Şimdi Ara

Uygun fiyatlı En iyi Fondöten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-Pastel Silky Dream
    6 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkan Pastel Silky Dream Fondöten oldukça ince bir yapıya sahip. Öyle ki çoğu kişi BB kreme benzetilen bu fondöteni yokmuşçasına göründüğünden dolayı tercih ediyor. Yapısına göre kapatıcılığı iyi. Ama çok kızarık ve sivilceli ciltleri tam kapatmayabiliyor. Pompalı oluşu sayesinde kolay uygulanıyor. En önemli özelliği ise nemlendiriyor olması. Ürün mat değil, su bazlı. Bu yüzden daha çok kuru ve karma ciltlere hitap ediyor.
    Fiyat: 25 TL Civarı

    2- Maybelline Affinitone Nemlendirme Etkili Fondöten
    Affinitone serisi Maybelline markasının en çok tercih edilen fondötenlerinden. Vitamin E içeriyor olması ve yoğun su bazlı içeriğiyle tam bir kuru cilt fondöteni. Yapısı oldukça akışkan ve ince. Kapatıcılığı için ortanın biraz üstünde diyebiliriz. Yoğun nemlendirici içeriği sayesinde özellikle kışın kuruyan cildinize hem nem verir hem de güzellik katar. 8 farklı renk tonu var. Doğru tonu seçtiğiniz takdirde cildinizle muhteşem bir uyum sağlar. Kuru ve karma ciltler için daha uygun.
    Fiyat: 34 TL civarı.

    3- Maybelline Affinitone Superstay Fondöten
    Hem kapatıcılığı iyi hem de gün boyu kalıcı bir fondöten tercih etmek isterseniz Maybelline Affinitone Superstay tam size göre. Affinitone serisinin kalıcı olan versiyonu ve kapatıcılığı çok daha iyi. Yine su bazlı bir yapıya sahip. Oldukça akışkan bu yüzden de yağlı ciltler için önermiyorum. 8 farklı renk seçeneği mevcut. 24 saat kalıcılık sunuyor olsa da gün boyu kalıyor yani yaklaşık 8 saat kadar. Eh bu da yeterli değil mi?
    Fiyatı: 30 TL civarı

    4- Maybelline Fit Me Matte Fondöten
    Hazır Maybelline’den gidiyor iken yağlı ciltlere özel bir fondöteni ile tanıştırmak istiyorum sizleri. Yapısı oldukça mat olan bu fondöten kuru ciltleri daha da çok kurutabileceği için önerilmiyor. Kapatıcılığı oldukça güzel. Fiyatına göre çok çok başarılı diyebilirim. Yapısı akışkan olsa da cildinize uyguladıktan sonra matlaşıyor ve akma yapmıyor. 8 farklı renk seçeneği var fakat renkler normal fondötenlere göre biraz daha koyu. Bu yüzden almadan önce mutlaka deneyin.
    Fiyatı: 30 TL civarı.

    5- Golden Rose Perfect Finish Fondöten
    Golden Rose üretimi Türkiye olan sevdiğim markalardan birisi. Ürünleri hem güzel hem fiyat olarak uygun. Daha önce benim de kullandığım güzel bir fondöteninden bahsedicem. Perfect Finish çok akışkan bir yapıya sahip değil. Yarı mat diyebileceğimiz bir yapıya sahip. Bu yüzden tüm cilt tipleri için önerebilirim. Akma yapmıyor, kalıcılığı idare eder. Kapatıcılığı orta seviyede. Yoğun bir kapatıcılığı olmasa da cildi içeridiği E vitamini sayesinde nemlendiriyor ve pürüzsüz bir görünüm veriyor. 15 farklı renk seçeneği mevcut. Doğru rengi bulmak oldukça kolay.
    Fiyatı: 25Tl ile 30TL arasında değişiyor.

    6- Golden Rose Stick Fondöten
    Kolay uygulanışı sayesinde pek çok kişinin tercihi olan stick fondötenler malesef her markada yok. Hal böyle olunca mağazada stick fondöten soran herkese önerdiğim bir ürün oldu kendisi. Zaman geçtikçe kullanıcı sayısının oldukça fazla olduğunu da öğrenmiş oldum. 9 farklı renk seçeneği mevcut. Yapısı yarı mat bu yüzden tüm cilt tipleri kullanabilir. Dezavantajı stick olduğu için çabuk bitiyor olması. Kapatıcılığı orta seviyede diyebiliriz. Kalıcılığı da idare eder.
    Fiyatı: 25 -30 TL arası

    7- The Balm Shelter Fondöten
    Gratis Mağazalarına özel The Balm markası ürünlerinden çok ambalajlarıyla dikkat çekmişti. Ülkemizde nadir bulunan organik kozmetik markalarından biri olan The Balm Amerika/ Californiya dan ülkemize getiriliyor. İçeriği tamamen bitkisel. Bu yüzden çok hassas ciltler de alıp kullanabilir. The Balm Shelter su bazlı hatta daha çok BB krem formunda bir kapatıcı. Kapatıcılığı ve kalıcılığı gerçekten çok iyi . Sadece 3 farklı rengi bulunuyor olması, tamamen emildiği için ten renginizle çok iyi uyum sağlıyor olmasından kaynaklanıyor. Yüksek oranda nemlendirci içeriyor.
    Fiyatı: 60 Tl civarı

    8- Loreal Paris True Match Fondöten
    Loreal Paris in en başarılı ürünlerinden birisi diyebilirim. Kapatıcılığı oldukça yoğun, içerisindeki dört uçucu yağ sayesinde cildinize eşit olarak dağılıyor ve transparan bir görünüm veriyor. Böylece cildiniz pürüzsüz görünüyor. 24 saat nemlendirme özelliğine sahip. Sıvı ve akışkan bir yapısı var. Su bazlı bu ürün daha çok kuru ve karma ciltlere hitap ediyor. Kalıcılığı da yaklaşık 8 saat kadar. 10 farklı renk tonu mevcut.
    Fiyatı: 60 TL

    9- Loreal Paris Infallible 24 Saat Kalıcı Fondöten
    Önerebileceğim en iyi 10 fondöten ürünlerinden biri de yine Loreal Paris e ait olan Infallible serisi. 24 saat kalıcılığı ile kalıcılıkta sınır tanımıyor. su bazlı ve akışkan olmasına rağmen parlama ve akma yapmıyor. Cilde sabitlenerek eşit bir şekilde dağılıyor ve maske gibi durmuyor. Ürünün bir de yağlı ciltler için üretilen mat serisi var. Oda oldukça başarılı. Kapatıcılığı en üst seviyede diyebilirim.
    Fiyat: 65 TL

    10- Flormar Mat Touch
    Flormarın mat serisi olan Mat Touch, yağlı ciltlere özel parlamayı azaltıyor. Tamamen mat ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlarken içerdiği E vitamini sayesinde cildinizin kurumasını önleyerek nemlendiriyor. Kapatıcılığı oldukça güzel kalıcılığı da orta seviyede diyebiliriz.
    Fiyatı: 40 TL

    Kaynak:https://www.bikullan.com/uygun-fiyatli-en-iyi-10-fondoten-markasi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 5 Mart 2018; 15:37:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.