Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Uygun Fiyatlı Harddisk Dolum Full HD- 3D- Eğitim Setleri- Animasyon- Belgesel VS. Satın Al 30 Temmuz 2017 10:43 1 1 Uygun Fiyatlı Harddisk Dolum Full HD- 3D- Eğitim Setleri- Animasyon- Belgesel VS. KAMPANYA1 TB Dolum Sadece 100 TL2 TB Dolum Sadece 180 TL2 TB 2,5inc USB 3,0 HDD + 2 TB Dolum Sadece 480TL05348765596 LÜTFEN ARAMAYIN YALNIZCA MESAJ ATIN YADA WHATSAPP DAN YAZIN HER ZAMAN MÜSAİT OLMUYORUM. alpermocan@hotmail.com alpermocan@gmail.com7 Yıllık Tecrübe ileGüncel Ve Eşsiz 100 TB Dev ArşivÖnemli NotGübence Olarak Istanbul içi Hdd'leriniz Teslim AlınırkenHdd'in Nakit Değeri Teminat Olarak Verilir..HDD Almak İsteyenlerede Büyük Fırsat 2 TB 2,5inc USB 3,0 HDD + 2 TB Dolum Sadece 480TLTaksitli Satış Fırsatı Sahibinden.com üzerinden %10 get farkıyla taksitli Satış İmkanıArşivimizde 3D Half-SBS Türkçe Dublaj Film4,5 TB 500 Ve Üzeri Yeni Güncel Film4K - Remux - 1080p - 810p - 720p - 480p Turkçe Dublaj Film42 TB 4000 Ve Üzeri Yeni Güncel FilmlerYerli Yabancı Dizi7 Tb Populer Yerli-Yabancı DizilerTürkçe Dublaj Div-X Film10 Tb 10000 Ve üzeri Yeni Güncel Yerli - Yabancı - Animasyon FilmlerPc Oyunu10 Tb 2000 Ve Üzeri Son çıkan Güncel Full Sürüm Ve *****'li OyunlarPS3 Oyunu5,5 Tb 700 Ve úzeri SOn Çıkan Güncel Full Sürüm OyunlarMp31,5 Tb 6.000'e Yakın Yerli Yabancı Sanatçı Ve 25.000 Adetten Fazla Albüm (Türkçe,Kürtçe,Lazca,Yabancı)Toplamda 250.000 Ve Üzeri Mp3Belgesel2,5 Tb 1080p-720p-480p-Divx Kaliteli Seri BelgesellerEğitim Setleri2 TbVideo-Program-Yazı FormatındaBilgisayar, Tıp, ilizyon, Roman Ve Benzeri Program-Video Ve Dökümanlar+186 Tb Divx-Hd Bluray ve 3D Bluray FilmAndroid Program Ve Oyunlar (Bütün Olarak Komple Yüklenmektedir)250 Gb Full Sürüm Ücretsiz Oyun Ve ProgramlarBilgisayar Programları1 Tb Güncel Kaliteli En çok Aranan Programlar. *****'li Full SürümAyrıca Múşterilerimizin isteklerini Mümkün Derecede Temin Edebilmekteyiz.Arşivimiz Hergün Yeni Dosyalarla Güncellenmektedir.Ücretlendirme1 Tb :100TLBluray örnek Film örneğihttps://my.pcloud.com/p.../show?c...mE3hUUSkH2LYEVArşiv Listesini Aşağıdaki Linkden indirebilirsiniz.Güncel Arşiv Liste Linkihttps://yadi.sk/i/AcUGvqfU3LXZhPİst içi Elden Teslimat Yapılır.İsteyen Müşterilerimize Taksitle ödeme imkanı Sağlanır.Paybal -Havuz Sistemi(Gittigidiyor, Sahibinden üzerinden) ile ödeme Gerçekleştirilebilir.Hertürlü Soru Ve Görüşleriniz içinİletişim Bilgileri05348765596 LÜTFEN ARAMAYIN YALNIZCA MESAJ ATIN YADA WHATSAPP DAN YAZIN HER ZAMAN MÜSAİT OLMUYORUM. alpermocan@hotmail.com alpermocan@gmail.comSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Marvels Spider-Man 2 PS5 Sec Hak [SATILDI] Forza Horizon 5 PS5 Premium Edition Sec Hak [SATILDI] Forza Horizon 5 PS5 Pri Hak [SATILDI] Satılık Cyberpunk 2077 PS5 Sec Hak