Şimdi Ara

Uygun Fiyatalı Çin Telefonları ve Oukitel Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok değil 1 sene önce yurtdışından telefon aldım ve çok memnun kaldım o zamandan beri bu cihazlara ilgim daha da arttı. Elime hangi telefonu alsam arkdaşlarım da hayran kaldı zaten çoğunuda satıp başka model aldım. Bir virüs gibi yayıldı bu istek vücuduma. Şimdi ise derinlerde Türkiyeye gelmemiş markalar kullanmaya çalışıyorum. Xiaomi meizu artık bunlar Türkiyeyede yayılmaya başladı.Bende diğer markalara yöneldim Bu aralar ramos ve oukitel adlı iki markayla ilgileniyorum. Oukitel yeni bir cihaz tanıtacakmış yabancı forumlarda gördüm. Bu sitelere de yeni üye oldum bundan sonra yeni bir hobi edindim bu şekilde duyduğum haberleri kendi yorumumla sizinle paylaşacağım.


    İşte Oukitel in yeni çıkarmayı planladığı U11 Plus hakkında ki düşüncelerim.

    Ülkemizde Oukitel markası pek bilinmemesine ve yaygın olmamasına rağmen iki modeli elime geçti. Üst segment cihazlarla karşılaştıramasakta orta segmentte gayet tercih edilebilir cihazları mevcut. Kısa bir süre Oukitel K6000 pro kullandım gayet memnun olmama rağmen arkadaşımın çok istemesi üzerine ona sattım.
    Gelelim Oukitelin yeni cihazına.Bir kaç yerde gördüm. Daha bilgiler net olmamasına rağmen gayet uygun fiyata 4gb ramlı bir cihaz göreceğiz bence.

    Kesin olmayan bilgilere göre 4Gb ram 16Mp dual kamera ile gelecekmiş. Buradaki 16mp yazılım ile artırılmış gerçekte 13mp. En büyük markaların dahi megapiksel düşürdüğü bir dönemde 13mp 16 mp pek bir önemi yok neden gerek duymuşlar anlamadım. Fotoğraf kalitesini ürün çıktığında göreceğiz. Tabi ön kameraya 13mp kamera koyarsında flash koymamazlık yapamazsın. Benim gibi yetersiz ışıkta akşam vakti selfie çekenler için güzel bir özellik.

    Cihazda başta belirttiğim gibi 4gb ram ve 32gb hafıza bulunuyor. Verilen bilgiye göre aynı anda 50 uygulama birden açıldığında dahi yüzde 20 ram boşta kalıyormuş. Ben miui kullanıcısıyım telefonun rami 3 gb ve her program kapalı iken bile 1gb anca boşta kalıyor. Oukitel U11 Plus amiral gemisi sınıfında tanıtmayı planlıyor. Özelliklerine baktığımızda ise gayet haklılar. Daha önceki cihazlarını düşündüğümde alabilirim galiba. Asus zenfone selfie almak istedim nasip olmadı. Sony C5 ultra ya niyetlendim çok büyük geldi. Bakalım U11 Plus alabilecek miyim :D

    Merak edenler için Şuan mi5 kullanıyorum çokta memnunum ancak benim telefonda kullandığım tek kısım kamerası diyebilirim. Snap820 elimde heba oluyor anlıyacagınız. Bunu da bir arkdaşım soruyor ona devredip. Kendime daha farklı yeni bir cihaz arıyorum. Şuan ki araştırmamda Oukitel Yeni telefon çıkaracakmış önceki modelleri de hoşuma gitmişti.

    Sizinde önerdiğiniz fiyatı uygun kamerası güzel telefon var ise paylaşalım birbirimizle arkadaşlar.

     Uygun Fiyatalı Çin Telefonları ve Oukitel Modelleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanalps -- 20 Ekim 2016; 17:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Oukitel k6000 pro alıp satmıştım bende. Telefon iyi hoş ta çok kaba idi. Herhalde bu yeni gelen o kadar olmaz. K6000 de 6000 mah pil vardı sonuçta. Çıksın gotururuz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya istiyorsak incelikten taviz vermek zorundayız. Ki bu adamlarda bir çerçeve var ceviz kır gerçekten de kır yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U15 plus da varmış 3gb 120 dolar gayet uygun tabi biz o fiyata bulabilir miyiz bilmiyorum ancak videosunu paylaşmışlar gayet güzele benziyor.

    Video bakmak isteyene

    https://youtu.be/a4WGVPkiUIk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.