Şimdi Ara

Uygun Fiyata Güzel Bilgisayar Koltuğu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, Öncelikle mobilya ya da bilgisayar koltğu gibi bir bölüm bulamadım ve araştırdığımda bu bölüme bu tür konuların açıldığını gördüm.

    Konu açmaktaki amacım uzunca süre araştırmama rağmen net bir tavsiye konusu görememiş olmam ve kullanıcı deneyimi konusunda eksikliklerin olmasıdır.

    Ben kendi araştırmalarımı nasıl karar verdiğimi ve üründen memnun olup olmadığımı DH'de anlatmak istedim.

    Kısaca araştırmalarımı söyleyecek olursam, bir kaç hafta forumlarda, youtube ve facebook gruplarında muhabbetleri araştırdım, sordum , baktım ve son aşamada kararı ancak verebildim.

    Oyuncu koltuğu olarak almayı düşünenler için 3 fiyat aralığında 3 farklı markayı önerebilirim.

    1000 Lira Üzeri için: Dxracer oyuncu koltuğu
    Evet arkadaşlar çoğu youtuber ve oyuncunun kullandığı bu koltuk Türkiye şartlarında herkesin rahatlıkla sahip olamayacağı sınıftadır. Lakin bütçesi elverenler ve bu bütçeyi koltuğa ayıranlar için ilk sırada tercih edilmelidir. En iyi kalite bilgisayar koltuğudur.

    500 - 1000 Lira Arası için: Adore Max Office Oyuncu koltuğu
    Bütçesi 500 Lirayı geçen ama çok yüksek meblağlar vermek istemeyenler için Adore bilgisayar sandalyesi çeşitleri tercih edilebilir. Türkiye'de üretildiği için Dxracer kalitesine yakın bir kaliteye rağmen fiyatı daha uygundur.

    250 - 500 Lira Arası için: Türksit Oyuncu koltuğu
    Bütçesi kısıtlı olan ama iyi bir oyuncu koltuğu görünümünde bir bilgisayar sandalyesine sahip olmak isteyenler için tavsiye edebileceğim , oyuncu koltuğu Türksit markası altında ülkemizde üretilen bilgisayar sandalyesi çeşitleri olacaktır.

    250 Lira ve Altı için: Carrefour-Sa, Koçtaş ve Yaygın Bakkal ürünleri
    Bütçem daha da az ve sıradan bir bilgisayar sandalyesi olsun tekerlekleri olsun insin kalksın yeterli diye düşünenler için, Carrefour ve Koçtaş gibi mağazalarda satılan bilgisayar sandalyesi çeşitlerine gözatabilir ve artık ülkemizin her yerinde bulunan yaygın bakkal diye tabir edebileceğimiz marketlere ara sıra gelen indirim ürünlerinden alabilirsiniz.

    Ben ne Aldım: Türksit İnka Oyuncu Koltuğu
    Aslında oyuncu koltuğu diye geçmeyen bu bilgisayar sandalyesi Bilgisayar masasının yanında tam bir oyuncu koltuğu görünümüne sahip. Uzunca araştırmalarım sonucunda Türksit markasının köklü ve kalitesi kötü olmayan ürünler yaptığı kanısına vardım ve bu ürünü tercih ettim. 187 Lira gibi indirimli bir fiyata denk getirdiğim ürün şuan 250-270 aralığında gidip gelmektedir. 1 Aylı geçkin süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Bütçesi çok yukarda olmayan ama yine de iyi bir sandalyeye sahip olmayanlara tavsiyemdir. Dilerseniz Aşağıya ürünün kutu açılımının videosunu bırakacağım. Daha detaylı görmek isteyenler inceleyebilir.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.