|
Uygun fiyatlı Realme 15T 5G tanıtıldı: Sınıfının en iyisi
-
-
Gt2 pro modelini 1 nisan 2023 de almıştım. 13bin vermiştim fiyatı baya iyiydi. Telefondan oldukça memnundum. Telefon ekranında geçen hafta bi yeşil ışık çizgisi oluştu. Araştırdım kronik bir problemmiş ve çoğu kimsenin başına gelmiş. Ekran değişimi için güvenilir bir yer bulamadım. Ekran değişimi eski 2 telefonumda yapmış görüntü kalitesinden eser kalmadığı gibi parmak izi okuma gibi özeliklere de veda etmiştim. Yeni bir telefon almak zorunda kaldım.
Özetleyecek olursam teknoloji gelişti ama bilinçli eskitme daha da gelişmiş. Tam garanti bitti bitecek elektronik aletler bozuluyor. Zaten ülkemizde herşey gibi telefonlarda gereksiz pahalı birde her 2-3 senede bir telefon almak insanları bıktırıyor. Garanti uzatmalarda kusura bakmayın tuzak gibi. Küçük puntalarla tamir bedeli veya karşılığında verilecek ürün aldığınız zamanki ürün bedeli kadar olur diyor. Şimdi o zaman aldığım 13bin ile hangi amiral gemisi telefon alınabiliyor.
Neyse Realme süttün ağzımı yaktı kısaca.
-
2 yıl garanti süresi dolsada 5yıl kullanım ömrü dolmadan telefon kullanılamaz hale geldiğinden mahkemeye vermeliydin boşuna stres yapmışsın. Misliyle değişim alabilirdin
_____________________________ -
Sınıfının en iyisi neye göre ben anlamadım?
_____________________________ -
@gnsnc aynı konuda yazan başka bir kullanıcının ilgili mesajını kopyala yapıştır yaparak tekrar yollamak ve konuyu bu şekilde gereksiz kalabalıklaştırmak yerine düzgünce fikrinizi yazmanızı rica ederim. Flood veya spam işlem sebebi olabilir. Teşekkürler.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Çinli markalar küreselde Apple ve Samsung'u alt etmek istiyorlarsa böyle kronik problemlerin gelişmemesine karşı mümkün olduğunca hassas olmalılar. Aksi takdirde marka itibar ve kredibiliteleri zarar görüp gelişemez ve onca donanım innovasyonu anlamsızlaşır. Sonuçta bir zincir en zayıf halkası kadar sağlam oluyor.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Orada dikkat çekmek istediğim her Realme konusu altında aynı mesajın kopyala yapıştır yapılması. Bence bu da spam veya troll olarak görülebilir. Sizce de öyle değil mi? Öyle değilse ben de benzerini yapacağım bundan sonra, lütfen mesajımı silmeyiniz. Teşekkürler. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Avrupa'nın sorunlu, satılmayan GT2 Pro'ları ülkemize getirilmişti. Ben de eski GT2 Pro sahibi olarak memnun kaldığım bir cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 3. sınıf ülke muamelesi gördüğümüz için sorunlar yaşanması ve markanın bir Türkiye ayağı olmadığı için resmi bir karşılık bulunması zordu. Distribütörler bir yere kadar destek verebiliyor. Ülkemizde "Çin malı" yaftası koyularak, Realme tarzı markalar tercih edilmediğinden bu markalar artık ülkemize yeni cihazlarını göndermiyor, iyi de yapıyorlar. Çinli markaların ülkemizdeki algısı haketmediği şekilde düşük. Vasat, çekmeyen Exynos'lu, batarya fakiri cihazları çok seviyor bizim milletimiz. Umarım tüm Çinli markalar ülkeden çekilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 2 Eylül 2025; 16:17:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
GT2 pro modelinde güncelleme sonrası yeşil çizgi problemini ben de yaşadım maalesef. Araştırınca kronik bir sorun olduğu belli. Anlamadığım konu şu, yazılım güncelleme sonrası gelişen hata nasıl bir donanım sorunu yaratabiliyor? Bunu yazılımla düzeltmek mümkün değil mi? Mayıs 2023'de aldığım için garanti dışı kaldı. Realme'nin bu konuda ürünlerine sahip çıkması lazım. OnePlus'la Oppo grubu ürünlerini kullanmaya başlamıştım, çok da memnundum. Özellikle arayüzü çok temiz. Büyük hayal kırıklığı yaşattı.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Gt2 pro modelini 1 nisan 2023 de almıştım. 13bin vermiştim fiyatı baya iyiydi. Telefondan oldukça memnundum. Telefon ekranında geçen hafta bi yeşil ışık çizgisi oluştu. Araştırdım kronik bir problemmiş ve çoğu kimsenin başına gelmiş. Ekran değişimi için güvenilir bir yer bulamadım. Ekran değişimi eski 2 telefonumda yapmış görüntü kalitesinden eser kalmadığı gibi parmak izi okuma gibi özeliklere de veda etmiştim. Yeni bir telefon almak zorunda kaldım.
Özetleyecek olursam teknoloji gelişti ama bilinçli eskitme daha da gelişmiş. Tam garanti bitti bitecek elektronik aletler bozuluyor. Zaten ülkemizde herşey gibi telefonlarda gereksiz pahalı birde her 2-3 senede bir telefon almak insanları bıktırıyor. Garanti uzatmalarda kusura bakmayın tuzak gibi. Küçük puntalarla tamir bedeli veya karşılığında verilecek ürün aldığınız zamanki ürün bedeli kadar olur diyor. Şimdi o zaman aldığım 13bin ile hangi amiral gemisi telefon alınabiliyor. Neyse Realme süttün ağzımı yaktı kısaca. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı