Şimdi Ara

UYGUN FİYATA TOSHİBA NOTEBOOK İSTEYENLERE!!HADİ BUYRUN!!ve laptop adaptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR toshiba L10-194 model laptop satılıktır.
    özellikleri:

Toshiba Satellite L10-194 1.7Ghz 1 GB 60Gb Notebook
    *Teknik Özellikler *Aile Satellite *İşlemci Cinsi Intel Centrino *İşlemci Hızı ( mhz) 1.70 Ghz/400MHz 1 MB-735 *Ön Bellek 2 MB *Bellek (Mb) 1 gb Ddr Pc2700 ( (333-Mhz) *Maksimum Bellek ( Mb) 1024-Mb Ddr Sdram Pc2700 (333-MHz) *Bellek Slot Sayısı 2 *Sabit Disk ( Gb) 60Gb 4200 rpm *Ekran Boyu ( Inch) 15" *Ekran Tipi TFT *Ekran Çözünürlüğü 1024 dpi x 768 dpi *Optik Sürücü Dvd/R/Rw Dual Double Layer *Ekr Xip 0 an Kartı Intel 852 gm 16-64 ddr paylaşımlı *Ses Kartı Var *Faks Modem 56K *Network Kartı 10/100 Mb Onboard *I/O Port ext mon,rj11,rj45,tv-out)s-video)3xusb 2.0 *Klavye Q Türkçe *Mouse Touch Pad *Pil Tipi - Ömrü Li-ion - 5.0 saat *Ağırlık (kg) 2.7 kg *Kızılötesi Yok *Wireless Wireless LAN (802.11b/g) *Bluetooth Yok *İşletim Sistemi Xp Home Türkçe

FİYAT : 900 YTL

UFAK Bİ PAZARLIK VAR TABİ...

TAMAMEN SORUNSUZ ÇİZİKSİZ VE TERTEMİZDİR.

AYRICA DELL LAPTOP ADAPTOR

20V 3.5 AMPER
    MODEL ADP-70EB
    PA-6 FAMİLY

FİYAT : 50 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanharman -- 5 Ocak 2007; 21:05:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takas varmı hocam??
  • aslında takas düşünmüyorum ama siz yinede teklifinizi yapın belki işime yarayan bi şeydir.

• dostum olan ozellıklerı yazmıssın ıyı hosta olmayanları nıye yazıyosun, metının ıcerıgı yanlıs anlasılmaya cok musait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iltan -- 5 Ocak 2007; 22:29:15 >
  • aslında haklısın.bende internetten indirdim. nette olmayanlarıda yok diye anlattıyordu bende silme gereği duymadım.şuda var alıcak adamın olmayan özellikleride dikkatini çeker ona göre alır yada almaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.