Şimdi Ara

DİP FİYATLARLA!! XİAOMİ,REDMİ,POCO,TECNO,İNFİNİX ve DİĞERLERİ(Cpid kayıt işlemleriniz yapılır) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kxrwmm Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
155
Favori
89.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poco F7 stokta yine kalmadı bu cihazı soran çok oluyor geldiği gibi bitiyor liste fiyatı üzerinden önsipariş geçenlerin cihazı 1 hafta içerisinde teslim stokta hazır bulma şansınız çok zor şimdiden liste dolmak üzere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 17 Temmuz Güncel Liste

• Auth kaynaklı gecikmeler yaşadık sorun aşılmıştır kargolar kademeli olarak çıkıyor.

• Liste güncellenmiştir.. Xiaomi 13 tekrar stoklarda..

• ▶️Xiaomi 15 Ultra 16/512 GB 42.800₺
    Siyah ve Beyaz (Lansman rengi Silver Chrome +25$)
    (Tek Hat Server Kayıt 30$)
    (Çift Hat Server Kayıt 60$)

▶️Xiaomi 15 Ultra 16/1 TB 46.300₺
    Lansman rengi Silver Chrome tek fiyat 46.300₺
    (Tek Hat Server Kayıt 30$)
    (Çift Hat Server Kayıt 60$)

EN YENİ MODELLER DİP FİYATLARLA!! XİAOMİ,REDMİ,POCO,TECNO,İNFİNİX ve DİĞER MARKALAR.. EN YENİ MODELLER DİP FİYATLARLA!! XİAOMİ,REDMİ,POCO,TECNO,İNFİNİX ve DİĞER MARKALAR..

• 20 Temmuz Güncel Liste

• Cihaz alacağım diye iletişime geçip tavsiye isteyerek defalarca ve günlerce süren soru-cevap faslıda kesmeyince sesli arayarak düşünüp inceleyip karar vereceğim diyen ardından mesajlarıma yanıt vermeyip vaktimi tüketenler uzay mekiği değil bu bir kaç saatlik inceleme kafi günlerce boş diyaloglar ile zamanımızı ve emeğimizi sömürmeyin nezaket gereği sesli aramanızı yanıtlıyorum her sorunuza yanıt veriyorum bir kaç gün sonra karar verebildinizmi diye soruyorum yanıt yok:) Sürekli tekrar ettiğim gibi Dünya sizin etrafınızda dönmüyor nezaketende olsa halen karar veremedim düşünüyorum yaz geç bari yanıtsız bırakmak çok kaba bir davranış biçimi.. Böyle davranış sergileyenleri engelli listesine alıyorum..

• Ön sipariş cihaz istiyorsanız ödeme peşin cihaz gelince ödeme yapayım teklifi yapmayınız (Redmi K 70-80 serisi, Poco F7, Vivo 200 serisi vb cihazları stoklu çalışmıyoruz)

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de bu durumlari cok kasiyorsun esnafsin esnaf adama tabiki de bir seyler soracaklar alan olur almayan olur almadi diye de sitem edemezsin cok ucuz urunler degil en nihayetinde kimsenin sana garezi de yok yani ozellikle soru sorup almamazlik yapmiyor aklindakini sorup vazgecebilir normal bu yani bence sen dunya kendi etrafinda donuyor saniyorsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mfurkanberk M kullanıcısına yanıt
    Hocam etik denen şey var bana yazıyorsa günlerce soru cevap faslına döndürüyorsa bir zahmet olumlu veya olumsuz dönüş yapsın sen kendi perspektifinden bakıyorsun birde bizim açımızdan ele al durumu esnaflığımızdan bir tane memnun olmayan bulamazsın biz kimseye sitem etmiyoruz adam beni soru bankası gibi kullanamaz soracağını forumdan sorar hususi olarak sipariş hattı üzerinden cihaz almak istiyorum diye konuya girip sipariş vereceğini söylüyorsa bu onun karakterini ele verir dünyaya biraz siz farklı bakın..

• Cenaze dolayısıyla geç dönüş yapabilirim şu bir kaç günlük süreçte siparişleriniz için doğrudan whatsapp üzerinden yazabilirsiniz forumda aktif olmayabilirim..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Başın sağolsun üstad.

• Sharjor kullanıcısına yanıt
    Dostlar sağolsun üstad Allah razı olsun

• Zayıf Batarya hocamdan Tecno Camon 40 Premier 5G aldım. Cihaz elime istediğim şekilde ve sorunsuz ulaştı. Kendisi son derece ilgili ve güvenilir. Sonraki ihtiyaçlarımda da buradayım. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• Hasan07-36 kullanıcısına yanıt

Ana konuya bekleriz o vakit :)

donanımhaber forum
    Tecno Camon 40 Premier (Ana Konu) - Dimensity 8350
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161290287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharjor -- 22 Temmuz 2025; 10:45:10 >
  • Sharjor kullanıcısına yanıt
    Tecno Camon 40 Premier yok satıyoruz forumda çok sayıda arkadaşı bu güzellik ile tanıştırdık ama çoğu aldığı cihazın marka modelini belirtmiyor ortalama her 10 cihazdan sadece birinden referans geliyor muhtemelen herkes yoğun şekilde çalışıyor foruma vakit bulamıyor malum hayat şartları bir çoğuda bu cihazın forumda ana konusu olduğunu bilmiyor ben doğrudan yönlendirme sağlıyorum ilgili başlığa..

• Şimdiye kadar yaklasik 15e yakın cihaz aldik. Hepsinde yardımcı oldu. Hocama teşekkürler.

• Keleşş kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstadım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• Poco x7 pro mu infinix gt 30 pro mu arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.