Şimdi Ara

Uyku felci geçirdim, çok kötüyüm. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Garip tesadüf.  

• furkanunlu F kullanıcısına yanıt

Evet öyle de deniyor.

• Sizin ki de garipmiş.

Benim gözlerimi açabiliyordum ama bütün vücut etkisiz haldeydi. Tamamen korkunç bir durum aslında. Fakat bir kaç defa daha başıma gelirse alışırım gibime geliyor.

• Çözüm basit. Ayak parmaklarınızı oynatın. Başaracaksınız. Sonra ayakları ve bacakları oynatın. Ardından çözüleceksiniz.

• Kanki ben agnostik bir insanım ama şunu test edip gördüm apartta kalıyordum mutfak birleşik bir oda ben bulaşık biriktirdiğimde ki genelde günlerce beklerdi öyle net şekilde kabus görüyordum kabus diyince aklınıza korku filmi gibi şeyler gelmesin birden biri çıkıp bööö demiyor rüyadasın o kadar saçma ki o saçmalık seni deli ediyor korkutucu birşey yok yani kan ter içinde uyanma durumuda yok mesela birini anlatayım rüyadayım böyle karanlık kasvetli bir ortam gergin ruh halindeyim ve ortamın düzelmesini bekliyorum ama paradoks gibi ortamı değiştirebiliyorum ama saçma salak ortamlarda açıyorum gözümü rüya olduğunu biliyorum bu arada farklı ortamlarda geziyorsun sonra aklıma kendi dünyamda ki yataktaki konumumu getiriyorum tak kendi yerimdeyim gözümü açıyorum evet uyanmışım bakınca bu kabus kısmında korkunçlu birşey yok ama boyut farkını hissediyorsun diğer boyutlarda hisleri anlıyorsun ve senle dalga geçildiğini hissedip sinirleniyorsun ha kimi korkar kimi benim gibi sinirlenir o ayrı ve bu mevzu tamamen benim bilinçaltım olabilir benim kafama ben fark etmeden öyle şartlanmıştır belkide.

Ama uyku rüya kısmında yaşadıklarımı dini ve tanrısal şekilde düşünür incelersem kitaplarda yazdığı gibi uyuduğunda ruhun çekiliyor yada serbest mi bilmiyorum ve bilinçaltında gezmeye başlıyor ruhunda maddesel karşılığı olmadığı için sokakta caddede değil başka bir boyutta geziyor o boyuttada ruhun savunmasız hani gelip ruhunu öldüremezler ama rahatsız eder dalgaya alır vs tarzı muhtemelen o pislik olayındada kötü olan ruhları topladığın için onlarda senin ruh çıktığında dalgaya alıyorlar rahatsız ediyorlar

Benim önerim muhtemelen bu büyü vs olaylarıda gerçek olabilir ama bunlarında bir kilit anahtar durumu var o yüzden ruh çağırmadır ayin yapmadır falan işine girmeyin muhtemelen zaten o ayin kısmında siz kapınızı açıyorsunyz bu sefer bir takıntı durumu olduğunda başınıza bela alıyorsunuz hiç girmeyin oralara doğrudur yada değildir amacın ben bunu araştıracam değilse keyfi bir yaklaşımsa uzak durun siz onay vermediğiniz bu tür işlere karışmadığınızda rahatsız edilemiyorsunyz muhtemelen bu yüzdende dünyayı büyücüler değil normal insanlar yönetiyor öbür türlü olsa dünya liderlerine büyü yapar kafayı yedirirlerdi araştırma durumu yoksa sallayın gitsin

Ha test etmek istiyorsan benim yaptığım gibi test edebilirsin ama bu ruh kısmındada ruhların dereceleri vardı ölçüyordu benim bir arkadaşım o bana söylemişti senin gezegenin ve derecen en yüksek olduğu için bilinci sağlayabiliyorsun korkmuyorsun demişti doğru söyledi benim uykuda bilincimi açıp kapatabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsandan insana tepki değişir sanırım.

