Şimdi Ara

Uyku felci geçirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Odamda yatıyordum.Salonda garip garip sesler geliyordu.Hemen kalktım yatağımdan, salona bir baktım her taraf dağılmış.Televizyon da (karıncalanıyordu) açıktı.Birden bire arkamdan bir kişi ağzımı kapattı ve o anda uyandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 27 Nisan 2012; 22:05:28 >

• Olur öyle arada. Korkma ve kafana takma. Bir aralar ciddi anlamda korkuyordum bu durumlardan. 4-5 gün sürekli uyku felci geçiriyordum ama sonra abim bilimsel açıklamasını yapınca rahatlattı beni. Ona güvendiğim için yenmiştim korkumu.
  • bende genelde hasta olduğumda rüya mı desem kabus mu desem o tarz şeyler görüyorum. mesela yattıktan sonra şöyle bir şey gördüm. üzerime kocaman bir taş yuvarlanıyordu, 15-20 metrelik tam beni ezecekken kan ter içinde uyandım. tabi uyandıktan sonra belli bir süre harekette edemiyorsun, bağırıyorsun sesin çıkmıyor yataktan çıkmak istiyorsun ayağın hareket etmiyor. sadece görebiliyorsun. hatırlattın tekrar o günleri
  • bana uyanınca vücudu hareket ettirememe oluyor bazen. normalde koyar kafayı yatarım ya da kalkmak istiyorsam gözlerimi kapatır her şey beyinde biter, şimdi kalkacağım diyip gözlerimi açıp hareket ettirebilirim kendimi ama küçükken bunu yapamıyordum. bir gün uyandım ama kımıldayamıyorum. tekrar uyuyayım diyecektim ki bir baktım yorgan ağzıma girmiş çok zor nefes alıyorum. dedim tekrar uyursam boğulurum ölürüm falan uyanmaya çalıştım, baya çırpındım ama zor da olsa kalktım. çok kötüydü
    Bilkent University - CTIS
  • pc başında sabahladığım da gelir başıma hep çok uyuz bir durum olucak diye korktuğumdan uyumam bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    12 yıl önce açıldı
    Citoles ve uyku?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ne zaman uyusam hep yüksekten düşerim arkadaş hiç alçaktan yükselmedim

enteresan demi ?

Orijinalden alıntı: Xaerk

Odamda yatıyordum.Salonda garip garip sesler geliyordu.Hemen kalktım yatağımdan, salona bir baktım her taraf dağılmış.Televizyon da (karıncalanıyordu) açıktı.Birden bire arkamdan bir kişi ağzımı kapattı ve o anda uyandım.

Rüyamı gördün kardeşim ?
  • Bende sabah uyandığımda farkettim ki kolumun üzerine yatmışım tamamen kan dolaşımı durmuş,uyuşmuş bir şekildeydi.Kolumu diğer kolumla tutup kaldırmaya çalıştım hiçbir şekilde hareket ettiremedim.Kolu serbest bıraktım kısa bir süre sonra tekrar hareket ettirmeye başladım.Gerçekten çok kötü birşey.Uyku sırasında kontrol edilememesi acayip rahatsız edici.
  • beyler geçen uyuyordum işte öyle sırtüstü, sonra benim göbeğin altında birşeyler belirmeye başladı sırt üstü olunca hissediyorsun bide, yüreğim hop hop atıyor filan ulan dedim noluyoruzz uyanmak istiyorsun ama çok tatlı geliyor soğukta donmak gibi bişiy... uyanamıyorsun işte en son bi patlama oluyor sarsılıyorsun kalkıyorsun don ıslanmış vaziyette.. harbiden çok feci birşey bu uyku seksi :(
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.