Bildirim
Uyku grafiği hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyuduktan 6 saat sonra iyi uyanabilirsin ama 7.5 saat tavsiye edilir. Uykunu 1.5 saat katları ayarla ve uyanma zamanin da uykuya daldıktan 7.5 saat sonra olsun yani 10dkda uykuya daliyorsan 7 saat 45 dk sonraya falan alarm kur. Bu sekilde okul zamanı cok rahat alıştırdım kendimi. Okul vakitleri gece 12de uyuyup sabah 7.40 civari kendim alarmsiz kalkip okula gittigim coktur ama alarmla bu düzeni oturtman lazim 1 ay kadar. Bu isin kitabını okumuş bir tipcidan tavsiye diyeyim cok faydasini gördüm ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o bir buçuk saat dediginiz heralde derin uyku süresi. Yalnız o süre kişiden kişiye göre değişiyormuş hocam. Bende tam kestiremedim programdan. Bende buraya bir sorayim dedim. Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LoveTheMooN
Hocam o bir buçuk saat dediginiz heralde derin uyku süresi. Yalnız o süre kişiden kişiye göre değişiyormuş hocam. Bende tam kestiremedim programdan. Bende buraya bir sorayim dedim. Cevabınız için teşekkür ederim.
Rem ve nonRem fazları toplamı 1 uyku döngüsü yapar ve 1.5 saattir hoca kişiden kisiye cok değişmez. Toplam 1.5 saattir. Rem ve nonRem diye araştırıp bulabilirsiniz simdi disarida olduğum icin cok yazamıyorum kusura bakmayın
Bildigim kadariyla uyku 1.5 ya da 2nin kati seklinde olmali.Bunu deneyerek bulabilirsin.6saat muhabbeti hem 2 hemde 1.5un kati oldugu icin diye biliyorum.Ben 4 saat uyuyorum benim icin gayet iyi oluyor.Kendin deneyerek bulailirsin
Teşekkürler arkadaşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X