Şimdi Ara

UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
7
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar elimdeki fazla parçaları satılığa çıkarıyorum.

Swiftech Apogee XT İşlemci Bloğu (1 Adet) ozgurdurmaz85'e satıldı
    Ürün Açıklaması: Yıllardır kullandığım performanslı, sapasağlam işlemci bloğudur. Tabanı bakır, üstü nickel kaplıdır. Herhangi bir korozif aşınmışlığı söz konusu değildir. Kutusu vardır. Kutu içeriğinde; LGA 115x ve LGA 2011 soketleri için backplate'leri, 2 adet hortum rakoru ve kelepçeleri ve montaj vidaları ve alyanları herşeyi mevcuttur. Ayrıca ekstradan satın aldığım yedek montaj vida seti de hediye olarak yanında verilecektir. Emin olmamakla birlikte 775 soket için de sanki bu blokla kullanmak için aldığım bir backplate vardı, bulabilirsem onu da yanında göndereceğim.
    UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları
    UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları

Forum üyesi Darkstone yapımı 150mm'lik Silindir Rezervuar (1 adet) ozgurdurmaz85'e satıldı
    Ürün AÇıklaması: Donanımhaberden Darkstone üretimi silindir rezervuardır. Kullanıma dayalı kılcal çizikleri mevcuttur. Ama sağlam ve çalışmasına engel bir durum yoktur. Üstte bir tane giriş, alt tarafında 3 tane çıkış portu vardır. 2 adet montaj ayağı mevcuttur.
    UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçalarıUYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları
    UYGUN FİYATLI Custom Sıvı Soğutma parçaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 8 Mayıs 2020; 16:40:39 >

• Merhaba costum rezervuar ve blokları ayroca hd120 3 lü seti en son ne olur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Burda ilanda hergangi bir markanın reklamını yapmak gibi bir mecburiyetim yok. Onuda siz bulun iyi geceler

• Tipik ilan baltalama mesajı olduğu böylece belli oldu. Hadi naş.
  • Hocam iyi akşamlar ilanınız baltalamak defil ama hakikaten bende 7 tane ll120 fan aldım yeni seti 590 aldım dikatimi çekti tartışma ondan tabi gene mal müşteriye satılır

• Hocam bu fanların piyasasını bimeyecek bir forum kullanıcısı değilim. Ben kendi Custom Sıvı Soğutmalı kasamda yıllardır kullanıyorum. Bu fanlar daha piyasaya çıkar çıkmaz da ilk kullananlardanım. Senler evvel o zaman 3'lü set bana 380 liraya mal olmuş, sonra ki bir alışverişimde 450 liraya almışım. Daha sonra yine bir siparişim var 5 ay önce 575 liraya malolmuş. Şuanda almak istersem 800 liradan aşağı sıfır siyah set bulamıyorum. İstediğiniz yere bakabilirsiniz. Bu fanların piyasası bu. Daha uyguna bulunabiliyorsa gidip alabilirsiniz, kimse de enayi değil daha ucuz varken gelip buradan alacak. Alacak kişi araştırmasını yapar hangisi işine geliyorsa onu alır. Burada kimseye zorla satış yapmıyoruz.
  • Merhaba hocam konu baltalamk gibi olmasın ama LL120 fan almayı düşünüyorum hem forma hemde dışarda araştırma yaptım qp bilişim şuan bu Corsair LL120 RGB Beyaz set 629 TL isterseniz kendinizde bakabilirsini isterseniz linki ekleyebilirim, uygun bişey yaparsanız alabilirim aslında benim istediğim beyaz kasada beyaz bakıyorum
    Kolay gelsin hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 20 Nisan 2020; 20:41:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmaster kullanıcısına yanıt
    Beyazı almanı öneririm benimde crystal 570x beyaz var satıyorum satamazsam ll120 lerin beyazlardan build yapıcam qp deki fiyat çok iyi kimse o fiyatlara çekmez bence

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum, arkadaş yazsın eğer yaparsa bişeyler LL120 belki HD120 de alabilirim, ona göre kasa seçimim değişecek tabi bu durumda
  • bilmaster kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de siyah renk 500 e satan görmüştüm galiba emin değilim orayada bakın derim ben

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum hemen hemen heryere alacaz biyerden artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 20 Nisan 2020; 21:55:2 >
  • Cpu Blok ve rezervuar ozgurdurmaz85 nickli arkadaşa satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.