Şimdi Ara

Uyku problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarından itibaren 4 e kadar falan ders çalısmayı düşünüyorum eksiklerimi kapatmakla uğraşacağım ilk hafta dershane yok bu yüzden sıkı bır calışma yapmayı düşünüyorum ama saat 12 oldu mü uykum geliyor ve konsantre olamıyorum ilaç haricinde ne gibi yollar önerirsiniz ?

• türk kahvesi iyidir, modiodal adlı ilacı kullanıyorum ben fakat temelden eksiklerin varsa bu sene için zorlama dersanede halledemeyeceğin sana zor gelen dersleri halletmeye bak ha eğer temelin iyiyse türk kahvesi normal kahve iyidir.
  • gece çalışmak yerine sabah erken kalkıp çalışmayı dene. gece uykusunun yerini tutmuyor hiçbir şey hayatımda ilk defa iki gündür erken yatıyorum (1'de) Dersaneye giderken 5 buçukta kalkıyorum ona rağmen 3'te yatıyodum bi de otobüste gidip gelirken uyuduklarımla günde 3 saat uykuyla dolanıyorum hep. Hatta son sınava yarım saatlik uykuyla girdim falan sevmiyorum uykuyu zaman kaybı.

Ama sömestrda sağlam bi plan yapmak için erken yatmaya başladım hem de sınav yaklaşıyor bi uyku düzeni oturmuş olur böylelikle 1'de yatıp 7'de kalkyıroum 8 buçuk ders başı 1'e kadar ara ara molalarla 1'den 3 buçuğa kadar serbest 3 buçuktan 6'ya kadar gene ara ara molalar. sonra 6'da serbest 8'de tekrar ders 11'e kadar. baya işe yaradı uykum gelmiyo resmen.

Bir de göz doktoruna gittim sürekli uyuma isteği vardı bende o da astigmattan kaynaklı çıktı bu yaşımdan sonra gözlük kullanıcam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

türk kahvesi iyidir, modiodal adlı ilacı kullanıyorum ben fakat temelden eksiklerin varsa bu sene için zorlama dersanede halledemeyeceğin sana zor gelen dersleri halletmeye bak ha eğer temelin iyiyse türk kahvesi normal kahve iyidir.

Hocam ilacı receteyle mi alıyorsun sen de ?

evet reçete.

Psikayatırdan mı yoksa herhangi bir uzmana mı gidiyorsun? Bazen yazmıyor doktorlar bana o yüzden soruyorum ne diyorsun ilacı isterken?

Orijinalden alıntı: SuspecTR

quote:

evet reçete.

Psikayatırdan mı yoksa herhangi bir uzmana mı gidiyorsun? Bazen yazmıyor doktorlar bana o yüzden soruyorum ne diyorsun ilacı isterken?

uzman psikologdan yazdırıyorum uyku sorunum var fazla uyuyorum ygs hazırlanıyorum vs dersin verirler. sorun yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getstart -- 22 Ocak 2012; 16:53:30 >
    MacBook uyku moduna geçme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Uyku sorunum oluyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk Kahvesi + bitter çikolata üstüne redbull + snickers yersen sıkıntı olmaz.ben denedim sabaha kadar oturdum 1 gram da uykum yoktu.biraz dikkat dağınıklığı ve hiperaktiflik geliyor fakat kendini kontrol edebilirsen sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Türk Kahvesi + bitter çikolata üstüne redbull + snickers yersen sıkıntı olmaz.ben denedim sabaha kadar oturdum 1 gram da uykum yoktu.biraz dikkat dağınıklığı ve hiperaktiflik geliyor fakat kendini kontrol edebilirsen sıkıntı yok.

En guzeli sanirim bu
    Keremcem Yırtılır...
  • Pharmaton akar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Pharmaton akar

Kac lira hocam bu pharmaton
    •Asus Maximus V Gene z77 Motherboard•Intel Core i7 2600k CPU•Kingston HyperX 16 GB (2x(2x4GB)) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 RAM •Asus GeForce GTX560Ti GPU •WD 3.5' Caviar Black 1TB HDD •2x120 GB Kingston HyperX 3K SSD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.