Bildirim
UYGUN FİYATLI ! Oyuncu ve Çalışma Odası YAPTIM !!! VİDEO Eklendi (4. sayfa)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Maliyeti ne kadar ?
Bende Ankarada yaptırtabilir miyim acaba -
Maliyeti ilk mesaja ekledim. Ayakları demir yaptırmakta fayda var ( 300TL fiyat verdi demirci ) , şuan ahşap ayaklarda biraz esneme yaşıyorum , iş çıktı bana 2 parça daha atmam gerekecek ortadan.quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
Maliyeti ne kadar ?
Bende Ankarada yaptırtabilir miyim acaba -
-
-
Rafları yapamadım henüz , matkap sesi rahatsız etmesin insanları diye , ekipmanları deniyorum ilk defa hemen bi CS GO yapayım -
-
Konuyu merakla takip ediyordum açıkçası hüsrana uğradım ışıklandırma ve masanın ahşap olması çok iyi ama herşey tam olarak bitince çok daha güzel olacağına eminim beni haberdar edersiniz tam bitince. -
Hocam neden hüsrana uğradınız hayırdırquote:
Orijinalden alıntı: DeviceoNe`
Konuyu merakla takip ediyordum açıkçası hüsrana uğradım ışıklandırma ve masanın ahşap olması çok iyi ama herşey tam olarak bitince çok daha güzel olacağına eminim beni haberdar edersiniz tam bitince. -
en ucuz çalışma masası 1400 lira ankaradaki marangozlarda yapmıyor yapanlarda çok para istiyor -
1400 liraya sen ofis takımı alırsın hocam çok mu kaliteli birşey istiyorsun? Sitelerden hazır birşey alabilirsin 500 e kaliteli birşey. Benim gibi yapman için mobikyacı bir tanıdık bulman gerekiyor yada eli boş olması gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok sağol hocam bide disko topu buldum mu tamamdırquote:
Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759
Pavyona benzemiş hocam ben beğendim.
Benim odaya da bi' çeki düzen vermek lazım da para yok.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 16 Eylül 2019; 16:15:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de kendime bir oda ayarladım evde hanım izin verdi sağolsun :D
Bir tane L koltuğum var, zamanda hevesle aldığım çalışma masam var, bir de 2014 model bir masaüstü pc var. Taşınırken ne hayaller kuruyordum ortamı yapıp bilgisayarı da yenileyip akacaktım. Hiç biri olmadı odaya uğrayamıyorum bile. Şimdi yine gaza geldim tel raftan sipariş ettim
Bu arada benim çalışma masası L şeklinde çekmeceli ofislerde kullanılan gibi. 1200 liraya sanırım almıştım koltuk dahil. Çalışma koltuğu da gayet iyi. Zivella'dan almıştım. Şunun aynısı çalışma koltuğu da aynı.
L koltuk da hanımın bekar evinden Vivenseden almıştık.
Ben de kitaplık, lambader, raf düşünüyorum bakalım. En sonda da PC biraz güncelleyebilirim.
-
www.ahsapatolyesi.comAhşap Atolyesi | ÇALIŞMA MASASIhttps://www.ahsapatolyesi.com/kategori/calisma-masasi
Bunlardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benim tel duvar panoları gelmiş te kutuyu açamadım daha çizim yetiştirmeye çalışıyorum. Bence ambiyans önemli -
çok güzel bir çalışma fikri öncelikle tebrik ediyorum. ben de bir oda kaptım evde tabi komple değil yine ütü çamaşırlık vs aynı odada ama olsun buna da şükür :D:D
yakın zaman da ben de başlamak istiyorum biraz çalışmaya masa ve sandalye var sadece bir düzen olması gerekiyor -
1 yıldır koltuğumun arkasında çamaşır asılı oluyor hocam oda sürekli nemli Çok şükür ben kurtuldum darısı başınaquote:
Orijinalden alıntı: boogiee90
çok güzel bir çalışma fikri öncelikle tebrik ediyorum. ben de bir oda kaptım evde tabi komple değil yine ütü çamaşırlık vs aynı odada ama olsun buna da şükür :D:D
yakın zaman da ben de başlamak istiyorum biraz çalışmaya masa ve sandalye var sadece bir düzen olması gerekiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X