olur izmirden gelen falan var
  • Alkol al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

İmkansız, olmuyor. Ben de denedim bi çok kez insanın acil işi çıkıyor ama etrafta zombi gibi dolanıyorsun. Gece uyumak zorundasın iDoser falan bi şeyler bulucaksın.

hocam ıdoser denedimde olmuyo ya lanet olsun gitmezsem çok ayıp olur izmirden gelen falan var

Gitmezsem diye bir seçeneğin yok zaten uyuyacaksın, uykusuz bir şekilde Güneş yüzü görmek bile bayıltıyor beni, ayrıca eğer gececiysen kendini ona göre programlayıp acil işlerini erteleyecektin, o zaman gececi olmayacaksın, kendine bu günden sonra çeki düzen ver, ben çok çektim bu durumdan artık foruma falan da girmiyorum geceleri uykudayım öğlen ve akşamları da doyasıya bütün işlerimi yayıyorum oooh mis kim ne derse evet demenin tadı be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyku açma yöntemi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERİC CLAPTON

quote:

Gitmezsem diye bir seçeneğin yok zaten uyuyacaksın, uykusuz bir şekilde Güneş yüzü görmek bile bayıltıyor beni, ayrıca eğer gececiysen kendini ona göre programlayıp acil işlerini erteleyecektin, o zaman gececi olmayacaksın, kendine bu günden sonra çeki düzen ver, ben çok çektim bu durumdan artık foruma falan da girmiyorum geceleri uykudayım öğlen ve akşamları da doyasıya bütün işlerimi yayıyorum oooh mis kim ne derse evet demenin tadı be.

hiç uyumadan gidip uykuyu düzene sokmalıyım o zaman

• Alkol alabilirsin.

Şimdiden ışıkları kapatıp uyumaya çalış belki uyursun.

Ayran yada yoğurt varsa ye uyumana yardımcı olur.

yada hiç uyuma saat 2'de onların yanın da zombi gibi dolaş
  • Şimdi hemen yatacaksın.İster uykun gelsin ister gelmesin.Uyu yada uyuma yatacaksın.Gözlerini dinlendireceksin kendini adapte edeceksin.Uyuyamazsan bile biyolojik saatini yavaş yavaş alıştıracaksın.Uyuyamıyorum diyip kalkmak yok acı çekmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.