Şimdi Ara

Uygunsuz İçerik Önleme Yazılımı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba; uygunsuz sitelere girişi engelleyecek en kapsamlı program hangisidir yardımcı olabilirmisiniz. Eski çalıştığım işyerindeki bilgisayarlarda uygunsuz kelimeler yazınca internet explorer yada başka tarayıcılar otomatik kapanıyordu güvenlik amaçlı böyle yazılım yüklemişlerdi pc yi kuranlar. Bana böyle bir yazılım lazım bu programın adını bilen varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• 5-6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum,kendi başına yetiyor,kelime veya site de ekleyebilirsiniz.Bazı ayarları var ancak biraz karıştırınca çözersiniz.Kayıt olduğunuzda mail adresinize programın kurulumunda istenen seriali gönderecekler.

http://www1.k9webprotection.com/get-k9-web-protection-free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 18 Aralık 2013; 23:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

Arkadaşlar herkese merhaba; uygunsuz sitelere girişi engelleyecek en kapsamlı program hangisidir yardımcı olabilirmisiniz. Eski çalıştığım işyerindeki bilgisayarlarda uygunsuz kelimeler yazınca internet explorer yada başka tarayıcılar otomatik kapanıyordu güvenlik amaçlı böyle yazılım yüklemişlerdi pc yi kuranlar. Bana böyle bir yazılım lazım bu programın adını bilen varmı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

k9 web protection istediğin içerikleri engelliyorsun sızıntı yapıp kaçırdığını görmedim
  • @neman @dBZerodealer-

Çok teşekkürler arkadaşlar mesajlarınıza biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın internete bir kaç gündür giremiyordum. Söylediğiniz yazılımı indiirip kuracağım çok teşekkürler ikinizede vakit ayırıp cevap yazdığınız için

@neman @dBZerodealer-
  • quote:

@neman @dBZerodealer-

Çok teşekkürler arkadaşlar mesajlarınıza biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın internete bir kaç gündür giremiyordum. Söylediğiniz yazılımı indiirip kuracağım çok teşekkürler ikinizede vakit ayırıp cevap yazdığınız için

@neman @dBZerodealer-

Yandex'in Aİle Koruması için DNS servisi var.

DNS Adresleri: 77.88.8.7 - 77.88.8.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunogomes21

quote:

@neman @dBZerodealer-

@neman @dBZerodealer-

Sağolun hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için bu dns ler sadece yandex browser kullanıncamı geçerli oluyor yoksa sistemde kurulu tüm tarayıcılar için geçerli oluyormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

@neman @dBZerodealer-

@neman @dBZerodealer-

Sağolun hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için bu dns ler sadece yandex browser kullanıncamı geçerli oluyor yoksa sistemde kurulu tüm tarayıcılar için geçerli oluyormu

Rica ederim. Bu ücretsiz bir DNS servisi. Yetişkin içeriğe sahip siteleri + virüslü ve sahtekarlık yapılan siteleri filtreliyor. Yandex Browser kullanma zorunluluğu bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunogomes21 -- 26 Aralık 2013; 20:39:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@neman @dBZerodealer-

@neman @dBZerodealer-

Rica ederim. Bu ücretsiz bir DNS servisi. Yetişkin içeriğe sahip siteleri + virüslü ve sahtekarlık yapılan siteleri filtreliyor. Yandex Browser kullanma zorunluluğu bulunmuyor.

Sağolun hocam hızlı cevabınız için deneyeceğim bunu çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.