< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
iki gece önce nemlendirici ayarını 6 yapmıştım, hortum ıslanmış. uyanınca maskeyi çıkarırıken su geldi resmen. dün gece ise 3'e ayarladım. Islaklık olmadı. 1 şubat 8.0 ahi 2 şubat 4,5 ahi gün gün kendim kaydediyorum artık. Smartcode sistemi vardı eskiden siteye kodu girince çıkıyordu. Taaa ilk aldığım zamandan bahsediyorum, 10 yıl önce. Site kapanmış, adamlar cpap üretmeyi de bırakmış. Aslında sgk'ya götürüp c,hazı değiştirmek istiyorum desem daha yeni bir cihaz verseler çok daha iyi olacak ama bilemiyorum tekrar yatmam gerekir mi hastanede. |
|
Hocam sizi bulmuşken şunu da sorayım. Hortumu neyle temizliyorsunuz siz? Fırça tarzı şeyler var internette, onlarla mı temizliyorsunuz yoksa sadece dalinli sudan mı geçiriyorsunuz? Bir de nemlendiricinin içindeki suyu sabah döküyorum, hafif nemli şekilde duruyor. Kurulamayı kağıt havlu ile yapsam toz, kağıt parçası yapışır buna ya. Siz nasıl hallediyorsunuz? Geçmişte kullanmış olsaydım bunları iyice öğrenirdim de o kadar yıl inat ettim kullanmadım, ancak yeni başladım. Acemiyim. Dediğiniz gibi hortum ıslanması, temizlik, boğaz kuruluğu vebenzeri bana çok çektirir bilinçsiz hareket edersem. Bunları öğrenmem lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|