Bildirim
Uyku İçin Hangi Kulak Tıkacı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3m 1100 kullanıyorum aylardır ev için, en sağlamı bence. kullan at da yapmıyorum kirlenmiyor pek, genelde haftada bir değiştiriyorum, yetiyor. -
şunu alayım o zaman, yatarken ağrı yapar mı dönerek yatıyorum
www.hepsiburada.com
3m 1100 Kullan-At Kulak Tıkacı (5 Çift) Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/3m-1100-kullan-at-kulak-tikaci-5-cift-pm-hrens3m1100 -
3m candır.
Bende sabah uyandığımda kulak ağrısı yapıyordu arada. Ama değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulak ağrısı yapmayanı var mı kendi kullandığım silikon ağrı yaptı -
Bir tek bunu kullandim hocam, digerleri hakkinda bilgim yokquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EF8F31CE3
kulak ağrısı yapmayanı var mı kendi kullandığım silikon ağrı yaptı
Kulak tikaci cok zararli. Kulagin hava almasi lazim. Siz sabaha kadar takarak buyuk hasar veriyorsunuz.
haklısın ama mecburiyetten takıyorum ayrıca çoğu zaman kulaklık takılı bende -
Hocam aynisindan kullaniyorum,askerden beri. Etkilidir uc kismini biraz bastirip kulaginiza sokun sonrada o deligin seklini aliyor. Yatagim cam kenarinda araba sesi filan gelmiyor duzgun takildiginda. F/p urunu yani.
aldım bakalım yatarken sorun çıkmaz umarım -
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Bilimsel bir açıklaması var mı? Doktora sorduğumda hiçbir zararının olmadığını söylemişti bana.quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPower
Kulak tikaci cok zararli. Kulagin hava almasi lazim. Siz sabaha kadar takarak buyuk hasar veriyorsunuz.
bol keseden atıyor işte.quote:
Orijinalden alıntı: Paranormal Paranoyak
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Bilimsel bir açıklaması var mı? Doktora sorduğumda hiçbir zararının olmadığını söylemişti bana.
Alıntıları Göster
kaynak gösterse iyi olur, bu arada geldi bakalım deneyeceğim -
Vardiyalı çalışıyorum ve gürültüden aşırı rahatsız olduğum için kulak tıkacı kullanıyorum senelerdir. Sizinde aldığınız 3m turuncu süngerimsi olandan. Güvenle kullanabilirsiniz.
hocam geldi uyurken kullanmadım henüz ama çok işe yarayacak gibi duruyor yumuşacık varlığını hissetmiyorum neredeyse, kutuda gösterdiği kadar sokamadım ama iş görüyor -
işe yarıyor diyebilirim, sesleri tamamen kesmedi herhalde biraz daha ittirmem lazım, herhangi bir kulak ağrısı vs. yaşamadım -
lan deprem olur, yangın çıkar geberir kalırsınız.
kulak tıkacı neymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 4 Aralık 2018; 12:45:33 > -
Bende takınca çınlama yapıyor ama zamanla ona da alışıyor insan. Ya da öyle sanıyor. Uykusuzluk çekmeyen bilemez bunu. Sizi rahat ettirecek ise kullanın. Söylenenlere de kulak asmayın.
sesleri çok kesmiyor ama azaltıyor, tam takamıyorum herhalde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X