TT bugün aradım 750 dk 750 sms 15 GB internete 250 TL 1000 dk 1000 sms 20 GB internete 280 TL teklif ettiler kabul etmedim Bugün itibarı ile 4 hattımı Netgsm'ye geçirdim. Daha önce 1 hattımı zaten geçirmiştim Net gsm alacak olanlar 1'den fazla hattı olanlara bilgi tek kargo ile 1'den fazla hat gelebiliyor. Tek tek almayın |
Eski adı Vestelcell , Yeni adı Türktelekom geçiş tarifesi( Taahhüt, fatura, sorun, çözüm bölümü) (118. sayfa)
-
-
20 GB güncel tutarı 96 gözükenler bekleyelim mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayın 27'sindeki faturaya göre hareket edersiniz
Benimde bir hattım 96 TL bu ay
Ama yüksek ihtimal bu ay zamlanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
netcell nasıl çekim iyi mi
3 hattımı da Turkcelle taşıdım.
Turkcell Büyük Festival 40 GB 325₺
-
O şehirlerde olsam bende yapardım doğru karar
Benim ki daha bugün açılacak
Ama çocuğun ki 2 aydır sorunsuz
Turkcell alt yapısı kullanıyorlar
-
Size yakın şehir var ise, gidip yapabilirsiniz. İkamet isteyen yok.
-
TURKCELL müşteri hizmetleri öyle demiyor. O kadar yol gideriz sonra sorun olur yazık olur
siz denediniz mi hocam açıkçası marmarayla bir gitmeyi düşünüyorum. Buralarda verilen fiyatların aklı mantığı yok çünkü
-
fatura 419 tl geldi napalım şimdi
-
Gitmeden bayiyi arayıp olup olmadigi ognemilemiyormu?
Sistemden görüyoruz efendim giriş yapmamız lazım diyorlar
Hocam merhaba .
bende netgsm e gectim.. 3 hatti ayrı ayrı almistim.. keske daha once sizin mesajinizi gorseydim..
Ayrica telekoma giris yapamiyoruz, faturamizi nasil gorecegiz? Nasil odeyecegiz.. bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
komik işler yapıyorlar. ben hattımı faturasıza geçireceğim dedim, bana 12 ay taahhütlü 10gb 320tl tarife önerdi. ben zaten taahhütsüz şekilde 12gb 284tl şu an , sizce bu teklifiniz mantıklı mı dedim ? sonra bir ara yukarda bir arkadaş söylemişti popüler 10gb tarifesi 265tl dedi kabul etmedim, %15 indirimle 215tl dedi yine kabul etmedim. zaten turkcell'de şu an 10gb 185tl. olduğunu söyledim. faturasıza geçişte tüm haklar siliniyor haliyle , o yüzden fatura dönem sonunu bekliyorum.
-
Bende tek tek aldım aslında
Toplu alım seçeneği varmış
Adamlar kargoyu tek pakette gönderince MH ne tamam ben farketmedim ama sizinde tek pakette göndermeniz etik olmadı diyince kayıt açtırdım 2 kargo parası iade olsun diye.
TT uygulamaya bende giremiyorum, öncesinde fiyat artışı nedeni ile BTK ya şikayet etmiştim aradılar dün.
27 Agustos 5 Eylül arası eski tarifeden 5 Eylül sonrası başka operatöre geçiş tarihine kadar yeni tarifeden olacak dedi
4441444 Telekom da MT ye direk ulaşmak için , menü de seçenek yok , nasıl yapılır?
ek paket almak istiyorum şeklinde ilerleyip sonrasında müşteri hizmetlerine bağlanma menüsü çıkıyor.
-
Teşekkürler hocam.. bende 2 kargo ücreti iade icin destege basvuru yapsammi acaba..
Turk Telekom Faturamizi
Nereden gorecegiz nasıl odeyecegiz hala bilmiyorum.. müşteri hizmetlerini arayıp ogrenmemiz mi gerekiyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MH net rakam söyler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X