Şimdi Ara

Uyku düzenini yerine sokma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu uyku düzenini nasıl yerine sokcam hala uyuyamadım erken kalkarım belki diye yatıyorum bu saatlerde normalde ama akşam 6 da kalkıyorum :D şimdi ben bugün hiç uyumayıp akşam 21:00 gibi yatsam uyku düzenim yerine girer mi

• 1 gün boyunca uyuma akşama doğru kendini yor uyursun.Ama bu bir iki oluyor sonra tekrar geç yatıp geç kalkmaya başlıyorsun kendimden biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

1 gün boyunca uyuma akşama doğru kendini yor uyursun.Ama bu bir iki oluyor sonra tekrar geç yatıp geç kalkmaya başlıyorsun kendimden biliyorum.

Olsun annem babam mutlu olsun yeter :D onlarda üzülüyor geç yatmama ama alışkanlık sonuçta bi şekilde düzeltcem bu uyku düzenini..

NOT : Ahh şu teknoloji
  • Bende aynıyım 45-50 dakika sonra çalışmaya gidicem babamla, akşam pamuk gibi olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

1 gün boyunca uyuma akşama doğru kendini yor uyursun.Ama bu bir iki oluyor sonra tekrar geç yatıp geç kalkmaya başlıyorsun kendimden biliyorum.

Olsun annem babam mutlu olsun yeter :D onlarda üzülüyor geç yatmama ama alışkanlık sonuçta bi şekilde düzeltcem bu uyku düzenini..

NOT : Ahh şu teknoloji

Evet aynısını bizimkilerde söylüyor

• Ulan tam diyorum bugun uyumam sonra duzeltirim diye en fazla 9'a kadar dayaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hala yatmadım. sanırım bu gün uyumucam uyku düzeninim alt üst oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav senesi uyku düzeni
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uykumu düzene sokmuştum, gece 2de yatıp sabah 9-10da kalkıyordum. Ramazan dolayısıyla düzen müzen kalmadı.
  • gerçekten uyku düzenim olsun diyorsan ilk başta uyumayıp akşama doğru yoracaksın kendini bu 1. şart, ama yine tv,pc karşısında aylaklık edersen önce 1-2 olur sonra yine sabahlamaya başlarsın.

eğer iraden yerindeyse her gün aynı saatte yatar aynı saatte kalkarsın.

herşey iradeye bakıyor ilk adımı atmak kolay ama devamını getirmen lazım.
  • bende bu pazar günü düzene sokacağım bakalım sabah 08:30da işim var hiç uyumadan gideceğim ondan sonra düzene girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

gerçekten uyku düzenim olsun diyorsan ilk başta uyumayıp akşama doğru yoracaksın kendini bu 1. şart, ama yine tv,pc karşısında aylaklık edersen önce 1-2 olur sonra yine sabahlamaya başlarsın.

Şu psikoloji kötü nette yeni birşeyler bulma çabası yeni oyunlar gibi yeni müzikler gibi yada vaktim uyuyarak geçmesin psikolojisi çok kötü bu sebeple sabahlıyor insanlar genelde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

gerçekten uyku düzenim olsun diyorsan ilk başta uyumayıp akşama doğru yoracaksın kendini bu 1. şart, ama yine tv,pc karşısında aylaklık edersen önce 1-2 olur sonra yine sabahlamaya başlarsın.

Şu psikoloji kötü nette yeni birşeyler bulma çabası yeni oyunlar gibi yeni müzikler gibi yada vaktim uyuyarak geçmesin psikolojisi çok kötü bu sebeple sabahlıyor insanlar genelde :)

aslında doğru düşünüyorsun, mesela ben günde 3-4 saati geçirmem şimdi uyudum diyelim 12 de kesin kalkmalıyım, yoksa her insan 8-10 saat uyumayı ister ama emin ol günün 20 saatini kullanınca daha büyük işler başarırsın ama 3-4 saat uykuya alışmak da zordur.

• Pasamm ben de senin gibiydim bugun hic uyumayarak ilk adimi atiyorum bismillah duzene giricez insallah

• Aynı durumdayım hala uyumadım
  • Uyku düzenini yerine sokma ne lan? Nasıl bir başlık bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Uyku düzenini yerine sokma ne lan? Nasıl bir başlık bu?

Değişik işte

• bir gün uyumıcan olucak biticek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Uyku düzenini yerine sokma ne lan? Nasıl bir başlık bu?

Deliği tutturmakta güçlük çekiyorum arkadaşlar yardımcı oldu bundan sonraki geceler deliği tutturcam
  • Benımde uykum 10gibi geliyo aksam 8-9 gibi kalkıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu gün uyumayacağım 8 9 da yatıp 18 19 da kalkmak berbat bişi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.