Şimdi Ara

Uyku sorununa çözüm var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum çok kritik bir zamana gelmiş bulunmaktayız artık her dakikanın önemi büyük.Maalesef ki çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum hem netlerim hem de çalışmam düştü çok yorulup sürekli uyuyakalıyorum ama gerçekten çalışmak istiyorum.Verebileceğiniz tavsiyelere açığım.Şimdiye kadar kafeini arttırılmış kahve,power nap,10 tane alarm,aileden yardım alma,yüksek sesle müzik dinleme,soğuk suyla yüz yıkama,elma yeme,hava alma,yorgunluk için vitamin hapı kullanma gibi çeşitli yolları denedim ama hala uyuyakalıyorum.Uyku açmak için hap kullanmadım sadece onu da böbreklere çok zarar veriyor diye kullanasım yok.Yardımlarınızı bekliyorum.Daha bitmeyi bekleyen dünya kadar konum var az uyumam çok çalışmam lazım herkese iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerskysci -- 15 Mart 2018; 18:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef aynı durumdayız .hocam kahve içmek kısa sürede mantıklı aslında ama bende çok uyku getiriyor mesela 1 bardak klasik(filtre) kahve içiyim 3 4 saat capcanlı oluyorum ama 4.saatte aşırı uykum geliyor,kahve içmesem yorgun şekilde 6 7 saat dayanabiliyorum o zaman da verim olmuyor

• Aynen hocam ben de filtre kahve içiyorum ama her şeyin etkisi bir yere kadar sürüyor çok endişeleniyorum zamanı geriye alamayız ancak kalan zamanı çok çok daha verimli değerlendirmem gerek

• sınava 100 gün kalmış ve inanılmaz bir rahatlık içerisindeyim matematikten katiyyen soru bankası çözmüyorum sadece fen çalışıyorum deneme çözüyorum
    ve saat 10 buçukta yatıyorum bana da yardım edin
  • yoqartık kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı o şekildeyim haftaya okul yazılıları da başlıyor ben daha dam akıllı 12 fizik bilmiyorum integral desen onu da pek pekiştiremedim ve sürekli ben de yorgunluktan elimden geleni de yapsam 22.30-23.00 gibi kitapların arasında uyuyakalıyorum gözümü bir açıyom saat 07.00 okula gidiyom sonra kaç gündür böyleyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.