Şimdi Ara

UYKU AÇMA YÖNTEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
8.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi güzel de, mesela ben yataktan kalkmaya üşeniyorum, bunları nasıl yapıcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BursaSpor Fan
  • tehlikeli bir taktik ama %100 çalışıyor yani kendimden biliyorum.

1 büyük kupaya ağzına kadar asiti kaçmamış kolayı koyuyorsun.üstünede nescafe classicin bütün paketini döküyorsun.biraz taşma oluyor kahveyi atınca o kadar olcak.sonra karıştır biraz kahve dağılsın.tadı kötüdür ama dikle fondip yap.sonra kafein bombardımanı oluyor ve uykun kaçıyor + biraz kafan güzel oluyor gülmeye başlıyorsun.ben hem gülüp hem üşüyordum içtikten 1-2 dkka sonra.o etkide 10-20 dkkaya geçiyor ve ne uyku kalıyor ne bişey

Orijinalden alıntı: bilaldem12

tehlikeli bir taktik ama %100 çalışıyor yani kendimden biliyorum.

1 büyük kupaya ağzına kadar asiti kaçmamış kolayı koyuyorsun.üstünede nescafe classicin bütün paketini döküyorsun.biraz taşma oluyor kahveyi atınca o kadar olcak.sonra karıştır biraz kahve dağılsın.tadı kötüdür ama dikle fondip yap.sonra kafein bombardımanı oluyor ve uykun kaçıyor + biraz kafan güzel oluyor gülmeye başlıyorsun.ben hem gülüp hem üşüyordum içtikten 1-2 dkka sonra.o etkide 10-20 dkkaya geçiyor ve ne uyku kalıyor ne bişey

Bunu hergün yaparsan kafein bağımlısı olup 2 günde ölürsün :D

• yahu şu kahve yöntemini bilen deneyen var mı neler yapcaz turk kahvesimi normal kahvemi ne kadar koycaz bilan yazsın lutfen

Orijinalden alıntı: pamz0693

yahu şu kahve yöntemini bilen deneyen var mı neler yapcaz turk kahvesimi normal kahvemi ne kadar koycaz bilan yazsın lutfen

Normal Nescafe Classic iç , bir de üzerine Monster iç , hiç bir uyku kalmaz . Ben genel olarak sabahlıyorum felan işe yarıyor . Ama ayrı ayrı yap .
    iPhone 5S Space GREY iPhone 5 Black iPad AİR 2 iPod Tuch 5GT Black Msi GTX 760 / MSİ 970A GAMİNG / AMD FX 8320 /CM Hyper 212 EVO / 8x2 Corsair Kit / Zalman z3 / AOC 2262w
  • pamz0693 P kullanıcısına yanıt
    gayet başarılı bir yöntemdir,

bir bardağa nescafe yapıyormuş gibi kahve koy, az biraz fazla da olabilir, üzerine su yerine kola koy.

iğrenç bir köpük olacak, onu iç. 4-5 saat cin dolaşırsın (öğrenci ve/veya çalışan tekniği)

bir diğer yöntem, gripin al, iyice ez. bir tatlı kaşığına koy ezdiğin gripini üzerine limon sık ve iç ( otobüs şöfürü tekniği)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CGySox

Sabahın ayazında buz gibi duş.

sabahın ayazı dediğin kaç hocam

Orijinalden alıntı: CGySox

Sabahın ayazında buz gibi duş.

sabahın ayazı dediğin kaç hocam
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.