Bana ilk defa oldu o an sanırım yaklaşık 1 dakika kadar sürdü ve benim için geçmek bilmedi, zihnim tamamen açık kendi kendime içimde konuşuyorum ama fiziksel olarak resmen baygındım ama gözlerim açık durumdayım.

O an yanımda biri olsa benim halimden korkardı herhalde, dümdüz gözleri açık yatıyorum ve hiç hareket etmiyorum. O görüntüyü düşününce bile insan tırsmıyor değil.

• Sanırım ilkleri korkutuyor insanı. Alışılmayacak durum yok hocam hayatta.

• Geçmiş olsun size de. Ben siyah şeyler görmedim ancak tamamen uyanık şekildeyim gözlerim açık etrafı görüyordum ancak fiziksel olarak hiç bir eylemi gerçekleştiremiyordum. O süreç büyük korkuyla geçti diyebilirim.

Alıntı

metni:
    ama merak ettiğim: o siyah şeyleri beyin yaratıyorsa niye kafamı çevirip tekrar baktığımda vardılar yani random renderlanması gerekiyordu?

Bu neden olur bilmiyorum böyle olması daha ürkütücü olur açıkçası.

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

off evet ya benimde çok hoşuma gidiyor ama ilk geçirdiğim zaman korkmuştum baya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt

Hocam ben sizin gibi bir varlık veya bir sevdiğimi görmedim. Nasıl desem şuan yatağa yatın dümdüz ve gözlerinizi açın. Aynı o şekildeydim hiç bir varlık görmüyorum sadece uyanığım gözlerim açık ama fiziksel olarak hiç bir eylem yapamaz haldeyim.

Kafam tamamen yerindeydi lan ne oluyor falan diyorum kendime.

Sizin anlattığınız daha kötü. Öyle olmaz umarım.

• socialworker kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Komik olan nedir acaba ?

Eğer inanmadığın için söylüyorsan, bunun gerçek olduğuna dair binlerce kanıt var hatta konuya gelen yanıtlarda da yaşayanlar var.

Bunun zaten gerçek olup olmamasını tartışmak kadar saçma bir olay olamaz.

• Hocam şuan iyiyim, beni çok etkilemedi ancak kafam sürekli oraya gidiyor o anları düşünüyorum. Fakat korkum yok tekrar uyuma gibi konuda. Muhtemelen birazdan yatacağım ve endişem yok.

Ancak bunu ilk defa korkunç şekilde yaşamak biraz etkiledi sadece düşündürdü açıkçası.

Bu arada karanlık ortam benim için daha iyi, ben loş ışık ortamını daha korkunç buluyorum. Nedendir bilmiyorum çocukken odamda kırmızı bir loş ışık vardı nedense o ortamda çok içim ürperirdi.

Bu yüzden gece lambası tarzı bir ortamda rahat hissetmiyorum. Ya tam aydınlık olacak ya da karanlık, loş ışık sevmem.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Bir daha başıma gelirse denerim bunu.

Bu uyku felcini biliyordum ancak pek araştırmamıştım, uyku felci olursak o an ne yapmak gerek gibisinden.

Bugün araştırdım muhtemelen bir dahakinde bu seferki kadar korkutucu anlar geçirmem.

Tabi birdahaki olursa, bence olmaması daha iyi yinede.

• EnterX kullanıcısına yanıt

Hocam benim başıma gelen sizinki gibi bir olay değildi.

• elLbufFer kullanıcısına yanıt

Öyleymiş, bunu biliyordum ancak başıma gelmediği için basit zannediyordum. İlk kez yaşayınca korktum o an.

• choyrn kullanıcısına yanıt

Evet hocam özellikle sırtüstü yatmak uyku felcini tetikliyormuş.

• Tyler Norton kullanıcısına yanıt

Normalde bir kabus veya normal bir rüyada o an kafam çalışıyor gibi oluyor çünkü, gördüğüm rüya karmaşık birşey olursa kendi kendime o an böyle birşey gerçek olamaz hadi ordan gibisinden söylemlerde bulunuyorum ancak uyandıramıyorum kendimi. Fakat rüyadayken rüyada olduğumun kesinlikle farkında oluyorum.

• bolanka B kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

• Sağolun size de geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.