Bildirim
uyku kaçırma yöntemleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Sağlam bi kahve yap
_____________________________ SAMSUNG GALAXY NOTE 5 --- Monster Tulpar T5 V4.1 --- Canon 600D --- Logitech G103 - G502 - G440 - G930 -
varsa kola + kahve iç benim feci uykum kaçıyor bu 2 sini fazla tüketince.bide kullanıyorsan sigara _____________________________
Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz... -
kahve dopingi aldım şuan ayaktayım 1-2 saat sonra gardım düşmez inşallah _____________________________ -
okan bayülgen sağolsun bu saate kadar tuttu tv başında o bitince atlanta-chicago maçına zaplarım sonra yemek-banyo yolda uyuklarım
_____________________________ -
kahve ve domates peynir uyku kaçırır.
duş alırsan uykun gelir.
o.bir yapma bitkin düşersin uykun gelir._____________________________ 
DH RUOJA -
birazdan duşa girecem yoksa kokudan ölecem uykuya gerek kalmayacak
soğuk suyla yaparsam uykum açılır gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 9 Mayıs 2011; 5:46:46 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MoRuK_Ve_OTeSİ
kuru türk kahvesi + kola.
Duşa falan gerek yok arkadaşın dediğini yapman yeterli. Su bardağının dibini doldurucak kadar türk kahvesi yada nescafe doldur. Üzerine kolayı biraz yukardan (köpürmesi için) dök. Tekila içer gibi gümlet._____________________________ -
Elma ye...kahveden ve koladan daha etkilidir. _____________________________ Ben Emeklemeden Önce Uçmayı Hayal Ediyordum!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: thejoker
quote:
Orijinalden alıntı: MoRuK_Ve_OTeSİ
kuru türk kahvesi + kola.
Duşa falan gerek yok arkadaşın dediğini yapman yeterli. Su bardağının dibini doldurucak kadar türk kahvesi yada nescafe doldur. Üzerine kolayı biraz yukardan (köpürmesi için) dök. Tekila içer gibi gümlet.
ilk defa duyuyorum bu tekniği hemen denemem lazm
_____________________________ SAMSUNG GALAXY NOTE 5 --- Monster Tulpar T5 V4.1 --- Canon 600D --- Logitech G103 - G502 - G440 - G930
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler