Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar herkeze iyi forumlar,uzun süredir bilgisayardımda bi sorun yaşıyorum ama çözemedim başta power supplyden sandım ama onuda yenılememe ragmen ekran kartım acmıyor.peak 400w yazan ama 250den fazla vermeyen bi powerım vardı o zmn am2 x2 3600 işlemci 2gb ram hd 2600 pro ve sata 100gb hdd kullanıyodum ama ekran kartım yandı ve bı arkadasımdan gt230 kart aldım 78w gucle calısıyor senın power bunu kaldırmaz dedı ve getırıp bagladıgımda ekran kartımdan 3 defa 1er sanıye arayla acma sesı (çıt çıt çıt) diyor ama açmıyodu.bugün gittim xilence marka 420w power aldım be bu iyi bir marka gerçek olduğunu düşündüm eve geldim taktım ama buda ekran kartını acmadı ama bu sefer sorun kesınlıkle powerda degıl dıye dusunuyorum ana kartımda msi k9vgm 940pin bi anakart acaba sorun kartta olabilirmi bunun tespitini nasıl yapıcam teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cevap veren herkeze tesekkurler cok yardımcı oldunuz...konu kilitlenebilir ana kart yandı yenısını alacagım...
  • Anakartınızın üzerinde dahili ekran kartı var sanırım, monitörünüzü ona bağladığınızda görüntü alabiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.