Şimdi Ara

Uyku İçin Hangi Kulak Tıkacı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu modelden aldım ama doğru düzgün kullanamıyorum, açıklamsında kulak yoluna takmayın diyor ama başka türlü durmuyor silikon, üstüne yattığımda da baskı oluşturuyor, genelde sünger olanlar tavsiye ediliyor hangini alayım

Trendyol.com
    Çam Tipi 2'li Kulak Tıkacı 8691502001187 Moos | Trendyol
    https://www.trendyol.com/moos/cam-tipi-2-li-kulak-tikaci-8691502001187-p-2630896

www.hepsiburada.com
    3m 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı (5 Çift) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/3m-1100-kullan-at-kulak-tikaci-5-cift-pm-hrens3m1100

• 3m 1100 kullanıyorum aylardır ev için, en sağlamı bence. kullan at da yapmıyorum kirlenmiyor pek, genelde haftada bir değiştiriyorum, yetiyor.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    3m 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı (5 Çift) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/3m-1100-kullan-at-kulak-tikaci-5-cift-pm-hrens3m1100
    şunu alayım o zaman, yatarken ağrı yapar mı dönerek yatıyorum
  • 3m candır.

Bende sabah uyandığımda kulak ağrısı yapıyordu arada. Ama değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt
    kulak ağrısı yapmayanı var mı kendi kullandığım silikon ağrı yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EF8F31CE3

kulak ağrısı yapmayanı var mı kendi kullandığım silikon ağrı yaptı
    Bir tek bunu kullandim hocam, digerleri hakkinda bilgim yok

• Kulak tikaci cok zararli. Kulagin hava almasi lazim. Siz sabaha kadar takarak buyuk hasar veriyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    haklısın ama mecburiyetten takıyorum ayrıca çoğu zaman kulaklık takılı bende
  • Hocam aynisindan kullaniyorum,askerden beri. Etkilidir uc kismini biraz bastirip kulaginiza sokun sonrada o deligin seklini aliyor. Yatagim cam kenarinda araba sesi filan gelmiyor duzgun takildiginda. F/p urunu yani.

• fernandao kullanıcısına yanıt
    aldım bakalım yatarken sorun çıkmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Kulak tikaci cok zararli. Kulagin hava almasi lazim. Siz sabaha kadar takarak buyuk hasar veriyorsunuz.
    Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Bilimsel bir açıklaması var mı? Doktora sorduğumda hiçbir zararının olmadığını söylemişti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Paranoyak

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Bilimsel bir açıklaması var mı? Doktora sorduğumda hiçbir zararının olmadığını söylemişti bana.

Alıntıları Göster
    bol keseden atıyor işte.

• kaynak gösterse iyi olur, bu arada geldi bakalım deneyeceğim
  • Vardiyalı çalışıyorum ve gürültüden aşırı rahatsız olduğum için kulak tıkacı kullanıyorum senelerdir. Sizinde aldığınız 3m turuncu süngerimsi olandan. Güvenle kullanabilirsiniz.

• Paranormal Paranoyak kullanıcısına yanıt
    hocam geldi uyurken kullanmadım henüz ama çok işe yarayacak gibi duruyor yumuşacık varlığını hissetmiyorum neredeyse, kutuda gösterdiği kadar sokamadım ama iş görüyor
  • işe yarıyor diyebilirim, sesleri tamamen kesmedi herhalde biraz daha ittirmem lazım, herhangi bir kulak ağrısı vs. yaşamadım
  • lan deprem olur, yangın çıkar geberir kalırsınız.
    kulak tıkacı neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 4 Aralık 2018; 12:45:33 >
  • Bende takınca çınlama yapıyor ama zamanla ona da alışıyor insan. Ya da öyle sanıyor. Uykusuzluk çekmeyen bilemez bunu. Sizi rahat ettirecek ise kullanın. Söylenenlere de kulak asmayın.

• sesleri çok kesmiyor ama azaltıyor, tam takamıyorum herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.