Bildirim
Uyku düzeni olmayan adamın kafası çalışmaz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
katılıyorum, canlı örneğim
ancak kafa çalışmamasından ziyade, yorgunluk, dikkat eksikliği, unutkanlık bolca yaşıyorum
düşünmede problem yok, özellikle geceleri traktör gibi çalışıyor beyin yatamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain Black.
ancak kafa çalışmamasından ziyade, yorgunluk, dikkat eksikliği, unutkanlık bolca yaşıyorum
düşünmede problem yok, özellikle geceleri traktör gibi çalışıyor beyin yatamıyorum
Biri traktör mü dediiiiii :D
neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu -
belli bir uyku duzenim yok her gun gece 3ila 5 arasinda yatar 7-8 gibi kalkiyorum ama hic sorun yasamiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain Black.
Traktörse fena. -
quote:
Orijinalden alıntı: Persentil
neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu
dikkat edersen videoda ışığın uykuya etkilerinden de bahsedilmiş -
Ne yapcaz?
Her gün gece 4 gibi yatıyorum , yattığım zaman uykum gelmiyor , mutsuz insanım ben uyuyamam erken felan. -
eveeeet traktroll geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 6 Eylül 2014; 16:43:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Beels
Her gün gece 4 gibi yatıyorum , yattığım zaman uykum gelmiyor , mutsuz insanım ben uyuyamam erken felan.
+1 -
dün sabah 5 buçukta yattım az önce kalktım birazdan antrenmana gitcem süperim -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
eveeeet traktroll geldi
selam naber :D
iyidir -
quote:
neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu
Allah geceyi insanlar dinlensin diye yaratmış.Ayrıca ışıkta uyumak bir takım dengeleri bozuyor.En iyisi en doğalını yapmaktır. -
yararlı bir konuşmaymış
uplıyımda insanlar görsün -
quote:
Orijinalden alıntı: legen wait for it dary
quote:
dikkat edersen videoda ışığın uykuya etkilerinden de bahsedilmiş
haklısın videoyu daha izleyemedim ama güneş ışıklarının azalmasıyla melatonin salgısının arttığı hakkında bişeyler okumuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X