Şimdi Ara

Uyku düzeni olmayan adamın kafası çalışmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bir russel foster sözü. izlemenizi öneririm.

• katılıyorum, canlı örneğim

ancak kafa çalışmamasından ziyade, yorgunluk, dikkat eksikliği, unutkanlık bolca yaşıyorum

düşünmede problem yok, özellikle geceleri traktör gibi çalışıyor beyin yatamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Black.

katılıyorum, canlı örneğim

ancak kafa çalışmamasından ziyade, yorgunluk, dikkat eksikliği, unutkanlık bolca yaşıyorum

düşünmede problem yok, özellikle geceleri traktör gibi çalışıyor beyin yatamıyorum

Biri traktör mü dediiiiii :D

• neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu
  • belli bir uyku duzenim yok her gun gece 3ila 5 arasinda yatar 7-8 gibi kalkiyorum ama hic sorun yasamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Black.

katılıyorum, canlı örneğim

Traktörse fena.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persentil

neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu

dikkat edersen videoda ışığın uykuya etkilerinden de bahsedilmiş
  • Ne yapcaz?

• Her gün gece 4 gibi yatıyorum , yattığım zaman uykum gelmiyor , mutsuz insanım ben uyuyamam erken felan.
  • Traktorrrrr kullanıcısına yanıt
    eveeeet traktroll geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 6 Eylül 2014; 16:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Her gün gece 4 gibi yatıyorum , yattığım zaman uykum gelmiyor , mutsuz insanım ben uyuyamam erken felan.

+1
  • dün sabah 5 buçukta yattım az önce kalktım birazdan antrenmana gitcem süperim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

eveeeet traktroll geldi

selam naber :D

• Traktorrrrr kullanıcısına yanıt
    iyidir
  • quote:

neye göre kime göre uyku düzeni. sabaha karşı yatıp akşam kalkan adamında kendine göre bi düzeni yokmu

Allah geceyi insanlar dinlensin diye yaratmış.Ayrıca ışıkta uyumak bir takım dengeleri bozuyor.En iyisi en doğalını yapmaktır.
  • yararlı bir konuşmaymış

uplıyımda insanlar görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

quote:

dikkat edersen videoda ışığın uykuya etkilerinden de bahsedilmiş

haklısın videoyu daha izleyemedim ama güneş ışıklarının azalmasıyla melatonin salgısının arttığı hakkında bişeyler okumuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.